Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa cum esti cu gatul?
Ziceai ca te deprima ca nu poti face nimic. Stai sa mai creasca un pic burtica sa vezi ca nu mai poti face multe lucruri, ca iti doresti un scripete deasupra patului sa te intoarca de pe o parte pe alta, sa nu mai zic de ridicat din pat.

Bluekidoo musai sa mergi la dr. Pe mine m-a tinut putin si m-am simtit tare naspa, cred ca nu e vorba de aceeasi durere. Cel mai bine te linisteste un dr, dar si eu zic sa incerci sa stai in pat, fara plimbari lungi.

Irina eu zic totusi sa nu te joci. Si eu tot din cauza salariului refuzam sa stau acasa in medical, dar cand mi-a aratat dra pe monitor cum era de strans bebe in burtica mea si ma gandeam ca poate sufera, mi-am zis ca nimic nu e mai important ca el.

Selina imi pare rau ca e bolnavior juniorul.Multa sanatate si tu incearca sa bei multe ceaiuri cu lamaie sa nu iei si tu.

Vio si ce fain aratau prajiturile alea la TV de imi ploua in gura.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irina- E bine ca poti. Numai sa nu exagerezi.
Selina- pt puiul bolnav. Sa-i treaca cat mai repede. Nasol ca nu poti sa-i da-i tratamentul, totusi sa nu apare complicatii daca nu vrea sa ia nimic.
Oana- La mine era asa de tare de nu mai misca deloc bebeluna si ea are program de dans seara. Chiar ii spuneam sotului ca daca mai o tine nult asa burta tare iese fimea calcan.
Azi vad ca recupereaza, cred ca nu e obisnuita sa stau asa mult linistita, asa ca se agita ea.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Vio- eu am luat 2 de 40 ca ma speriasem. Cum ma miscam un pic in pat cum se intarea si statea asa cu minutele. Cand nu era tare bebeluna misca de zor, dar cand se intarea nu mai misca deloc. Nu prea mi se pare ok.
Asta dupa ce ieri am stat toata ziua mai mult in pat, decat am sters praful si am fost 30 de min la cumparaturi sa-mi iau fructe, cu masina nu pe jos.
Andra - sunt convinsa ca-mi trece gatul, e doar iritat , pt ca am baut suc rece de la frigider, legumele tot de la frigider.
Acum beau un ceai si rontai mandarine, dar mai rau ma uscuta gatul de la acreala.

Ma deprima defapt ca nu pot sa fac nimic.

POZE

Buna fetelor!

Vad ca no spa-ul e la mare cautare! eu simt burtica tare dimineata cand ma trezesc dar nu ma doare nimic si dupa ce ma dau jos din pat si ma misc revine la normal. de curand am fost in vacanta si am racit un pic ptr ca am adormit cu aerul conditionat deschis. am avut la mine eferalgan iar durerii in gat, care vreo 2 nopti m-a chinuit teribil, i-am venit da hac cu pastilutze de gat de la Boiron care fiind homeopatice nu au cum sa dauneze.si chiar m-au ajutat caci dupa 2 zile durerea a disparut.

Vineri am facut ecografia morfologica si am aflat ca e baiat si ca e cam cu 2 saptamani mai mare ,ca greutate si lungime , decat varsta calculata asa ca medicul a spus ca e posibil sa se nasca mai repede , in jur de 5 aprilie in loc de 13 cum calculase la inceput.

In rest toate bune. Nu mi-a recomandat nici un supliment spunand sa mananc ca si pana acum caci merge totul bine si nu am carente de nici un fel. Am luat 5 kg pana acum ( 20 saptamani) dintre care 2 kg doar in ultima saptamana , in vacanta , ptr ca am mancat tone de dulciuri. acum ma abtin un pic si o sa incerc sa fac mai multa miscare.

