Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi tu ce faci? cum e tensiunea?

fetelor poate am mai intrebat dar tot nu.mi da pace ...voi simtiti aceeasi activitate a bebelusilor mereu? pt ca de cateva zile parca nu mai e atat de intensa
azi am mancat si bomboane si m.am pus pe stanga, lucru ce avea efect si degeaba, simt miscari dar nu atat de puternice
si bomboanele de le.am mancat aveau si licor :)))

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana, si eu mai pateam asa cand eram la varsta ta de sarcina. La mine de vreo cateva zile il simt mereu, dar nu mereu foarte puternic. De cele mai multe ori zici ca face valuri si mai scapa cate un picior mai puternic. Eu zic sa stai linistita ca bebe e bine.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, pai cred ca de la lichior a adormit bebe, mai rau!! glumesc, si eu am mancat azi 2 cu visine si lichior. eu acu in sapt 19 aproape inchiata nu simt asa de intense miscarile, dar tot vad diferente de la o zi la alta. adica pot sa simt mai tare 2-3 zile la rand si dupa aia tot 2-3 zile abia simt, si mai rar dar si mai putin intens. cred ca asa e normal. nu mi-am facut probleme ca vad ca si alte fete la fel simt.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, vio merci

acum si.a mai revenit, dar dupa bomboane nimic, si chiar daca pare incredibil cum eu nu beau de fel nici macar bere, nu gust, de la 3 bomboane am simtit un pic de caldura pe la cap :)))
dar bebe nimic, cred ca rezista la bautura...acum imi fac o mancare specifica de aici un fel de naut cu spanac, nu ma mai satur si e si foarte nutritiva cred ca dupa bautura e la fix pt bebe :))

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

am venit si noi acum, eu cu sotul, am iesit la plimbarica, am vazut un film la noul mall, o comedie, ne-am umflat cu floricele, nachos si suc, si acum am mancat o pizza facuta in casa cu un pahar mic de bere! a fost bine si relaxant. acum, mai vedem maine poimaine unde mai iesim ca el e liber luni si marti si mai profitam de vremea frumoasa si zilele libere. cumparaturi pt bebe am cam tot facut, deci e bine sa evitam magazinele cu asa ceva, ca iar dau iama in cumparaturi. o sa mai luam cate ceva pt Mos Nicolae, ca se apropie, si probabil ne alegem impreuna si cadourile pt Craciun. noi asa facem, de obicei, mergem impreuna si alegem ce vrea fiecare, ca sa putem proba sau sa ne placa. asa ne-am obisnuit. eu vreau sa ma uit de o camera video si mi-as lua si un mobil nou, ca asta e cam dus, si la baterie, si in general. cred ca lui bebe i-a plcut la mall, sau berea, ca acum se face simtit prin burtica.

poze

Mergi la inceput

dayanara, f bine faci ca manaci spanac e fff bun si are mult fier.plus super sanatos. si mie imi place mult. am facut ca am gasit si proaspat in piata, sau iau congelat din magazin. mi-ai dat o idee, sa mai iau si eu.

poze

Mergi la inceput

bancuri"

Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
- Trimite-mi un fratior.
Mos Craciun
raspunde:
- Trimite-mi-o pe mamica ta mai intai!

Un studiu arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive:
1. N-au nevasta
2. Au nevasta

Cum s-a numit soacra lui Adam?
Adam nu a avut soacra. El traia in paradis

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor am intrat din nou sa va salut
si daca am vorbit de vise sa va povestesc si eu despre azi noapte. M-am trezit in miezul noptii ca de obicei (de catva timp nu mai am nici o noapte dormita cap-coada) si l-am simtit pe bebe miscand. Si au inceput sa imi treaca prin cap tot felul de ganduri ciudate si negandite pana acuma, ma gandeam ce minunate sunt aceste luni si ca niciodata nu o sa mai am asa o relatie intima cu baiatul meu, sa il simt miscand si sa il port mereu cu mine. In mod egoist ma gandeam ca urmatoarele luni e numai al meu si imi venea sa zambesc. dupa ce se naste o sa il impart cu sotul, cu bunicii, cu doamnele de la cresa si mai tarziu cu iubite, cu viitoarea nevasta si cu viitorii nepoti... astea sunt ganduri de-ale mele de noapte, ca sa vedeti ce imi trece prin cap. apoi am reusit sa adorm

si ca sa termin mesajul pe o nota glumeata, azi a observat sotul ca imi cresc un fel de perciuni pe fata si intr-adevar am mult mai multa pilozitate in zona perciunilor si coboara in jos pe obraz. asa ca poate in urmatoarele poze ce le voi posta o sa port si vreo mustata o fi pe baza hormonala?
va pe toate si o seara placuta.

Ina 23+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ioanaa28, LA MULTI ANI!!! sa fii iubita, fericita si sa ai o viata plina de bucurii si binecuvantari!

Salutare! Intru scurt sa va spun ca suntem bine, sanatosi, dar nu prea mai am rabdare sa stau la calculator, ma doare fundul de stat pe scaun si nu rezist prea mult, doar cat sa va citesc, dar de scris... mai rarut. Am fost si noi saptamana asta la eco, toate sunt bune si frumoase, bebe Denis creste armonios si e f activ, uneori ma ia prin surprindere si-mi suteaza cate una de nu ma pot abtine sa nu icnesc. Oare ce ma fac daca patesc sa-mi traga una cand o sa fiu la facultate la cursuri? Sau mai rau, la examene...

Vad ca sunt cateva fete care se plang de constipatie, va recomand un sirop contra constipatiei, permis si in sarcina, Duphalac, e fff dulce, dar are efect. Si eu il folosesc cand e nevoie, dar nu prea vreau sa abuzez de el, sa nu ma obisnuiesc asa.

Oana, ma bucur pentru tine ca scapi mai repede de serviciu, ai sa vezi ca daca stai acasa in patut la caldurica si somnic mult, o sa te simti mai bine si totul va fi bine in cele din urma, nu te mai gandi la spitalizare, sunt convinsa ca n-o sa fie cazul!

Adriana 23+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

ioana28LA MULTI ANI sa fii fericita si implinita alaturi de bebe si de cei dragi.
Neata fetele.Haideti la cafeluta..Daca tot sunt la capitolul urari vreau sa-i urez finutei mele multa sanatate fericire si impliniri.Face maine un anisor..asa ca va invit si pe voi la o felie de tort si un pahar de sampanie.Azi ii taiem motul.O sa fac niste poze sa va arat si finuta frumusica am ..

24+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput