Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Musette, esti super tare! Meriti un premiu de la FV pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani cu sanatate si noroc sarbatoritilor de Sf Andrei!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea!

Lumi sunt deliciosi hunii!

Noi suntem bine, dar de cand suntem bipezi nu pot sa o scap deloc din ochi pe Deea ca imi si face cate o "surpriza". Plimba lucrurile dintr-o parte in alta cu o viteza ametitoare. Pleaca cu un ursulet, se intoarce cu un tub de crema pe care il lasa cine stie unde si de acolo ia altceva. Nu apuc sa strang nimic ca ea in urma mea reface dezastrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani la toti cu numele de Andrei / Andreea!
babytza, foarte frumos filmuletul pe care l-ai facut.

nushu, parca tu spuneai ca ai luat un sortator de forme de la La redoute, cel in forma de masina. Cum e? As vrea sa-i iau si eu Elsei de Mos Nicolae si nu stiu daca e ok sau nu. Pe mine m-a incintat ca are un snur de care poate sa traga, e suficient de lung, e ok ca jucarie 2 in 1? Merci!
Am mai vazut chestia asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324128554&documentid=201209 , cred ca i-o iau de Mos Craciun, iar calutul din lemn o sa i-l iau la anul, cind va sti ce sa faca cu el. Mai are cineva masuta din asta de activitati? Se joaca copiii cu ea?

o zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

La multi ani celor ce se sarbatoresc azi!
Luminita esti binecuvantata! A meritat asteptarea!
O saptamana minunata!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani de Sf Andrei!

La multi ani zambetmic!

Mai, musette, la 3 dimineata pntru un joc??? Sa stii ca iti calc pe urme, eu ieri am jucat Atlantis toata ziua da' uite ca noaptea nu m-am bagat sa termin vreun nivel.

Irina pune cosuri in diverse colturi si arunca lucrurile imprastiate in ele.

Mai fete, eu iar am alergat cu bebelina de dimineata! Acum si stie foarte clar ce vrea, te ia de maini (numai ca m-a luat cumva cu fata la mine si se mira de ce nu alergam).

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ziua buna..... tuturor cu numele de ANDREI si ANDREE inclusiv puiutei mele...care o iubeste mama rau,rau de tot...sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti, tare, tare...

300 iti multumesc ptr. sfaturi.., nu mai alaptez, deja sa intarcat singura.....iar de orez si restu, stiam....oricum azi ne-am trezit si direct kk moale....deja am bagat un biotics si orez fiert cu morcov...sa vedem ce s-o mai intampla

babytza multumesc ptr. informatie, am notat adresa sper mai tarziu sa am timp sa o trimit...

lumi nu mai am cuvinte........

giulinanna cu siguranta trebuie sa ajung sa te vad...

ange

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

de Sf. Andrei

Lumi, mortali hunii, ce frumos se joaca

Si Amalia de Sabinel m-a dat gata cu igineta ei orala

Babytza, frumos si emotionnt clipul iar eu am uitat sa-ti trimit o pozaaaaa . Se mai poate

Felicic, te anunt oficial care de acum inainte Vlad va fi permanent, non stop si fara oprire in miscare . La noi e asa in fiecare zi, butonat cuptorul cu microunde, apoi scos cojile de banana si mar din gunoi, urmatorul sertar e cel cu sticlele de ulei si apa, apoi trece in living - sunt 2 super ispite la indemana, 2 sertare maaaaari si pliiiiine, daca deschid usa la baie - e direct cu mana pe cosmeticele noastre, apoi deschid usa la dormitor - tzinta e noptierea mea, betisoarele de urechi care pot fi foarte frumos imprastiate pe jos. Aaaaa, am uitat usa de la balcon deschisa, Carla, Carla, Caaaaaaaaaaaaarla - e pe balcon gustand putin pamant din glastra florilor . Mai e biroul, laptopul si agendele mele care de abia mai au cateva pagini, patofii din hol pe care mereu ii gasesc plini cu formele din sortatorul de forme si, si .... a adormit, uraaaaaa, ma apuc sa strang, imediat o luam de la capat

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca parca l-ai descris pe Andrei in actiune si pe mine umbland dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca astept poza Cum esti cu piciorul ? Mai doare ? Si noi avem un red bull mic in casa Tare energic mai este Dar imi place , nu l-as vrea altfel

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput