Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 18
CosmyB. spune:
Baby_boy si Maya transpira la frunte de fiecare data cand suge, pediatra si homeopata au zis ca e din cauza efortului si nu trebuie supliment de Ca;
2. Nu am dat;
3. Nu am avut cojite deloc.
Lumiiiiiiiiiiii ce mare distractie e la voi 

sunt mortali mortali hunii tai 

Sabinel e haioasa rau pitica cu igiena orala 
Cuscra draga trimit curand poza pt clip 

e super clipul 

Ange a fost frumos la serviciu cu tati si pitica, nu mi s-a parut f obositor chiar daca mai repede de ora 7 nu ajungeam acasa si plecam de dimineata, iar noaptea aveam trezirile pt tzitzi.. Maya a fost f cuminte, a dormit mare parte din drum, iar cat tati statea la comenzi in farmacii eu crosteam
i-am facut prima bluzita micutei ![]()
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Nausica m-am interesat si nimeni din pritenii mei care joaca FV nu stie asa.oricum m-am gandit mai bine la cum ai pus problema si inteleg ca ma faci mincinoasa nu?!Poate era o gluma dar sincer mi s-a parut deplasata afirmatia. |

Acuma sper eu ca tu glumesti.
Nu-mi amintesc de unde stiu asta, dar sigur e asa. E drept ca n-am verificat niciodata, dar mi s-a intimplat de multe ori sa mi se coaca peste noapte culturile si dimineata sa fie ok. Hai ma, cum sa te fac mincinoasa, acum pe bune.
nushulica spune:
| citat din mesajul lui piolica La multi ani la toti cu numele de Andrei / Andreea! babytza, foarte frumos filmuletul pe care l-ai facut. nushu, parca tu spuneai ca ai luat un sortator de forme de la La redoute, cel in forma de masina. Cum e? As vrea sa-i iau si eu Elsei de Mos Nicolae si nu stiu daca e ok sau nu. Pe mine m-a incintat ca are un snur de care poate sa traga, e suficient de lung, e ok ca jucarie 2 in 1? Merci! Am mai vazut chestia asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324128554&documentid=201209 , cred ca i-o iau de Mos Craciun, iar calutul din lemn o sa i-l iau la anul, cind va sti ce sa faca cu el. Mai are cineva masuta din asta de activitati? Se joaca copiii cu ea? o zi buna va doresc. Mamica fericita de bebelina Elsa |
masinuta o foloseste acum la greu ii place ca are deasupra 3 butoane(oval,floare si inca unu)care canta si lumineaza si baga formele prin gauri si apoi le "basculeaza" ca e un capac la spate si il deschide singur,snurul e prea mic ca sa o poata trage dupa el dar el o ia in brate si danseaza cu ea si se invarte in timp ce masina canta
masuta de activitati eu i-am dat-o pe la 7-8 luni,stiu ca inca nu statea bine in picioare doar se ridica si atunci am pus masuta spriinita de ceva,un perete o masa,si el se ridica tinandu-se de ea si apoi sa vezi distractie candvedea cate butoane are acolo
poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2461850450101756654nZfJDZ
acum o foloseste exlusiv pe partea cealalta unde cladeste cuburi si aresi o tablita unde scrie
amandoua jucariile sunt frumoase si david chiar daca le foloseste deja de jumate de an zilnic tot se mai joaca cu el,si are o tona dar astea se numara printre referate
aaa pe site scrie de masuta ca e recomandata de la 3ani iar pe cutie 12 luni..adevarul e ca la 3 ani nu cred ca s-ar mai juca vreun copil cu ea
pupam elsa

luminita eu am si ras am si plans cand ti-am vazut hunii..da,mi-au lacrimat okii cand i-am vazut ce frumos se joaca amandoi si cata fericire iti pot aduce in pofida faptului ca e f greu pt tine

babytza
am vazut clipul si eu,superbaaaaaa
LA MULTI ANI ANDREI/ANDREEA!!!

de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
lavida spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Legat de Biotics eu am gasit la farmacia Donna..chiar sambata..pentru cine mai are nevoie. Am si eu 3 intrebari..daca aveti raspunsuri ![]() 1.boboceii vostri mai transpira? Radu transpira la cap rau cand suge..o fii normal? 2.Ce fel de calciu le mai dati? I-as da si eu ceva. 3. Am observat ca Radu are niste cojite galbene doar in crestetul capului..in zona fontanelei..a mai avut cineva? cu ce sa-l dau? |
1. Si Eliza mai transpira cand suge si mai transpira si cand doarme, e f calduroasa si de obicei doarme intre noi si ii e cald.
2. I-am dat Elizei Osteocare, timp de 10 zile pe luna, vreo 4 luni.
3. Eu i-am dat cu un ulei de la Bubchen pe scalp, am intrebat la farmacie si asta mi-a recomandat. Dupa ce am lasat sa se moaie cojitele, am pieptanat-o cu pieptenele de bebe, cu varfuri rotunjite, si am si frecat usor, ca sa se desprinda. N-a fost nevoie sa o dau decat de 2 ori si de atunci n-a mai avut, iar asta a fost cand avea vreo 6 luni.
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
luminita2008 spune:
oana, ange, marinush, babytza, musette, andy_g, irina, bitza, kllemi, anca, baby_boy, alinutza, lavida, nocom, nushulica, cosmy, va multumesc din suflet!!!

oana, ma bucur sa te 'vad' cu un tonus mai bun!
laura, multumesc, asemenea doi copii minunati ai si tu, mamica draga!
babytza, daaaa... nu stiu unde sa mai pun gunoiul, crede-ma. pe blat unde statea ajung deja la el, ca e plin blatul de tot felul de robotei, asa ca ramane masa... masca de sub chiuveta am asigurat-o asa de bine, ca si mie mi-e tare greu s-o deschid, asa ca...
. nu-ti zic cat ma boscorodeste sotul ca stam cu gunoiul pe masa, dar asta e...
marinush, iti multumesc tare mult! intr-adevar ma simt tare, tare fericita si tare mandra! simt ca pleznesc de fericire.
musette, eu te inteleg. ceva asemanator am facut eu azi, m-am trezit la 05.30 sa merg sa cumpar Enciclopedia ptr copii de la Adevarul. prima din serie fiind gratis, nu o mai gaseam neam, asadar la 05.45 eram in fata chioscului de ziare din fata blocului. am intrat in posesia cartii la 06.30...
piolica, mooa, ce faina e jucaria! si nici nu e scumpa... cool!
bitza, muah, muah, muah!! si ia si-un galbejit de-asta: 
irina, si eu strang non-stop dupa ei. jucarelele stau cam toate in diverse cosuri si cosulete, dar le darama in secunda doi. nici nu ma mai enervez, o iau ca atare si asta e. dar strang cat de des, caci ne cam impiedicam de ele, si noi si ei...
giuli, mult succes cu expozitia!!! eu nush daca ajung, mi-e greu cu astia mici si nici nu vreau sa-i duc in aglomeratii. vedem, te pup!
anca, distractie rau si acolo la voi, din ce spui
.
baby_boy, raspunsurile mele la sondaj:
1. da, mai ales Robi, cand bea bibele si, evident, cand alearga.
2. noi am tinut o cura cu Multisanostol cu Calciu, de 2 luni, pe final de septembrie am terminat-o. nu le mai dau nimic acum, intreb regulat pediatrul ce si cum.
la ultima intrebare, din pacate, nu te pot ajuta, noi n-am avut.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nushulica spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Legat de Biotics eu am gasit la farmacia Donna..chiar sambata..pentru cine mai are nevoie. Am si eu 3 intrebari..daca aveti raspunsuri ![]() 1.boboceii vostri mai transpira? Radu transpira la cap rau cand suge..o fii normal? 2.Ce fel de calciu le mai dati? I-as da si eu ceva. 3. Am observat ca Radu are niste cojite galbene doar in crestetul capului..in zona fontanelei..a mai avut cineva? cu ce sa-l dau? Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
cristina david transpira la ceafa doar la somn,dar se uda nu asa oleak,calciu ia 10 zile pe luna siropel pharco,cojite noi nu mai avem de mult dar cand avea nu l-am dat cu nimic
ce jucarii frumoase i-ati luat lui raducu

fetelor stiti pe undeva sa gasesc in RO tobogan pt interior de ala mic pt copii de 2 ani?ceva de genul http://www.mothercare.com/Little-Tikes-Junior-Slide/dp/B001S34EDM/sr=1-13/qid=1259594878/ref=sr_1_13/280-7941225-2073660?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56507031&mcb=core
l-as putea lua din uk dar nu as vre s-o mai stresez pe vara mea si cu asta si asa o frec la cap cu boarfele destul
de
DavidPoveste
felicic76 spune:
buna seara!
multumesc de incurajari![]()
1. nu mai transpira de cand este chel![]()
2. trebuia sa-i dau din nov gluconat de Ca, am uitat
, incep de maine.
3. cojitele au trecut cu ulei de masline, apoi sampon, apoi pieptanat cu peria lui de par, moale. a fost un pic dificil, erau chiar la marginea fontanelei, dupa ce le-am exterminat in vara, nu au mai aparut.
In continuare suntem super veseli, vioi si neobositi
Eu am febra musculara in brate si ma doare mijlocul de mor
. Daca ma vede facand treaba face si el cu mine: eu strang, el imprastie
Daca ne vede stand jos, pe scaun sau canapea, s-a terminat smecheria, vrea sa mergi cu el.
Nu am vazut/citit nimic din urma, maine imi iau liber de la toate

nushulica spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Daca nu stiti si poate va intereseaza: In fiecare marti, Jurnalul National scoate o carte cu povesti + CD audio. Deja au aparut 2 carticele. prima a fost H.C. Andersen, Craiasa zapezii/Amnarul/Ratusca cea urata si pe CD Tinerete fara batranete, variantele alea de la Electrecord, A doua a fost Cenusareasa dar include mai multe povestii. Costa 13 lei, si sunt foarte frumos ilustrate, cu coperte groase, cartonate Eu le colectionez. Am si toata colectia cu povestiile de la Deagostini care apareau cu ziarul Adevarul. Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
apare luni,nu marti eu am luat azi deja a3a carte-frumoasa din p adormita-da,sunt f frumoase
si noi avem colectia adevarul de la deagostini si acum luam si colectia de dvd-uri cu desene animate tom&jerry,apare martea 13lei
de azi luam si "prima mea enciclopedie"tot la adevarul-azi a fost moka

legat de carti...sambata am fost in mall cu david si,mai nou el alearga si intra in fiecare magazin face "tiiiiiiii"si iese
si uite asa am ajuns la diverta....cand a intrat acolo eu fuga dupa el,copilul deja era printre carti-si am zis hai sa-i mai iau una,ma rog i-am luat 2ce vreau sa zic este ca http://www.shopandfun.ro/products/Animalele-s%C4%83lbatice.html era in diverta undeva intre 40-50lei nu mai retin exact stiu sigur ca peste 40...in consecinta azi am prestat o comanda online la crisan de 12olei cu niste minunatii de carticele cartonate cu decupaje,3d,cu sunete...abia astept coletul

de
DavidPoveste