Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata fetele! INtru scurt sa va dau o cu laptic ca am vazut ca in general asta preferati, eu beau doar cana cu laptic, apoi fug la biserica. Intru sa va bag niste poze sa vedeti aici ce ditamai burtoanca am, nu e chiar atat de mare ,dar din cauza rochii arata si mai si zici c mai am putin si nasc, ma intrebau aseara multi cat mai am pana nasc si cand le ziceam martie faceau o fata si ziceau ca o sa fie gras. Offff nu pot sa pun linku cu poze, da eroare de pagina ca vroiam sa-l pun la semnatura cu pozele noi , dar din pacate nu merge o sa incerc mai pe seara. va pup si sa aveti o zi frumoasa

Delia13 24+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

nibi_niki multumim de !
La multi ani, finutei tale! Sa fie sanatoasa si sa-i faca pe parinti fericiti!
Asteptam pozele cu finuta frumusica.
Abia astept sa o serbez si eu pe Ioana, dar de data asta la 2 ani.

Delia iti multumesc si tie pt .
Acum o beau si pe la 10 merg sa o impartasesc pe Ioana.
Mie, chiar imi place burtica ta (ti-am mai zis), nu am vazut inca pozele de care zici tu, dar le-am vazut pe cele postate pe 21 Noiembrie.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, sint bine, multumesc de intrebare :) Tensiunea e ok, nu mi-o iau prea des dar pare in regula. Am fost cam ocupata in timpul saptaminii, de aia n-am mai scris, dar am citit tot ce-ati scris, macar la 2 zile intram si recuperam. De fapt, cam asta e ritmul meu normal, in timpul saptaminii nu prea am vreme de scris - cel mult de citit, iar in weekend mai intr la voi ca sintet tare simpatice :)
Nu-ti mai fa atitea griji, draga mea, ca vad ca mereu gasesti surse de ingrijorare. Daca te odihnesti, maninci bine si mergi regulat la doctor sa-ti zica ca bebe creste bine, atunci totul e bine. Uite, doctorita mea mi-a spus ca ea rareori isi simtea copilul miscind in burta, o data la citeva zile. Si ride de mine ca eu intreb daca e normal ca al meu sa se miste multe minute in sir si foarte des, de vreo 10 ori pe zi cel putin... In general, cred ca de fapt degeaba ne facem tot felul de griji, ca bebe e pazit de DD si noi oricum nu prae avem ce face, si nici doctorii nostri - stiinta asta a obstetricii e totusi f putin utila, se pare, totul e in mina lui DD - noroc ca el e asa de bun cu noi! Asadar ai incredere, gusta placerile sarcinii cit mai poti - ca acusi o sa ai burtoiul mare de tot si stii si tu cum e cu dormitul, gifiitul etc :) Ca sa nu mai zic ce greu e in prima luna ... tu stii prae bine :)) Asa ca fii fericita ca e bine, nu minia pe DD tot gasind tot felul de posibile probleme... Asta incerc sa fac si eu, sa stii, mai ales ca ma gindesc ca n-o sa mai traiesc senzatia asta niciodata in viata, cu BB numai al meu, alintindu-se in burta...

GabyHila, am citit ce ai scris si n-am uitat ca am de pus listuta cu strictul necesar pt nastere si primele saptamini... dar chiar vreau sa fac pentru mine insami o lista completa cu tot ce trebuie sa pun in bagajul de spital si tot ce trebuie sa am in casa cind vin d ela maternitate, pt BB si pt mine... Fiind mai lunga, vreau s-o scriu in liniste, ca din luna a 7-a vreau sa-mi cumpar ce-mi trebuie si sa le spal, sterilizez etc, sa fie pregatite ca sa fiu eu linistita in caz ca se grabeste BB. Si o sa pun lista pe contul comun de gmail, o sa te PM cind fac asta. Dra mai dureaza cred vreo citeva zile :) Sper ca tu esti bine si ca te bucuri de cea mai frumoasa parte a sarcinii, care e acum, in ciuda micilor probleme care apar mereu in viata noastra (dar hai sa nu le bagam in seama si sa nu ne stricam ferciirea!!)

Va pup pe toate! Ma duc acum pina la tirgul de antichitati de la parcul Kisseleff (pe bd. Aviatorilor), poate vinez vreo masa, o canapea stil ceva, ca vreau livingul sa-l mobilez vintage in totalitate :) (am luat deja acum vreo luna niste bishop chairs superbe, sculptate minunat, la un pret bun, poate am noroc sa le gasesc si o masa potrivita...)

