Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
CoriMami spune:
Buna dimineata si un cappucino pt fiecare!
Mai scriem si noi ca am fost cam leneshe.
Saptamana asta am avut multa treaba la servici, stat mult in picioare..ufff
Abia astept sa nu ma mai duc. Dupa calculele mele fiindca nasc pe 20 martie medicul de fam ar putea sa-mi dea prenatal de pe 10 ian. Dar mai am si eu zile de CO si o sa mai iau si un medical, poate de pe 15 dec nu ma mai duc.
Vreau sa va intreb daca dupa eco de 23 sapt urmatoarea e oblig la 28, sau as putea s-o fac si la 30 de sapt? Mi-ar fi mai convenabil, dar acum..ce e mai bine pt bebe!
Pup si weekend placut
25+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
dayanara spune:
andra imi pare rau ca e colul tot scurt..dar bine ca ai facut cerclaj
nu te ingrijora si stai linistita, oricum mai e putin, cu repaos vezi la celelalte fete ca se mai poate lungi
cori aici ultima ecografie se face dupa 32 de saptamani, probabil ca la voi se fac mai dese, o sa.ti spuna fetele
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Cori- cred ca depinde de dr. Dr mea cam odata pe luna face eco daca nu sunt probleme. Eu am facut cam la 2 sapt pana acum. Foarte des, dar am multi pitici pe creier care nu ma lasa[:D.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Va servesc si eu cu o
pt cine mai doreste!
Urez si eu ultimei sarbatoritei din aceasta luna:
LA MULTI ANI , ioanaa28!
Sa fii sanatoasa si mereu fericita!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
19+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
Ioana28
La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita !
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Andra asculta sfatul medicului tau si stai cat mai linistita! Stiu ca ti-e greu dar stiind scopul pentru care faci asta merita pe deplin! Uneori ma gandesc ca ar fi fost bine sa-mi spuna dr mea sa o las mai moale cu mersul si treburile casnice, poate asa ma mai linisteam si eu... ca n-am stare. Tratament medicamentos iei? Mie Duphaston-ul imi dadea arsuri incredibile!! sa gandesti pozitiv!Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
si mie imi dadea niste arsuri groznice progesteronul, nu-l mai iau, dar arsurile au ramas.
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Ina_3040 spune:
Neata fetelor, intru si eu sa va salut.
[purple] La Multi Ani Ioana 28 [purple], multa sanatate si fericire si un bebe care sa va aduca numai bucurii.
o zi cat mai buna tuturor. 
Ina
23 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
andra_s spune:
LA MULTI ANI IOANA!!! sa fii sanatoasa si bebe sa va umple viata de fericire!!!
2anke felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
ella sa iti traiasca grasanul, si ce dotat este!!!
oana offf, contractiile astea, stai linistita in patut si o sa fie bine, o sa vezi.
bianka ce grasun ai si tu!!! 
ina, delia13 cate un
pe burticile voastre frumoase!
freedelia erai in urma bine cu semnatura. si eu cand ma uit ce repede se scurg sapt ma iau niste emotii. ca sa nu mai spun de AMR-UL pus de fete pe aici, ma ia ameteala cand ma uit. 

rebiana ni iti place sa treci nr de sapt la semnatura, sau macar AMR-ul 
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
samaria spune:
'Neatza,tuturor!Revin cu "bagarea in seama"
,dupa o indelungata absenta...Am incercat sa tin pasul cu voi,dar de cele mai multe ori am citit"pe diagonala" cum zicea Oana,si nu am reusit sa memorez ce si cu as vrea sa zic fiecareia dintre voi...neuronul mi-e extenuat dupa o saptamana stresanta,am avut multe pe cap si la servici,si acasa,am vazut ca in odisee vestile sunt in general bune si nu am vrut sa va amarasc cu problemele mele...
Pe scurt,am avut stres cu scoala lui Sam,cu mici probleme la servici,mi s-a facut rau de vreo cateva ori(de aceea ii zic <Miriei ca o inteleg ca pur si simplu stateam si mi se facea rau,indiferent in ce pozitie sau ce faceam...), imi incepea inima cu batai haotice,apoi nu primeam suficient aer,cred ca aratam ca un peste care se chinuia sa respire(cu gura cascata si inspirand cu disperare),apoi simteam cum "imi fuge"sangele din cap si maini,mi se raceau, pur si simplu si urma o stare care cred ca e ca sora cu lesinul(nu am lesinat niciodata,deci doar banuiesc).A fost ingrozitor,cred ca toate sunt pe fondul stresului,si a permanentelor griji(Sam e iar bolnav
)Poate daca ar fi frig si ar ninge,nu ar mai fi atatia virusi,ca deja m-am saturat,am cheltuit mii de lei pe medicamente si consultatii la doctori...Si cum o "bucurie" nu vine niciodata singura,am "prins" ceva de la Sam si tusesc ca un magar,iar noaptea stau si-l pazesc pe el sa-i verific respiratia si temperatura...
Doamne!Ziceam ca nu o sa va spun,de fapt e povestea pe scurt,dar cred ca odiseea asta e mai tare decat un psiholog...
Pana la urma,azi am fost la cardiolog si mi-a facut EKG si eco la inima,se pare ca inima e cam obosita de la sarcina,dar fara exagerari periculoase,si motivul de bucurie cel mai mare a fost ca l-a vizualizat la inima si pe bebe
,si a spus ca e foarte bine
...ceea ce va doresc si voua!![]()
Pana ce nu uit,vreau sa ii urez "La multi ani!" si multa sanatate,noroc si iubire Ioanei!!!
Am vazut multe pozici cu mamici frumoase si burticutze dragutze,va pup pe toate(scuze ca nu nominalizez,risc sa uit pe cineva si v-ati putea supara),o gramada de lucrusoare de bebelashi/bebelashe care m-au incantat(sunt adorabile,mi-ar placea sa pot cumpara din fiecare model posibil
)
Am uitat sa va spun ca pentru tusea mea magareata mi-a recomandat dr. de familie un sirop care se face in casa din 2 cepe rosii taiate in 4,10 nuci crapate(cu tot cu coaja),o cana mica de zahar si 1 litru de apa,care se fierb pana ce ramame cca 150 ml de sirop...se iau 3 linguri pe zi,eu am inceput de aseara sa iau,sper sa aiba efect,va anunt(deci e bun chiar si la copii-nu chiar la cei mici si la gravide)
Cam asta ar fi despre mine,momentan, chiar imi amintesc cum zicea o fata ca la ea "no news is good news",se pare ca la mine e chiar pe dos...
Va pupacesc cu drag pe toate,stept sa citesc vesti despre voi,imi sunteti tare dragi,va doresc sanatate si liniste!

Maria
22+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
dayanara spune:
maria, imi pare rau pt sammi, din pacate asa e sezonul asta
ma bucur totusi ca bebe e bine iar siropul de ceapa e extraordinar, pe mine m.a ajutat la o tuse seaca doar foile de ceapa fierte, facute un fel de ceai
ai grija de tine cu starile de lesin si lipsa de aer, poate n.ar fi rau sa.ti faci un test de glucoza ca la restul analizelor cred ca deja te.ai gandit 
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE