Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 3
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Dap, aceasta este. "Totul despre homeopatie", de Ambika Wauters, editura Nemira Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |
daca vorbiti de homeopatie ..ma bag si eu
Am fost de curind ..in librarie la Titan..si am rasfoit citeva carti de homeopatie..
cea mai utila..practica..si la obiect ..mi s-a parut www.miracol.ro/carte.php?carte=824&titlu=Homeopatia%20pentru%20toti" target="_blank">asta...Homeopatia pentru Toti (Gerard Pacaud)..asa ca mi-am luat-o...nu a fost nici chiar scumpa..doar 19 ron...asa ca v-o recomand si voua
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Bighidel e in spital Bitza si noi avem aparatoare ca cea de la chicco. Sunt foarte bune, mai ales daca le montezi mai sus pe frigider. Hi hi chiar ieri intrebam de Aly Ce mai fac, cum mai e puiul ?
Angelyna cum sunteti ?
Giuliiiiiiiiii intinzi rufe, este ?? O fi bine sa stati singuri fara cupil vineri seara ?
Miruna voi ce mai faceti ? Ce fac muschetarii ?
Noapte buna si de la noi
Babytza si puiiValentina David
anamona spune:
Multumesc de urarile de sanatate pentru surioara mea. Acum e mai bine, face transfuzii cu globule rosii. sper sa Raspunda repede la tratament si sa nu o tina foarte mult in spital. inca se cerceteaza ce anume i-a cauzat asta.
Si sorei mele au incercat sa ii faca punctie, dar nu au reusit sa nimereasca osul, poate pana la urma sa nu mai fie nevoie.
Weekendul asta voi intra f putin poate chiar deloc. O am pe nepotica mea aici :) acum le inteleg pe mamicile cu 2 copii:) pe de alta parte, o sa am distractie garantata: era visul ei sa isi petreaca cateva zile cu noi, ne iubim mult de tot iar thea e pur si simplu fascinata.
Nocom spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!
si pentru mamici obosite !!!!
Sa avem un we minunat!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
baby_boy spune:
Neataaaaaa
Haideti la cu lapte , !!
Am avut o noapte superrrrr,Eurespalul si-a facut efectul si Raducu n-a mai tusit deloc, mucii nu se mai vad.Suntem pe drumul cel bun!!
In dimineata asta Raducu chiar n-a protestat la antibiotic...cred ca a inteles ca e pentru binele lui. Asa..da
Un week-end frumos sa aveti
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
bitza2008 spune:
Neatza!!!
Poftiti la si
Lucas inca doarme, e obosit ca de la 5-7 n-a vrut sa doarma neam.
Babytza Alina si Sebi sunt bine. Sebi e un scump...am facut ceva poze...le pun mai la amiaza sa-i vedeti.
O zi buna tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
abe spune:
buna dimineata,
nikolici, sa te bucuri de camera si sa faci multe filmulete. cred ca si la noi o sa vina unul din Mosi cu asa ceva ca pana acum nu i-am facut mariei niciun filmulet.
300, interesanta reactia Andei la film. maria a reactionat foarte urat la unul dintre filmuletele baby einstein si de atunci nici nu i-am mai aratat.
iepurila, foarte tare elena cu propozitiile!
lavida
baby_boy ma bucur ca sunteti mai bine!
as avea si eu o intrebare care ma roade de vreo cateva zile: copilutii vostri stau sa se joace singuri mai mult de 10 minute? ca maria dupa 10 minute de plictiseste oricat de multe jucarii ar avea si orice jucarii noua ar fi descoperit. si vine la mine sa o distrez eu.
300 spune:
Neata!
Nocom multu de cafea, eu sunt fara berbant acasa, lucreaza :( asa ca ar fi timpul ca amantii din toata lumea sa coalizeze si sa expuna ceva tentant. Precizez ca n-o sa ma "las" dar de amorul artei si nu de-al artei amorului (asta ca sa previn ceva comentarii mwahaha) ii las sa incerce.
Incep sa cred ca eurespalul e medicamentul-minune, brvo Cris!
Nicole cand scapi de asta tortureaz-o cu niste vitamina C si tu fa o cura de echinacea. Stiu ca nu iei pastile dar iti spu de-acum ca se gaseste ceai, costa 2.5 la plafar (planta intreaga nu plcuri). In prospect recomanda sa rasnesti planta in rasnita de cafea si sa tii o lingurita de praf sub limba, cica asa are efect mult mai bun decat capsulele.
In alta ordine de idei, am fost la doctor. Idioata de sora-mea s-a carat la 4 dupa ce a venit acasa sa stea cu fata mea cica-ca. Noroc ca a reusit sotul mau sa vina la clinica (ei sunt pe final de proiect si chiar nu voiam sa apelez la el). Nici nu-l sunasem sa-i spun marea veste, eram decisa sa ma descurc cumva singura, eventual s-o las cu asistenta pe fetita cat stau eu la control. Dar el s-a tot astepta la asa ceva si a luat-o "la rost" pe messenger mai mult in ideea sa vada cum se descurca cu fata. Acum ma gandesc s-o invit sa se mute in alta parte. nu cred ca v-am spus dar de trei ani am oplosit-o langa mine fara sa-i cer un cap de ata in schimb. In general, am primit drept rasplata cate un sut de-asta in dos si o camera in plus in care sa fac curatenie dar am zis ca nah sunt sora mai mare si va creste si ea, ca poate si eu am fost la fel, etc. Dar ce-a facut ieri mi se pare de-a dreptul mizerabil, totul a fost pntru a economisi 20 de lei cat o costa drumul cu autocarul spre VL (desi parca era 35 ulltima data cand am mers eu)
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
300 spune:
Abe da, stau dar numai cand sunt cu buni si nu-ti imagina c-o pune la colt biata femeie. Cu noi doi nu se pune problema sa reziste atat aterizeaza in brate. Dar nici noua nu neplace deloc s-o dragalim
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3