Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 19
felicic76 spune:
Tati imi comunica pe cel mai serios ton posibil:
Auzi, eu cred ca Vlad are o problema: nu aude bine. Ma inmoi toata, aprind o tigara, zic: Cum ai ajuns la concluzia asta? el: Pai, strig la el Vlad, du-te din fata televizorului, el nu se misca, ia mana de pe pahar/scrumiera, el se catara pe masa sa le apuce mai bine, eu ii zic nu-mi mai bate cu pumnii in usa cand sunt la baie, el nu pleaca decat atunci cand pun mana pe clanta si nu apuc sa-i mi vad decat fundul etc.

Zic: auzi, tu ai o problema, fi-tu' te ignora complet cand ii spui ceva ce nu-i convine
Vrei o proba? Da. vlad era in dormitor, facea ordine
, noi in bucatarie, intre ele este living-ul, si strig (era seara) Vlad, hai afara cu Fox si tati! (cand iese seara cu Fox, rar, este adevarat, ca il scoate D-na Vio inainte de a pleca, tati il ia si pe Vlad, imbracat cum este in casa, ii trag o geaca pe el) Intr-un minut (max) Vlad era la usa de la intrare
Zic: aude bine fi-tu? El: se pare ca da

babytza spune:
Cristina sa raspund si eu la intrebarile tale :
Cand il alaptam transpira la fiecare masa . Apoi cu lpticul praf, a traspirat cat a fost cald ( presupun ca te referi daca transpira in timpul mesei
) Acum nu mai transpira.
Noi am luat Gluconat de calciu cate 5 ml ,10 zile pe luna. Am luat 4 luni . Acum nu ii du luna asta pentru ca am luat vitamine Sanasol vreo 3 saptamani, asa ca facem pauza luna asta de Ca. Luna viitoare vreau sa ii fac si analizele la sange (nu i-am facut niciodata la sange pana acum ), apoi vedem daca e nevoie de ceva suplimentar. Noi am luat Ca pentru ca avea coastele evazate si ne-a recomandat dr pediatru cura de Ca.
David nu a avut cojite deloc, insa Tina da. La ea dadeam cu ulei de bebelusi pe pielea capului , ii puneam caciulita jumatate de ora apoi spalam normal la baita parul. Treceau la prima interventie. Mai apareau dupa ceva timp si repetam operatiunea. Acum insa au aparut si alte produse speciale pentru scalp. La noi insa a fucntiont cu uleiul asta.
Feliiii baga pozacu Falkone 

Cuscra ma bucur ca Maya a fost cuminte cat ati fost cu tati la servici
O mie de pupici pentru voi si astept poza ( cu scuzele mele de rigoare
) 

Claudia superbi puii tai , ma bucur mult ca ne-ai pus poze cu ei 

Ce furmos e in oras la voi , au impodobit totul ...e deja atmosfera de sarbatoare !!!!

Fetele , voi cate episoade aveti din serialul Flash forwards ???
Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 Tati imi comunica pe cel mai serios ton posibil: Auzi, eu cred ca Vlad are o problema: nu aude bine. Ma inmoi toata, aprind o tigara, zic: Cum ai ajuns la concluzia asta? el: Pai, strig la el Vlad, du-te din fata televizorului, el nu se misca, ia mana de pe pahar/scrumiera, el se catara pe masa sa le apuce mai bine, eu ii zic nu-mi mai bate cu pumnii in usa cand sunt la baie, el nu pleaca decat atunci cand pun mana pe clanta si nu apuc sa-i mi vad decat fundul etc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zic: auzi, tu ai o problema, fi-tu' te ignora complet cand ii spui ceva ce nu-i convine ![]() ![]() |
super tare!!!mor de ras

de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 Tati imi comunica pe cel mai serios ton posibil: Auzi, eu cred ca Vlad are o problema: nu aude bine. Ma inmoi toata, aprind o tigara, zic: Cum ai ajuns la concluzia asta? el: Pai, strig la el Vlad, du-te din fata televizorului, el nu se misca, ia mana de pe pahar/scrumiera, el se catara pe masa sa le apuce mai bine, eu ii zic nu-mi mai bate cu pumnii in usa cand sunt la baie, el nu pleaca decat atunci cand pun mana pe clanta si nu apuc sa-i mi vad decat fundul etc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zic: auzi, tu ai o problema, fi-tu' te ignora complet cand ii spui ceva ce nu-i convine ![]() ![]() |

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Nushu, saru'mina. O sa i le iau si eu Elsei. Ce dragut e David linga masuta de activitati. (Pe site au pus acum un mesaj ca nu e pt copii de peste 3 ani, ci de la 12 luni incolo).
Nocom, merci frumos, am reusit sa vad poza. Deci zici ca Dariuta nu a fost incintata? Eu o sa-i iau masuta Elsei, sper sa se joace cu ea. Au si la cresa chestii de genul asta si Elsa se joaca cu ele.
Lumi, m-am tot tinut sa-ti spun azi, copiii tai sint mortali. Cred ca esti topita! Ai si de ce! Sa mai pui filmulete cu ei, sint adorabili.
Uite d'asta o duc eu pe Elsa la cresa, sa se joace cu copii de virsta ei, daca nu are si ea un hun acasa:):):):). Azi a inceput acomodarea la grupa mijlocie, cind m-am dus sa o iau era in sala de activitati, se juca cu copiii din grupa mijlocie la 'bucatarie'. Au o bucatarie de jucarie. Elsa era cu o ceapa (din plastic) in mina si cu un castron. Cind m-a vazut s-a bucurat, a venit, m-a pupat, dar in 3 secunde s-a intors la treaba ei, la bucatareala cu noii ei prieteni.
Mamica fericita de bebelina Elsa
luminita2008 spune:
feli, cat de cunoscuta imi e scena! la fel zice si tati de huni, ca au o problema, n-aud bine... cand ii striga el, ei uitandu-se la reclame.
nusha, merci de pontul cu cartile/ed crisan. eu am comandat deja cateva, de la libris.ro si librarie.net, tot cu sunete + colectia de carti 'pufoase'. si eu abia astept sa soseasca!
avem si cartile cu povesti de la Adevarul, acum luam si seria de Enciclopedii. DVD-urile cu desene nu le iau, le am cam pe toate de pe Dc+, la fel si povestile. Doar pentru coperta frumoasa, nu merita, in cazul meu, of course.
in plus, completez si seria de Enciclopedii Disney, tot de la Deagostini.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
piolica spune:
babytza, eu am 9 episoade, de cind s-au cumintit astia de la mininova, am pus-o! va mai dura pina se vor trezi ceilalti.... eu am tot incercat sa gasesc ep 10, insa e numai pe site-uri pe care tb sa te inscrii, iar eu asta nu am sa fac.
Mamica fericita de bebelina Elsa
baby_boy spune:
Multumesc mult fetelor ca v-ati facut timp sa raspundeti si la intrebarile mele

Nushule ai drepatte..azi a aparut carticica..deja ne uitam pe ea![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
CosmyB. spune:
Felicic
super tare faza 
Stie cineva cum se face orezul prajit cu legume si ou? cuscra poate ma ajuti cu reteta?

nushulica spune:
piolica am intrat si eu acum pe site si am vazut ce reduceri au la jucarii
eu le-am luat mult mai scumpe
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!