Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ma bucur tare mult ca va place, si sper ca vor mai trimite si alte mamici pozele boboceilor

Ramo parca o vad pe Anda cum iti da portocala inapoi pe o bucatica de ciocolata hm...ciorba cu cioco zici ????

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nu, doar cu gust de cioco, mai ales ca din aia adevarata a vrut numai cateva linguri deci gata si cu ciorbele, le-a explorat acum nu mai sunt interesante.

Cu respect va anunt ca in ciuda ciocolatei doarme primul somn pe ziua de azi de vreo 10 minute - in bouncer la picioarele mele. Ghici la ce ora ne vom culca definitiva (azi sunt numai cu ghicitori vad).

Lumi unde e filmul ala?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

super tare Amalia! ce limbaritza are :)
babytza, forate frumos clipul aniversar

daca thea plange in hohote fara motiv aparent, nu are temperatura dar nici pofta de mancare o fi de la dinti?

in alta ordine de idei, desi nu a mancat azi decat o banana (ca de altfel si ieri) si rufuza tot ce ii dau, hraneste tot ce prinde cu lingurita: pe mine, pe taica-su, pe chitz chitz, pe oac oac cat si pe cizmulita ei :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara!
Multumesc de aprecieri la adresa moldovenilor mei dragi!
300 azi la plimbare am fost numai cu gandul la tine...ce norocoasa esti ca Anda merge ca un om mare! Eu l-am adunat de pe scarile tuturor magazinelor,a intrarilor de bloc;am sters la greu maini murdare de noroi de pe cauciucurile masinilor parcate;merge pe oriunde numai pe trotuar nu si mai si tipa ca din gura de sarpe cand il iau din locurile nepermise...
Babytza super clipul!! Abia acum am realizat ca eu n-am trimis poza.Maine ma execut!
Luminita unde-i clipul?
Sabinel ce m-am distrat cu Amalia!
Sanatate multa puisorilor!!!
O noapte linistita sa avem!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna seara,azi am avut invitati, doar nasii, foarte frumos a fost, evident ca ea nu a dormit deloc,decat,dupa ce au plecat invitatii, in alta ordine de idei, nu stiu ce sa intamplat ca azi a facut kk de vre-o 4 ori (ea nu face de mai mult de 2 ori pe zi) din care unul din ei a fost apa, apa .....nu stiu de ce, am impresia ca canini de sus ar fi un pic spre alb, dar nu este decat o impresie

babytza foarte frumos videoclipul ce pacat ca nu am vazut-o si pe a mea acolo, si nu ptr. ca ai omis tu, ci ptr ca,eu nu stiu cum sa trimit, nu stiu parola de la mail-ul comun

lumi hai odata cu clipul....nu mai am rabdare..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

tocmai ma pregateam pentru super duminica mea placuta cu Medium pe Hallmark... copiii tunsi, spalati, mancati, culcati... cand m-a lovit realitatea salbatica: nu ne mai dau doua episoade.
Numai unul ne ajunge. HUOOO...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Am mai facut de 2 ori de 6 kk intr-o zi .... spuneti-mi si mie ce da-ti copiilor ptr. deranjat la burtica (nu mai stiu cum ii zice la pliculetul ala)...va roooog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Am mai facut de 2 ori de 6 kk intr-o zi .... spuneti-mi si mie ce da-ti copiilor ptr. deranjat la burtica (nu mai stiu cum ii zice la pliculetul ala)...va roooog

hidrasec
are stare generala proasta?
daca nu, eu as incerca mai intai un regim alimentar.

Mergi la inceput

anamona nu, nu are nici o stare proasta din contra alearga intr-o veselie, dar as vrea sa va intreb, daca este posibil ca de la dinti sa faca de atatea ori??

Regimul alimentar o sa il incep de maine, ca in seara asta ce sa ii dau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

SABINEL am ras si eu de m-am spart cu amalia!!! Ffffff tare!!!

babytza multumi frumos!! Ce buna esti tu, mami!!!! Nici eu nu am reusit sa recunosc toti boboceii, se poate cumva sa le apara numele pe poza?? Intreb si eu, nu te supara!!

Ada despre ce produs weleda vb? Ca si eu as incerca altceva in afara de ventolin si flixotide!! eu creeam ca e gluma cu sucul de lamaie si gutuie!!

Noi astzi am fost la pescuit si a fost fff fain!!

Noapte buna tuturor!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput