Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! azi ne sarbatorim 2 persoane
asa ca poftiti de serviti ca am gatit toata noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani tuturor mamicilor si boboceilor care isi serbeaza onomastica de Sf. Andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

sorry, fetele, n-am mai intrat ieri, pe Edu il tot chinuie o masea si ne-a stricat si plimbarea de ieri, a urlat de ne stie tot IOR-ul si tot cartierul... n-am mai avut timp si nici chef de filmulete, dar rezolv acusica!

felicitari pentru clip, babytza!

niko, babytza, sabinel, alinutza, joy, paula, bitza, kllemi, giuli, vin acuma filmulete, doua, unul in care se fugaresc si unul in care rad de mama focului unul de altul.

joy, nocom, pe noi ne-ati recunoscut in clip?

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR, bobocei, mamici, tatici, bunici de bobocei & Co!!! Sa fiti sanatosi cu totii si fericiti tare, tare!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, am reusit sa vad filmuletul.Sunt superbi hunii....iar tu nu stiu cata energie poti sa ai sa faci fata

tuturor celor care se serbeaza azi!Mai ales cei la dublu (andy_g si Andrei).
Laura, azi va mai serbati?Mai mergeti la club?

Babytza, foarte frumos clipul.Am stat ieri si am bocit..in sensul bun, dar ma emotioneaza de fiecare data genul asta de filmulete
Nu stiu de ce avusesem impresia ca trimitem doua poze- una de la nastere si una de la un an.De aia trimisesem doua

In caz ca va intrebati cine e domnul blondut in hanorac verde care se da intr-un catelus, este David.Stiu ca suntem scumpi la vedere (a se traduce prin 'rari') asa ca am tinut sa fac precizarea ca sa recunoasteti personajul.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Giulianna felicitari pentru participarea la targ

Lumi si sa iasa mai repede maseluta, mai mai cat de scupi pot fi

Andy_galro multumim de tratatie

Oana eu v-am recunoscut

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Noi ne-am trezit ls 6.47 Asta dupa ce aseara am stat sa ne uitam la 3 episoade de flash forwards Am zis si eu ca urmeaza dimineata sotului sa se trezeasca cu piciul ....dar m-am trezit si eu oricum si cu greu am mai adormit o ora la loc...
Nocom tare bine pica Multumesc

Kllemi poza nu o vreau pe mailul comun ci pe mail-ul meu . Trimite la roxanatache@yahoo.com

Lumi imi pare rau de maseluta , sper sa ii iasa repede sa nu il mai chinuie

Angelyna sunt niste plasturi cam de dimensiunea unui pachet de tigari, cu o crema mentolata pe una din parti. Se pun pe frunte sau pe piept si se lasa pana scade febra. Mi le-a adus Simo din Anglia. Se numesc Kool'n Soothe si sunt recomandate copiilor cu varsta peste 1 an. Nu interactioneza cu alte medicamente.

La multi ani de Sf. Andrei !!!!!!!

Si cu intarziere La multi ani Zambetmic !!!! Sa fii iubita si fericita !!!!

Ma bag la vizionare filmulete

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Angelyna sunt niste plasturi cam de dimensiunea unui pachet de tigari, cu o crema mentolata pe una din parti. Se pun pe frunte sau pe piept si se lasa pana scade febra. Mi le-a adus Simo din Anglia. Se numesc Kool'n Soothe si sunt recomandate copiilor cu varsta peste 1 an. Nu interactioneza cu alte medicamente.

Babytza si puiiValentina David

Stii cumva pe la noi e vreo sansa sa gasesc asa ceva?, mi se par mai bune decat alte medicamente

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Salutare!

Ma bag si eu in taina astazi...nu ma pot abtine.Luminita, sunt superbi voinicii Ce distractie e la voi acolo. Am ras si eu de rasul lor...cu lacrimi Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi, si tie mami, muuuuulta putere si energie, sa poti veghea asupra minunilor mici

Sanatate la toti boboceii!!!

Mergi la inceput