Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 10
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 hunii mei s-au jucat aseara impreuna. pentru prima oara, in adevartul sens al cuvantului 'joaca', in sensul ala pe care-l pricep si cei mai batuti in cap adulti. adica nu doar batai si furat de jucarii. s-au jucat de-a prinselea prin casa, unul dupa altul si radeau de mama focului! asta au invatat-o de la mine, ca-i fugaresc prin casa de vreo 3 zile, nu credeam ca o vor pune in aplicare impreuna... sau cel putin nu acum. constat cu lacrimi in ochi ca traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. deocamdata! am un filmulet, daca-l vreti sa-mi spuneti, ca v-am zapacit cu filmuletele in ultima vreme. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
Mai intai ne trezesti curiozitatea si pe urma ne lasi in aer! Na-na...

Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
alexa si mami spune:
Sabina, m-am spart de ras cind am vazut filmuletul:)) e absolut mortala Amalia
Roxi, f frumos clipul
alexa, cipri si mami
gaia.nevia spune:
Rox, multumim pentru clip! 

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Paula-Laura spune:
super clipul Babytzule!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:

asa e!
Mami la urmatorul clip o sa ai tot asa de multa rabdare? ![]()
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Paula-Laura spune:
Lumi, baga clipul!
A inceput si Mihnea sa se joace ceva de genul asta cu noi. Cand are chef de joaca ia un obiect de-al nostru si il arata ostentativ catre noi si asteapta sa ii spunem "stai ca te prind.." sa o ia la goana razand in hohote 
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Macar ai vostri o iau la goana singuri. In dorinta de a-i arata ceva nou am luat-o ieri de maini in parculet si am ajutat-o sa prinda o viteza nesperata. Acum ghiciti ce-a vrut fata mea mai devreme.
de data asta prin casa; in doua minute aveam limba de-un cot pe-afara. Nu puteam eu sa-mi vad de treaba?
Felicia, daca vrei facem un club al mamelor fugarite, detalii pe PM.
Ramona,
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
nikolici spune:
babytza

multumim
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
In aceeasi ordine de idei Anda mi-a fursat o bucatica de ciocolata cu crema tiramisu. Cat credeti c-o sa mai alerg azi???
Habar n-aveti cu cata convingere mananca, de-acum n-o mai crede nimeni ca nu mananca, si-a dat arama pe fata
. Ii face mama ciorba cu aroma de ciocolata, paste cu sos cu aroma de ciocolata, piure de leguime cu aroma de tiramisu.
Ina una si ma duc. In momentul in care a gustat ciocolata mi-a dat foarte hotarata felia de portocala inapoi.
Ramona,
b de la bebe, blog...
Paula-Laura spune:
Ramo ce dilce e Anda 
Nou a ne-a facut Mihnea o faza tare cu alergatul prin casa intr-un weekend in care am fost la constanta. Am plecat vineri dupa-masa, am ajuns pe la 9 seara si ghici cine era cel mai frsh copil? Si ma- gandit eu ca daca il invat sa alerge dam vreo 2-3 ture si oboseste/adoarme. Dupa jumatate de ora noi eram transpirati si el fresh si plin de energie, dorind sa alerge in continuare
s-a culcat la 11 
poze