23+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !

Ieri m-am plictisit groaznic. Burta s-a tot intarit si pe seara a luat-o razana de nu s-a potolit decat cu no spa. Sper ca azi sa fie mai bine si sa nu mai faca figuri.
Voi de care no spa luati ? de 40 sau de 100?
Colac peste pupaza acum ma doare in gat.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor am nevoie de un sfat urgent... de cand m-am trezit am un junghi puternic in stanga.. in fata si spate.. la inceput am crezut ca se intoarce bebe ca misca in toate directiile in acelasi timp... acum nu stiu ce sa mai cred... inca doare rau.. plus ca daca ma ridic mi se contracta muschii la abdomen jos si raman asa blocati.. si mai am si niste arsuri in capu pieptului ce-mi dau o greata..... ce sa iau? nospa ? da de cat? s ase duca sotu la farmacie..

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 26+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine!

Bluekido exact asa am patit eu azi noapte. Ma ustura stomacul si ma durea in spate de nu puteam respira. Eu m-am plimbat prin casa si mi-a trecut. Cred ca s-a intins bebe mai tare. Dar a fost nasol tare.

Ia totusi un Nospa pentru burtica. Cred ca e ok pentru inceput de 40.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare si de la mine!

nibi la multi ani finutei tale, sa fie sanatoasa!

denisa eu iau no-spa de 40, nici nu stiam ca este si de 100, nicio farmacista nu m-a intrebat de concentratie cand am cumparat. sper sa iti treaca gatul, fa-ti un ceai cu miere, poti sa iei vit c cu propolis, hai ca te descurci tu ca esti fata mare

bluekidoo nu stiu ce sa zic pt ca nu am patit asa ceva, tot ce pot sa fac e sa dau un sa treaca.

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, si eu am patit ieri ca tine cu burta tare, si nu ceda. eu oricum iau 3 nospa pe zi indiferent de cateva zile. asa mi-a dat dr. iau de 40mg. de fapt el nu mi-a zis de care, dar la farmacie m-a intrebat farmacista, i-am zis ca nu stiu si ca tre sa iau 3 si mi-a dat de 40. cred ca e ok, totusi iau 3. si aseara am luat pe la 8, m-am culcat si toata noaptea am simtit burta tare, nu contractii, ci doar aiurea de tare, si ma si durea un pic ba jos, ba in parti, nus ce sa zic, s-o fi intins uterul...habar n-am, of... azi e ok, vad. stie cineva daca are efecte negative cand se intareste burta asa? adica, ce se poate intampla? mi-e cam frica un pic. pana acum parca nu aveam, si eu lucrez de acasa, ma odihnesc mult, nu stau in picioare, nici pe scaun prea mult.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Mai devreme durerea era atat de puternica incat nu eram in stare sa ma ridic din pat daramite sa mai si merg... am reusit totusi sa fug in cada si am stat in apa calda iar sotul mi-a facut mere rase cu biscuiti si lapte... m-am relaxat in baie si am mancat in acelasi timp.. eu... ca bebe dadea din picioare ziceai ca in curand iese prin buric..
acum burta s-a mai relaxat, nu mai se incordeaza atat de tare, a mai ramas durerea in partea stanga spate dar nu la fel de puternica ca mai devreme.. o sa incerc sa ies un pic afara la o plimbare ca e soare si frumos... uf abia astept sa merg maine la doctor

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 26+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vio- eu am luat 2 de 40 ca ma speriasem. Cum ma miscam un pic in pat cum se intarea si statea asa cu minutele. Cand nu era tare bebeluna misca de zor, dar cand se intarea nu mai misca deloc. Nu prea mi se pare ok.
Asta dupa ce ieri am stat toata ziua mai mult in pat, decat am sters praful si am fost 30 de min la cumparaturi sa-mi iau fructe, cu masina nu pe jos.
Andra - sunt convinsa ca-mi trece gatul, e doar iritat , pt ca am baut suc rece de la frigider, legumele tot de la frigider.
Acum beau un ceai si rontai mandarine, dar mai rau ma uscuta gatul de la acreala.

Ma deprima defapt ca nu pot sa fac nimic.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput