Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
freedelia spune:
Salutare!
Niki, ce vis elaborat, mai rar asa vise pline de detalii...
Honey -- pana la urma nu am mai gatit acasa, ca au zis niste prieteni care au si ei 3 copii sa facem impreuna, asa ca am comandat. Mult mai bine, am petrecut oricum ziua impreuna, copiii au fost la scoala, iar noi am facut una-alta (la banca, niste cumparaturi) apoi am fost la lunch ca doi porumbei, apoi am luat copiii de la scoala si am mers la prietenii nostri la masa, unde am stat pana seara. Apoi vineri am dormit pana tarziu...
Andra -- stai linistita, in pat. Nu e usor, dar asta e. Stiu, ca si eu am stat in pat in primele 20 de saptamani, nu ca pierdeam sarcina, ci ca nu aveam energie sa ma misc, si era cumplit, treceau zilele ingrozitor de incet. Dar a trecut... acum mai e un picut pana ne vom tine bebeii in brate...
Maria -- stiu cat e de nasol cand esti tu bolnava si copilul (copiii in cazul meu). Sanatate multa si rabdare cu carul :)
Noi am avut musafiri, acum au plecat si Coleman cu copiii gradinaresc. Alta pasiune a lui care pe mine ma lasa complet rece
merge si cumpara plante, le transfera, le bibileste, si copiii pe langa el. Si vine si imi arata florile lui cum au inflorit, inmugurit, crescut -- si io "raman la toate rece" hahaha
Va pup si sa aveti o zi placuta!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Uff ce ma doare spatele dupa ce am luat la frecat toata casa! M-am cumintit si-l pun la culcare pe Luca; intre timp voi viziona un film...
Andra nu-mi place sa pun AMR-ul de-acum.. mi se pare devreme pana in 30 de saptamani (plus ca nu e un termen fix, ca la armata; nasterea se poate declansa oricand - eu am experimentat pe pielea mea).. iar semnatura e cu dus intors ca am vazut ca nu calculam toate la fel. De astazi sunt in saptamana 24, conform UM, ca bebelina era mai marisoara!! 
Maria sanatate grabnica lui Sami si tie, bineinteles!! Ai grija cu starile de lesin; evita sa te pui pe inima rea de cate ori se intampla ceva negativ! Ai vazut ce frumos a fost cand i-ai auzit inimioara lui bebe si ti s-a confirmat ca e ok? 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bordeancavio spune:
LA MULTI ANI , IOANA!!!!! 

sa fii sanatoasa, fericita, si sa iti aduca bebe numai bucurii. nastere usoara si la termen. distractie placuta azi alaturi de familie. si... asteptam tort!!!
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
andra_s, imi pare rau ca tre sa stai tot in pat. of... si cu problemele astea cu colul. numai in pat, tot timpul? sau poti sa te mai misti putin prin casa sau sa iesi foarte putin pe afara? cu infectia, e bine ca nu-l afecteaza pe bebe, ia linistita ovulele si o sa treaca. 
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
bordeancavio spune:
denisa, si eu am vazut ca am burta mai tare cand fac mai multa treaba, ma agit sau ies mult pe afara cu treburi. uneori mi se si contracta cateva secunde, fara sa ma doara, mai rara asa, dar simt. de la ce or fi astea? a... si am observat azi am fost iesit la toaleta mai bine, ca tot ma simteam cam constipata si un pic balonata in ultima vreme, (chiar daca mergeam zilnic la wc, tot cam naspa era)si dupa... vad ca e burta mai moale, mai ok. o fi ceva si de la constipatie, mai stii??
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
dayanara spune:
La multi ani mamicilor ce poarta numele de Andreia si copiilor Andrei si Andrea 
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Ioana 
La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos si sa va bucurati toti 4 de noua viata ce va asteapta! 

Andra imi pare rau ca sunt problemute cu colul, dar vezi partea buna a lucrurilor. Cineva acolo sus te-a ajutat sa faci cerclajul si cu repaos la pat o sa ajungeti cu bine la termen. Important acum sunteti voi, lasa plimbarile lungi.
Rebiana tu de ce nu stai calma si trebuie sa intorci casa cu fundul in sus. Iei bataita. Eu una mi-am zis, ca le las pe toate asa cum sunt, mai face sotul, restul am timp toata viata pentru astea.
Pup toate fetele, nu ma tine neuronul si am luat gynipralul si parca ma trimite un pic in pat. Is cam ametita.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Ioana - LA MULTI ANI. SA FI SANATOASA SI IUBITA .

Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
My_Lady0091 spune:
la voi burtici...cum e?e ok deocamdata..nu?
acus-acum..va pregatiti bagajelul..si il puneti langa usa..
vad ca la voi multe burtici sunt la a doua sarcina..e bine...experientza conteaza
bafta multa burtici...

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI