Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna nu stiu daca e si pe aici, dar o sa ma uit, ma intereseaza si pe mine, ca fost bun.

Lumi sunt superbi hunii Ce frumos se joaca, cu cata pofta rad amndoi Cred ca esti mai mult decat topita dupa ei

Oana nicio problema, a zis o mamica de doua poze, stiai tu ceva Nu m-au incurcat cu nimik cele doua poze si nu ai fost singura care a trimis asa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata,azi facem cinste

Ne scuzati ptr absenta

LA MULTI ANI TUTUROR CARE_SI SERBEAZA AZI NUMELEDE SF.ANDREI!!!!

Lumi,ai doi copii minunati.

Oana mai restrans asa

Ange

Babytza superb videoclipul...trimit si o poza cat de curand

Nocom multumim de cafea

Andy_g

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza ici multi

Laura

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Un gand bun si pentru ingerasul Andrei si mamica lui scumpa si draga

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Laura Te scuzam , dar ne spui unde ai fost ????

Lumi am mai vazut filmuletele ca sunt bestiali puii. Ce curbe iau si cum se arunca pe jos..... Imi place cum ai pus la loc de cinste cosul de gunoi

marinush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Musette, vad ca ai activitate agricola "5 hours ago" si "8 hours ago". Sa inteleg ca ati facut noapte alba?

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Nuuuuuuu,am dormit insa m-am trezit pe la 3 ,mi-am pus ceasul sa sune ca am calculat gresit cultura si era gata si nu puteam sa o las sa moara Nu sunt cu toate acasa stiu,adica nu ma trezeste copilul si ma trezesc singura sa culeg orez da nu a fost rau,m-am trezit,cules si culcat la loc.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

tuturor boboceilor si parintilor de bobocei care se sarbatoresc azi!

Lumi ai niste copii minunati,sa va traiasca!

de Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
Nuuuuuuu,am dormit insa m-am trezit pe la 3 ,mi-am pus ceasul sa sune ca am calculat gresit cultura si era gata si nu puteam sa o las sa moara Nu sunt cu toate acasa stiu,adica nu ma trezeste copilul si ma trezesc singura sa culeg orez da nu a fost rau,m-am trezit,cules si culcat la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lumi sunt superbi hunii
oana, ange, laura
babytza
musette esti totala
moni un si o pentru tine si ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

musette m-ai spart cu culesul tau!!!Si vroiai sa ma corupi si pe mine...hehehe.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput