Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Urez si eu tuturor cu numele de Andreea si Andrei- bobocei si mamici LA MULTI ANI!!! Sa aveti parte numai de bucurii si clipe frumoase alaturi de cei dragi!!!

Babytza multumim mult pentru videoclip L-am urmarit impreuna cu Raducu..si la fiecare poza ii spuneam..uite mami aici e soricelul..aici…ne-a placut mult .Multumim!!!!

Noi suntem bine..ne-am revenit la normal.
Duminica am fost in Selgros..si vreau sa va spun ca toate jucariile din gama Fisher Price sunt mult mai ieftine ca in real..si telefonul..si catelul la 100ron..multe si variate.
Noi am terminat cu cadourile pentru Raducu..pana la umra i-am mai luat Casuta cu ferma animalelor de Simba si Masinuta Fifi cu bule de sapun, pe care am gasit-o la super pręt fata de ce am vazut pe net. Era 80 de ron.
Asa ca eu zic sa dati o raita si prin Selgros daca inca nu ati luat la pitici cadouri..se merita.

Piolica e superbaaa masuta aceea de activitati de Laredoute..Ce mi-ar place si mie

Ange ma bucur ca frumosul Crin e mai bine

Dya cum v-ati petrecut?..vrem pozeeeee

Lumihunii sunt deliciosi ca intotdeauna!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ANDREIUTE si ANDREIUTI!!! bobocei, mamici, tatici! sa fiti sanatosi si la punga grosi:)
Lumi, mi-au placut la nebunie filmuletele. sunt deliciosi hunii!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Legat de Biotics eu am gasit la farmacia Donna..chiar sambata..pentru cine mai are nevoie.

Am si eu 3 intrebari..daca aveti raspunsuri

1.boboceii vostri mai transpira? Radu transpira la cap rau cand suge..o fii normal?

2.Ce fel de calciu le mai dati? I-as da si eu ceva.

3. Am observat ca Radu are niste cojite galbene doar in crestetul capului..in zona fontanelei..a mai avut cineva? cu ce sa-l dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Cristina, raspund:
1. nu transpira f tare, adica asa degeaba nu, doar daca depune efort.
2. Ca nik nu i-am dat si nici n-am de gand.
3. exact aceleasi cojite le are si Cipri. se mai curata cite una doua la baie, dar tot mai sunt acolo, de la nastere le are:( poate ne spune cineva cu ce sa dam sa dispara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Legat de Biotics eu am gasit la farmacia Donna..chiar sambata..pentru cine mai are nevoie.

Am si eu 3 intrebari..daca aveti raspunsuri

1.boboceii vostri mai transpira? Radu transpira la cap rau cand suge..o fii normal?

2.Ce fel de calciu le mai dati? I-as da si eu ceva.

3. Am observat ca Radu are niste cojite galbene doar in crestetul capului..in zona fontanelei..a mai avut cineva? cu ce sa-l dau?

1. nu neaparat atunci, dar transpira in general dc e cald in casa, lasa ud de multe ori pe cearceaf.

2. nu dau Ca

3. Karina a avut coji pe fontanela de multe luni, pana cand i-am taiat bretonul asta de curand si i-am dat cu unguentul magic Diprosalic, cu care am tratat-o la 2 luni cand avea toata fruntea plina ochi de coji de astea.Sa nu freci sa le scoti ca o sa curga sange, da cu unguentul asta, contine vaselina si dc esti norocoasa dintr-o tura scapi, dai de 2-3 ori pe zi ca sa inmoaie bine si la baitza la revedere cojitze.
Noi din 2 ture am scapat ca aveam multe...ma rog vaselina a iesit la a 3 spalare, ca na suntem pletoase.

le: unguentul mi-a fost recomandat de dr noastra pediatra special pt cojile astea.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu i-am dat Carlei Osteocare, 10 zile/luna timp de 3 luni consecutiv (acum s-a incheiat prima repriza). Mi-a recomandat medicul dupa crizele prelungite de nemancat + eruptiile dentare "in masa" (masele si canini deodata) si am intrerupt Vigantolul pe parcursul celor 10 zile.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

1. transpira de obicei cand adoarme, daca este cald in casa sau daca a adormit dupa ce a alergat mult
2. nici eu nu i-am dat nici un calciu si tare as vrea
3. aici chiar ca nu pot sa te ajut ptr. habar nu am, noi nu am avut decat cojitele care sau facut de la lapte...cica...

Hai ca te-am lamurit mai mult de o gramada....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Salut!

1. Sofia nu transpira dar nic nu suge... deci nu e relevant.
2. Ii dau calciu 10 z/luna in lunile cu "r"(iarna). 5 ml de gluconat de calciu. Il bea pe nerasuflate desi e iacs rau...
3.Nu prea am avut pb cu cojitele. Poti incerca masat cu putin ulei inainte de baie iar la baie spalat bine pe cap si pieptanat cu un pieptene cu dintii desi.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Pe antena 2 este emisiune despre diversificarea alimentatiei la sugari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica azi!

babytza, am vazut clipul boboceilor, e foarte frumos si iti multumim ca l-ai facut!
Sabinel, Amalia e mortala!
Lumi, am vazut filmuletele cu hunii, sunt pur si simplu adorabili!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput