Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
denisa poate e ceva usor cum a fost la sot, ma refer la durerea de gat
vladi de obicei cand ma plang ca nu misca, pe urma misca mult , apoi de ce misca si tot asa, am si eu mare noroc in general si lucrurile par sa se aranjeze dupa cum vreau...ai dreptate si mie mi.e frica sa nu mi se ia darul :)
bluekido du.te la urgenta daca durerile continua asa sau se intetesc
eu am patit asa ceva si era de la constipatie, dar juram ca sunt dureri de ovare
contractiile nedureroase sunt normale, ajuta uterul sa se pregateasca pt momentul nasterii, se numesc braxton hicks
gasiti multe articole pe google , unu ar fi asta
http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-nastere/despre-contractiile-braxton-hicks.html
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
bluekidoo- nu cred ca plimbarea te va ajuta la durere. Mai bine stai acasa sa nu fie contractii daca zici ca t ise intareste si burtica
.
Roxana- dureroase nu erau, dar nci normale nu cred ca erau. A stat burta intarita vreo 3 ore pana sa iau no spa. Daca se relaxa 30 de sec la 20 de min era bine. plus ca ma durea spatele daca ma ridicam in picioare.
Maine trebuie sa ma duc la eco in celalalt capat al bucurestiului si nu am nici un chef....
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
irinabobe spune:
denisa eu o am aproape mereu tare. si dr de fam si ginecologul au zis repaus la pat si 3 nospa de 40 de zi iar la dureri scobutile. dar principal este odihna la pat, cica nici macar sa gatesc nu as avea voie...
asa ca incearca sa te relaxezi si sa stai la pat zilele astea.
va pup fetelor.
23
Rares
dayanara spune:
mie de obicei mi se intareste cand stau in pat, sau pe canapea cu picioarele intinse si la prima sarcina la fel....
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
irina- si cu toate astea tu te duci la servici ??![]()
La mine nu prea se intarea burta. Sau se mai intarea cand bagam aspiratorul, dar cate putin dupa care se relaxa. Sper sa-si pastreze bune obiceiuri. Vad ca azi e cuminte si moale
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
irinabobe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby irina- si cu toate astea tu te duci la servici ?? Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
denisa
23
Rares
selina-d spune:
Buna cafeluta am bauti aici pe la voi - mersi mult 
Eu tot trag de cateva zile cu copilul bolnav
Tare rau e. N-am mai dormit de nu stiu cate nopti ca stau sa il pazesc de febra. Ofof. Si e tare prapadit ca nu vrea sa ia nici un medicament si iaca asa o ducem pe picioare. Numai supozitoare cand are febra mai am sanse, nu ca ar accepta, dar nu se poate impotrivi. Siropele si picuri de nas si alte chestii duc la niste isterii groaznice asa ca nici nu mai incerc
Oricum nu ma lasa inima sa il fortez. Si mai suntem si singuri ca tati e plecat 2 saptamani, stam numai in casa ca suntem bolnavi, asa ca imediat da strechea in noi.
Am tot citit ce ati scris, dar nu prea mai imi aduc aminte. Mie burtica mi se mai intareste mai ales noaptea, dar nu cred ca e asa grav. Oricum pe aici nu ai voie sa iei absolut nimic pentru asa ceva.
Roxana si bebele meu se misca tare putintel si finut. Victor la varsta lui imi tragea niste suturi de nu aveam aer. Eu sincer nu m-am ingrijorat, atata vreme cat l-am simtit de mai multe ori pe zi, chiar daca ff putin. Ma consolez ca o fi poate un copil mai linistit, ca unul super activ am deja ![]()
Va pup si o duminica frumoasa in continuare 
Mami
21+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
selina multa sanatate lui victor! de multe zile e asa cu febra? saracutul...
tu cand mergi la urmatoarea eco?
ah nici aici nu se da nimicn pt asa ceva decat daca sunt dureroase, si asta se observa la monitor la ei la spital
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Fetele si eu am avut mereu burtica tare si ziceam ca e normal, dar uitati ca la eco s-a dovedit ca pentru bebe nu e bine intarirea asta pentru ca il tine strans in burtica.
Eu v-as zice celor care se intampla des sa mergeti la un eco.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
selina, imi pare rau ca baietelul tau e racit si se simte rau. nasol ca nu vrea medicamente, poate asa ii trecea mai repede si se simtea si mai bine. multa sanatate.
denisa, imi pare bine ca esti mai bine azi. eu am fost pe la targul de dulciuri, ca vazusem la tv, parea interesant, si am zis sa ne ducem. nu era cine stie ce. ma asteptam la mai multe bomboane, sau chestii pt mos nicolae sau craciun. dar nu erau. si e chiar mica sala si putine oferte pt un targ. in fine, am luat si noi cate ceva, cam multe chiar, am gustat un pic, dar eu nu prea am pofta de dulciuri. mai mult sarat sau acru. acum am fost ff cumintica si am papat un platou de fructe din mere, kiwi si portocale si beau si un pahar de lapte batut.
in rest leneveala de weekend.
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#