Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

?

buna dimineata! Pentru mine, una norocoasa!!! L-am impachetat pe Teo (a plecat cu TL la fastrack), l-am pus pe Raducu in patutul lui si i-am pus Pocoyo la dvd, in ideea ca poate nu plange cateva minute cat merg si eu la baie...
Ei bine... e fascinat. Sta in picioare in pat, se uita, rade, chicoteste, comenteaza, iar se uita si tot asa... Am facut baie, m-am uscat la cap, m-am dat cu crema, m-am imbracat, am citit pliantul de reclama la Olay acum si-n Romania... am deschis calculatorul, scriu acest mesaj... inca e liniste... inca e.... inca e....

Anamona, si Gheo unde-i? Doamne ajuta sa fie bine sora ta!

Sanatate Karinutei, tizului nostru Raducu, si celorlalti bobocei
(inca e liniste!!!)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada suuuper cu Pocoyo! Andina nuprea mai vreasi i-am pus chiar rar in ideea ca nu se va plictisi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

anamona nu citisem de sora ta ,am ratat postul cu pricina... ii doresc multa sanatate sa scape repede din spital si poate nu mai face nici punctia

abe inceput de curand sa se joace singurel chiar si mai mult de 10 minute. E drept , de cele mai multe ori ne vrea si pe noi in joaca lui...dar are si momente cand e in lumea lui cu jucariile si isi face de lucru singur. Mai trage un ochi la bebe tv, mai pupa o jucarie...dar si el se plictiseste repede singur. Cred ca e normal la varsta lor.

Ramo am si eu un frate de-asta Bine ca ai rezolvat la doctor...

Ada norocoaso Ma duc si eu acum sa imi pun vopseaua , ma fac frumusica azi, plecam la ziua fratiorului Tinei

Cristina ce bine ca a dat roade Eurespalul !!!!! Pup baiatul sa ii treaca repede gatul si mucii

Bitza asteptam poze

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si de la rasarit. Noi am avut discoteca-karaoke asigurat moca de vecini. Asa ca Ramo smsul mi-a adus un zambet si mi-a atenuat furia. Pup. Vreau la casa! Abe nici elena nu prea se joaca singura. Tare as vrea sa se uite si ea macar 10 min la un desen animat, ceva. N-ai sa vezi. Anamona multa sanatate surioarei tale! Si boboceilor muciosi si cu rosu in gat. Intrebare-de care cascaval dati la astia micii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dupa ce s-a terminat dvd-ul (8 episoade a cate 10min aprox) a inceput sa chitaie. asa ca l-am mai pus odata... s-a uitat cam jumatate, apoi liniste deplina. adica, a adormit bustean la el in patut...
(incep sa ma ingrijorez )

Ramona, Teo se uita de mai multe ori la acelasi lucru. Nu se plictiseste, ba din contra, imi solicita iar si iar. Si se supara daca ma plictisesc eu si vreau sa pun altceva.

De exmplu, Roary bolidul de curse, 5 episoade pe dvd a rulat cam 3 saptamani, zilnic, de la 9dimineata pana la culcare. Cum se termina, cum incepeau urletele (play all, play all, play allllll maaaaaamiiiii)

Cars a rulat cateva luni continuu, wall-e de cateva ori pe zi cam o luna daca nu mai mult.

Dupa ce mananca (asta daca totul decurge fara ifose, altfel dau drumul la TV si in timpul mesei) le pun ce film cere Teo, si cel putin o rulare completa sau amandoi cu gurile cascate si se uita pe bune, plus comentarii de la Teo. (adica discutam pe marginea actiunii)
Radu doar se uita. Cam dupa o rulare cere jos din scaun, Teo mai sta o tura, apoi se da si el jos, si se joaca amandoi / cu mine / cu bunicul.
Totusi, nu se poate opri TV sau schimba filmul sub nicio forma. Din cand in cand mai arunca un ochi sa verifice ca ruleaza ce trebuie acolo.

Pentru ca vrea si episoade noi, Teo se uita la Pocoyo si pe laptop (adica ne uitam impreuna) si nu odata vrea sa aleaga din playlist din nou acelasi episod.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Iaca moldovenii
Babytza distractie placuta!La multi ani sarbatoritului!
Abe al meu sta cateodata muult si bine singur!Depinde ce chef are!Dupa ce a plecat tati,cateva zile nu statea nici o secunda singur...probabil se temea sa nu dispar si eu.
300 dar ce varsta are sora?
Ada norocoaso!
Iepurila eu ii dau cascaval din comert.Cumpar Dalia sau Rucar firma- Lacto Solomonescu.Chiar ii place

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata de la noi!!!
Suntem mai ok cu toate ca inca producem mucisori dar speram sa scapam in curand.
Bitza frumoase pozele.
Ada ce bine ca ai reusit sa te rasfeti putin!!!
Cristina ne bucuram ca Raducu e mai bine!!!
Ramo incep sa cred si eu ca Eurespalul e medicamentul minune ce e pacat ca are ceva E-uri in compozitie.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anamona, multa sanatate surorii tale, Doamne ajuta sa fie totul bine

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ramo of mai ce sora egoista...imi pare rau ca nu ai vrut sa te ajut, insa chiar ma gandeam ieri ca na suntem mucioase cum am fi putut.

Noi muci muci si iara muci....face baloane mari de muci, ii sterg mucii cu o carpa ca nu mai fac fatza cu servetzelele.
Sper ca eurespalul ala sa-si faca efectul.Am avut o noapte horror, nu mai povestesc.:(

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko imi pare rau ca sunteti asa mucioase Vad ca si noi avem iarasi productie mai mare .....daca va spun ca il aud in statie cum sforaie

Bitza pup frumosii moldoveni

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput