Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 12
_giulianna_ spune:
Rox, ti-am mai zis, e super super filmuletul! Multumim! 
Lumi, si eu vreau sa vad huni draguti in filmulet.
Cuscra pe ginere-tu l-ai recunoscut sper!!! ![]()
Stiu ca am disparut din peisaj. Ma pregatesc pentru targ, am tot mesterit la bijuterii si parerea mea ca au iesit frumoase. Va astept si pe voi acolo, pe 4,5,6 la Universitate, in curtea Muzeului de Istorie!
Pupici!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
300 spune:
Bitza daca vreau sa ajung safe si rapid intr-un loc de joaca ma folosesc cu succes de slingul facut chiar de manutzele mele - mai putin cusut.
In rest, chiar imi place s-o vad misunand si intrand in magazine - are ea un fix pe ala al chinezilor de vis-a-vis ca e colorat si cu de toate. Ea singura a vrut de mana iar cand e cu amandoi ii place sa o tinem fiecare de cate-o manuta. Habar n-am de unde a innvatat ea ca se merge asa.
Kllemi daca inca mai alaptezi incearca sa ii dai mai des sa suga si nu-i da biberon in seara asta, iar ca regim orez fiert, morcov, mar copt... sau daca vrei ceva mai usor, evita cartoful, fasolea verde si da-i restul. De la dinti nu prea se poate sa faca caca apos, ala e pasta. Cred ca la pliculete te refereai la Biotics baby; vezi ca nu se mai fabrica si e posibil sa gasesti doar Enterolactis, cam acelasi lucru dar mai scump. Daca totusi ii dai lapte praf fa-i-l cu mucilagiu de orez. Se fierbe orez cu dou treimi apa (cred) timp de o ora sau oricum mult si laptele i-l faci cu apa aia.
Cand a avut Anda enterocolita i-a dat Enterol (www.pcfarm.ro/produs/2417/ENTEROL-250-,-pulbere-liofilizata" target="_blank">vezi aici prospect) dar nu ii da fara sfatul medicului.
Multa sanatate!
Muciosii ce mai fac??
Edit: eu imi dau demisia din functia de maamica pt incompetenta. Fata mea vrea doar lucruri de oameni mari. In diverse ocazii a lins cate-un castravete murat (in sare). Acum na am scos si eu ca omul doi pe care sa-i asasinez ca garnitura. Da' ce-am apucat? S-a ps madame pe urlet si pana nu i-am dat unnul mic si ei nu m-a lasat. si l-a mancat aproape tot! Vai de rinichii ei. Cred ca urmatoarele doua luni nu-i mai dau nici bruma de sare pe care am lasat-o in ciorba din cauza ca ea nu mananca daca nu ma vede si pe mine mancand, de parca as fi vreun hatman de la curtea domneasca ca sa gust prima; daca mor ea scapa
. Cata incredere in talentele mele culinare...
alt edit: ciorba azi a vrut doar cateva linguri (probabil in semn de protest ca nu i-am pus si ardei iute langa ea. Noroc ca a convins-o tac'su mai pe seara sa manace jumatatea borcanului cu curcan si legume ramasa de ieri... Mi-e asa necaz ca nu vrea sa manance, am facut cartofi frantuzesti adaptati pt ea, mai mult branza dulce in compoziie, nu, n-a vrut nici sa guste.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Nocom spune:
Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ADREELOR!!!!

Multe 

si 

de la noi!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Nocom spune:
hai sa va dea mama si 

si 

daca tot sunt de servicu astazi!!!!
giuli macar atat!!!
ca in rest...vre-o 60% 
SA AVEM O ZI EXCELENTA SI PUIUTI SANATOSI!!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Mimihoo spune:
neata,
La multi ani celor carese serbeaza de Sf. Andrei!
Sa fiti sanatoase si iubite si fericite. Cei mici sa fie sanatosi si sa aiba noroc! La multi ani!
Babytza
, frumos clip, bravo!
Pentru kk moale, mai bun, parerea mea, este Enterolactis
Sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Nausica spune:
Musette, vad ca ai activitate agricola "5 hours ago" si "8 hours ago". Sa inteleg ca ati facut noapte alba?
Nausica spune:
La multi ani de Sf. Andrei tuturor celor care se serbeaza azi!
Sper ca toata lumea a bagat azi noapte usturoi in gaura cheii, da?
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, sper ca nu ne-ati dat disparute ![]()

tuturor care isi serbeaza numele azi Andreilor/Andreelor

Babymom ma bucur ca a iesit bila 
Nerantula
si sper sa fie bine cu Gruia referitor la constipatie
Crina nu a mancat pana acum pizza, dar e o idee buna sa ii fac ![]()
Cristina multumesc de reteta pt blat
. Cam 5-7 zile se da antibioticul, multa sanatate 
Paula-Laura eu folosesc Flucalm, pt tuse si raceala
. Multa sanatate 
Babytza
si sper sa se simta bine mama ta
. Felicitari pentru domnisoara ta
, ce plastura pt febra?
CosmyB si cum e la servici in 3?
,
ici frumoasei Maya
si tie
Cristineesc si Crinei cand ii este foame fff rau mananaca bine si fara fite
, deci zic eu ca au dreptate cei de la babycenter 
Anca ma bucur ca se simte mai bine Carla 
Lumi moama cat de frumos povestesti tu de hunii tai, felicitari pt realizarile lor
, scumpi foc 
Nikolici sa folosesti sanatoasa camera
, multa sanatate Karinutzei
, multam de info, sper sa ii gasesc si eu 
Bitza mai mai da' ce frumosi sunt 
Lidia multa sanatate si relaxare iti doresc 
Nushulica la fel mananca si Crina, neaparat tre sa aibe o lingurita in mana altfel spune pas mancarii ![]()
Anamona multa sanatate surorii tale 

Zambetimic

numai bine si sanatate, multa fericire alaturi de cei dragi 
Ada sper sa iasa rezultatul bun 
Nocom vino la mine am varza murata calita 
300 sper sa rezolvi neintelegerile cu sora ta
, las ca si Crinei ii plac gogosarii murati si alte muraturi
, asa ca refuzam demisia ![]()
Felicic stai calma, ca va merge repede si singurel 
Sabinel ma bucur tare mult ca a functionat siropul
, e incantatoare Amalia 
Cat de frumos e clipul, boboceii sunt superbi, sa ne traiasca si sa ne inveseleasca toata viata 
Andy_galro
mergatorului si lui mami
Multam de cafea, e necesara...m-am trezit de la 6 fara ceva..nu puteam sa mai dorm...
Crina e mai bine, inca tuseste si muceste ff rar, tare greu scapam de asta...deja sunt satula
, face tot felul de nebunii, ne jucam cu ea si se ascunde..noi o intrebam si strigam dupa ea si ea de dupa ascunzatoare spune “unde e”. A dat de oale, cratiti si alte minuni...aseara am avut concert
.
Noi in schimb am zis sa mai zugravim o camera
...iarasi curatenie..a mai ramas dormitorul nostru 
Sambata am fost la ziua nasicului...doar eu cu ea...nicio miscare nu puteam face fara ea
, nu a vrut sa stea cu copilasii, asa ca am plecat dupa cateva ore 
revin
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Rox, ti-am mai zis, e super super filmuletul! Multumim! ![]() Lumi, si eu vreau sa vad huni draguti in filmulet. Cuscra pe ginere-tu l-ai recunoscut sper!!! Stiu ca am disparut din peisaj. Ma pregatesc pentru targ, am tot mesterit la bijuterii si parerea mea ca au iesit frumoase. Va astept si pe voi acolo, pe 4,5,6 la Universitate, in curtea Muzeului de Istorie! Pupici! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ale mele zorzonele |
giulianna, foarte frumoase bijuteriile. Felicitari! incerc sa vin si eu dar nu stiu cum sa te recunosc.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
nikolici spune:
LA MULTI ANI ANDRELELOR!!! 

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)