Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI!! TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI!!
1. Ange - parca tu intrebai...am vazut plasturi pt febra intr-un magazin cu produse naturiste...nu mai stiu exact cat costau dar nu erau scumpi...m-am uitat cu interes, am intrebat ca sunt aia si cum se utilizeaza dar n-am cumparat ca nu stiam ce e de capul lor....acum daca Babytza spune ca sunt ok e bine de avut in casa....(daca nu gasiti, merg cumpar si trimit)
Referitor la sondaj:
1. transpira....oricand e cald sau alearga...
2. de 2 luni dam Osteocare 7 zile pe luna cate 5 ml....pediatra a spus ca maselutele cansuma ff mult calciu cand ies, iar inceputurile mersului biped solicita mult scheletul care trebuie ajutat cu ceva calciu (mentionam ca pana la aceasta varsta nu am dat calciu)
3. a avut si Mark si le-am tratat cu mustela stelaker
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Musette, m-am gindit mai bine, si povestea ta e cam cusuta cu ata alba. Culturile se strica intr-un timp egal cu cel in care s-au copt. Deci nu tine explicatia ta, cel putin nu la orez. Prin urmare, recunoaste ca vrei sa-i iei locul lui Mimihoo in virful clasamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Musette, m-am gindit mai bine, si povestea ta e cam cusuta cu ata alba. Culturile se strica intr-un timp egal cu cel in care s-au copt. Deci nu tine explicatia ta, cel putin nu la orez. Prin urmare, recunoaste ca vrei sa-i iei locul lui Mimihoo in virful clasamentului.

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Pe bune?culturile se usuca in timp egal cu cat s-au copt?unde scrie?nu stiam,merci de info,asa o sa dorm linistita fara sa mai am grija culturii

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Daca nu stiti si poate va intereseaza:
In fiecare marti, Jurnalul National scoate o carte cu povesti + CD audio. Deja au aparut 2 carticele. prima a fost H.C. Andersen, Craiasa zapezii/Amnarul/Ratusca cea urata si pe CD Tinerete fara batranete, variantele alea de la Electrecord, A doua a fost Cenusareasa dar include mai multe povestii.
Costa 13 lei, si sunt foarte frumos ilustrate, cu coperte groase, cartonate

Eu le colectionez.
Am si toata colectia cu povestiile de la Deagostini care apareau cu ziarul Adevarul.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nausica m-am interesat si nimeni din pritenii mei care joaca FV nu stie asa.oricum m-am gandit mai bine la cum ai pus problema si inteleg ca ma faci mincinoasa nu?!Poate era o gluma dar sincer mi s-a parut deplasata afirmatia.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

1/ si radu transpira intotdeauna cand sugea. Nu mai suge, la biberon nu transpira.
mai transpira la culcare (seara) si cand se agita. Acum e chel.. cu pete ca asa i-a iesit lui tati, si nu mai transpira deloc

2/ Ca nu am dat (de fapt... Calcarea Carbonica am dat) Lui Teo ii dadeam Osteocare la vremea asta.

3/ am avut coji, nu au trecut cu nimic... dupa primul super tuns au disparut si acum nu mai avem. Eu mai luam si cu mana din ele... dara fara varsare de sange...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

piolica avem si noi masuta ca aceea doar ca are alte activitati pe ea, adica ASTEA Din pacate nu a fost niciodata prea interesata de ea, doar un pic de pian, la inceput... :(

Imi pare rau de calitatea pozelor, nu aveam aparatul foto acasa si cu camera video asa am reusit!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Amalia Andreea se Kllemi

Andreea de Irina

Mihnea Andrei de Paula

Vladimir Andrei de Lenyi

Andrei de Iriss

Andrei de Dya

Andrey de andrey

Andrei si mami de Andy_g

Andi de Laura

Mergi la inceput

luminita hunii tai sunt BESTIALI!!! m-am spart de ras de rasul lor! si ce frumos se jucau!! Te inteleg ca-i iubesti de mori!!

baby boy multumim mult de info!

SONDAJ:
1. Daria transpira cand sugea, acuma (nu mai suge) nu mai transpira nici macar cand se joaca..
2. Ca ii dau 10 zile/luna cate 5 ml de Ca sirop de la Pharco
3. NU am avut, nu stiu nimic despre ele

musette pai imi vine sa te bat!!! Auzi tu, nu o trezeste copilul dar in schimb pune ceasul sa sune ca sa se joace?!?!! Zapacito!!!

Mergi la inceput

Xor Am sa caut si eu la mine la plafar plasturi de febra, dar daca nu gasesc am sa te rog pe tine sa-mi iei! Sarumana de info!!!!!

Moooooama Cosmy ne-ai dat clasa!!! Mie mi se parea ca sunt asa de multi.... BRAVOS!!

Mergi la inceput