Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 20
luminita2008 spune:
piolica, multumesc mult!
si eu vreau sa ii dau pe huni la cresa, la anul, prin mai... sunt inca nehotarata, cu inima stransa, n-am sprijinul total al sotului...
dar asta e principalul motiv, sa interactioneze cu alti copii, de varsta lor sau mai mari, sa socializeze, sa invete lucruri noi... ei nu prea au prieteni de varsta lor
... in plus, din septembrie incep jobul si as fi vrut sa se obisnuiasca pana atunci, sa nu imi iau liber la o saptamana dupa ce am revenit...
vreau sa ii dau la program redus si doar 3-4 zile pe saptamana pana in septembrie, cand vor trece, probabil, la program de 8 ore
... om vedea...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
CosmyB. spune:
cartile de la ed Crisan le avem si noi, Maya le iubeste, cunoaste multe animale de acolo, iar cand vine cineva in vizita, fuge si aduce cartile si apasa pe butonul cu vaca, zice si ea "UUuu" adica "Muu" ![]()
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica piolica am intrat si eu acum pe site si am vazut ce reduceri au la jucarii eu le-am luat mult mai scumpe![]() de DavidPoveste HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!![]() |
da, sint la reduceri acum! e chiar ciudat, astia fac reduceri inainte de Craciun! In mod normal ar fi tb sa fie in ianuarie, cred ca atunci ni le vor da pe gratis :)
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 piolica, multumesc mult! ![]() si eu vreau sa ii dau pe huni la cresa, la anul, prin mai... sunt inca nehotarata, cu inima stransa, n-am sprijinul total al sotului... dar asta e principalul motiv, sa interactioneze cu alti copii, de varsta lor sau mai mari, sa socializeze, sa invete lucruri noi... ei nu prea au prieteni de varsta lor vreau sa ii dau la program redus si doar 3-4 zile pe saptamana pana in septembrie, cand vor trece, probabil, la program de 8 ore Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
lasa ca ei acum au cu cine sa se joace, ca doar sint 2. Insa, daca tb sa te intorci la serviciu si nu ai cu cine sa-i lasi, atunci va trebui sa-i duci la cresa. Cu cit vor sta mai mult cu tine, cu atit va fi mai greu sa se acomodeze la cresa. Dar eu tot cred ca lor le va fi mai usor fiind 2. Oricum, mult curaj! O sa fie greu la inceput, si pt tine, si pt ei.
Nocom spune:
claudia ce dragalasi ai tu acolo!!!! Si ce fain va distrati!!
Sa-ti traiasca micutii!! 
felicic ce tare e sotul!!! ![]()
piolica, nushu beyy, voi ne faceti "pofta" de jucarii ieftine de pe un site de pe care nu putem comanda?!?! Ntz, ntz, ntz!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
piolica spune:
musette, sa inteleg ca ai cules recolta? arunca-mi si mie niste orez, ca vreau sa fac un risotto in seara asta. Pupici!

piolica spune:
Claudia, ce mari s-au facut copilasii tai. Foarte frumoase pozele. Foarte frumoasa si piata de Craciun. Si aici sint foarte frumoase pietele de Craciun.
angelynna82 spune:
Musette 
Irina la fel face si Crina ![]()
Kllemi 
Anca wow cate activitati are Carla 
Cristina ce bine ca i-a trecut 
1.Crina transpira cand bea lapte cald sau cand este cald in casa
2.Nu i-am dat calciu
3.Nu a avut niciodata cojite
Xor multumesc de info, zilele astea am drum pe la plafar, daca nu gasesc te anunt sa imi iei si mie
si multumesc mult
CosmyB ma bucur ca va distrati la serviciu, sa arati poze cu bluzita 
Lumi si Crinei ii place gunoiul in ultimul timp
...am sa il scot afara ca alta solutie nu am
ClaudiaH sunt superbi copilasii tai
, am ramas uimita la cat de frumos e la voi 
Felicic super tari Vlad si sotul 
Crina va merge la cresa anul viitor prin toamna, daca se va acomoda ok, ma duc la serviciu daca nu...e o dilema pt mine...caci nu stiu ce sa fac
, nici aici nu sunt copii de varsta ei 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
kllemi spune:
babytza ai primit mail-ul de la mine??? 
feli doamne, de unde le scoti??? [:)))] [:)))] mortala esti....![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

eu le-am luat mult mai scumpe
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!