Va pup pe toate si sper ca toate problemutzele sa dispara si sa aveti o sarcina linistita si Sarbatorile care se apropie sa le petreceti in cea mai buna stare fizica si psihica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ziua buna!
Ieri dupa-amiaza m-am odihnit, seara relaxare in familie iar astazi am avut program de mers la tara, ca de regula.
Oana sa stii ca bun-ar fi o bataita in cazul meu ca abuzez de momentele in care ma simt bine!
Am citit ce ati scris si am observat ca ne adunam cateva care avem contractii (Vio cand simti ca se intareste burtica, fara ca tu sa poti controla asta, aceea este contractie - trece de la No-Spa de obicei sau daca schimbi pozitia in care stai; contractiile pot fi nedureroase, cum probabil ai avut tu.. sau dureroase care preced nasterea de regula; daca contractiile sunt ritmice, dureaza mult sau devin dureroase e semn de mers de urgenta la medic). Si eu am citit ca daca-s putine la numar si, evident, nedureroase, e semn ca uterul se pregateste pentru marele moment al nasterii.
Denisa am citit ca in timpul unei contractii bebe nu se mai oxigeneaza cum trebuie.. de aici si lipsa activitatii sale! Ca si tine patesc si eu, pe contractie nu mai simt nicio miscare, iar dupa se zbenguie. Eu iau No-Spa de 40.. am avut zile cand luam 3/zi la indicatiile medicului.
blue daca persista durerea mergi la urgenta; sa-ti faca macar eco sa vezi ca e bebe bine.
Ina cu siguranta are baza hormonala pilozitatea de la perciuni. Eu am observat asta pe abdomenul inferior... Sper sa treaca dupa nastere (la prima sarcina n-am avut astfel de experiente)
Selina sanatate grabnica puiului!
Roxi au bebeii puseuri de crestere, de aceea nu-i simtim zilnic la aceeasi intensitate. Micuta Aroa este sigur bine!! Ai observat ca si noi avem zile cu randament slab si zile excelente.. sa treaca ingrijorarea.
Eu-s racita.. un picutz :) Tusesc putin, ma tine in piept si am senzatia aceea de leneveala (eh, acum o pun pe seama racelii) asa ca pe langa tona de medicamente de luat mai adaug si cate-un paracetamol si ceai din belsug!
Uitasem sa mai zic ceva despre contractii... afecteaza lungimea si/sau consistenta colului asadar e indicat repausul fizic atunci cand simtim burtica contractata.
si numai vesti bune sa avem cu toate!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Oana-gatul e bine acum. Sug la homeogene 9 de aseara. Asa a inceput si raceala sotului, sper sa nu treaca si pe la mine ca nu am chef de ea si saptamana viitoare am destule de facut si energie 0
Vio- ce te mai plimbi. Eu in fiecare an iau prea multe dulciuri pt pom pe care le arunc. Anul asta nu cred ca mai iau. Parca vad ca acum ma loveste pofta de bobmboane de pom.

Azi am avut un meniu foarte variat. De aseara pana acum am tinut-o pe rosii , castravetii , adrei, ridihii si icre. Legumele pe post de felii de paine. Noroc ca se termina icrele ca altfel nu ma mai opresc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vio si eu sunt moarta dupa dulciuri si asta acum de curand ca inainte nici sa nu le vad, dar mi.a fost frica sa mai mananc bomboanele alea cu lichior si acum am fost sa.mi iau alte sortimente :)

oana lasa ca prinde bine concediul mai ales in perioada asta cu virusi

rebiana, nefi , denisa, sanatate multa !

denisa bafta maine la eco

eu m.am incurcat in toate programarile astea, maine am la moasa, asa ca marti e testul de diabet, analizele de sange si de urina

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Nafi- fericitari pt baietel. Sa fie sanatos si sa vina pe lume la termen
Rebiana- sanatate, sa treaca raceala repede. eu m-am culcat pe o ureche ca am colul lung, 4,8 cm si am cam exagerat sapt asta cu drumurile. De sapt viitoare cand ma simt obosita vin acasa si gata.

POZE

Mergi la inceput

Nafi felicitari pentru grasunel! Sa stea la mami in burtica cat mai mult timp.
Denisa foarte fain meniul tau cu legume si icre.
Pentru sarbatori cumpar f multe dulciuri care an de an par asa putine Sunt ahtiata dupa ele.. si sarcina asta nu face exceptie, servesc la greu :) (doar la sarcina cu Luca devoram gogosarii in otet)
P.S. Roxi anul acesta cand mananci Turron sa te gandesti si la mineeeee

Mergi la inceput

Roxi, Denisa Sper sa nu se agraveze raceala.. asa cum e acum e bine! Oricum maine si poimaine sunt acasica si cred ca-mi va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Roxi anul acesta cand mananci Turron sa te gandesti si la mineeeee

m.ai prins, deja am terminat vreo 2 bucati si m.am cam saturat :)))
si m.am ferit de cele stil nuga ca e faza cu albusul de ou

eu azi ma gandeam ca la cat m.am ferit sarcina asta , de asta nu manca, asta nu stiu ce are, asta nu se mananca etc incat dupa ce voi naste cred ca ma duc si direct din gunoi mananc :)))

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput