Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

hunii mei s-au jucat aseara impreuna. pentru prima oara, in adevartul sens al cuvantului 'joaca', in sensul ala pe care-l pricep si cei mai batuti in cap adulti. adica nu doar batai si furat de jucarii. s-au jucat de-a prinselea prin casa, unul dupa altul si radeau de mama focului! asta au invatat-o de la mine, ca-i fugaresc prin casa de vreo 3 zile, nu credeam ca o vor pune in aplicare impreuna... sau cel putin nu acum.
constat cu lacrimi in ochi ca traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. deocamdata!
am un filmulet, daca-l vreti sa-mi spuneti, ca v-am zapacit cu filmuletele in ultima vreme.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mai intai ne trezesti curiozitatea si pe urma ne lasi in aer! Na-na...

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Sabina, m-am spart de ras cind am vazut filmuletul:)) e absolut mortala Amalia
Roxi, f frumos clipul

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Rox, multumim pentru clip!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

super clipul Babytzule!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

asa e!

Mami la urmatorul clip o sa ai tot asa de multa rabdare?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Lumi, baga clipul!

A inceput si Mihnea sa se joace ceva de genul asta cu noi. Cand are chef de joaca ia un obiect de-al nostru si il arata ostentativ catre noi si asteapta sa ii spunem "stai ca te prind.." sa o ia la goana razand in hohote

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Macar ai vostri o iau la goana singuri. In dorinta de a-i arata ceva nou am luat-o ieri de maini in parculet si am ajutat-o sa prinda o viteza nesperata. Acum ghiciti ce-a vrut fata mea mai devreme. de data asta prin casa; in doua minute aveam limba de-un cot pe-afara. Nu puteam eu sa-mi vad de treaba?

Felicia, daca vrei facem un club al mamelor fugarite, detalii pe PM.

b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytzamultumim

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

In aceeasi ordine de idei Anda mi-a fursat o bucatica de ciocolata cu crema tiramisu. Cat credeti c-o sa mai alerg azi???

Habar n-aveti cu cata convingere mananca, de-acum n-o mai crede nimeni ca nu mananca, si-a dat arama pe fata . Ii face mama ciorba cu aroma de ciocolata, paste cu sos cu aroma de ciocolata, piure de leguime cu aroma de tiramisu.

Ina una si ma duc. In momentul in care a gustat ciocolata mi-a dat foarte hotarata felia de portocala inapoi.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ramo ce dilce e Anda

Nou a ne-a facut Mihnea o faza tare cu alergatul prin casa intr-un weekend in care am fost la constanta. Am plecat vineri dupa-masa, am ajuns pe la 9 seara si ghici cine era cel mai frsh copil? Si ma- gandit eu ca daca il invat sa alerge dam vreo 2-3 ture si oboseste/adoarme. Dupa jumatate de ora noi eram transpirati si el fresh si plin de energie, dorind sa alerge in continuare
s-a culcat la 11

poze

Mergi la inceput