Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
honeybaby spune:
Roxana - nu e gata. poate luni...sun si sa-mi zica prin telefon ca nu mai am chef de drum pana acolo.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
freedelia spune:
Neatza burtici!!! Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati scris, dar, ca de obicei, nu am timp sa va raspund fiecareia in parte.
Noi suntem bine, in continuare putin raciti, mama e mai bine, am avut pana acum un weekend frumos, de joi, cand am petrecut foarte frumos de Thanksgiving, ieri am mers la zoo, apoi copiii au avut activitati (fotbal si balet) apoi am mers la dinner si apoi am luat un film si l-am vazut in pat, mancand inghetata :)
Abia e sambata, e asa bine ca a fost Coleman acasa zilele astea. Saptamana viitoare pleaca in Korea de Marti pana Vineri si iar o sa ne fie dor de el :(
Va pup, ma duc sa fac micul dejun si sa vedem ce facem toata ziua...
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
freedelia spune:
Am schimbat semnatura, uitasem... mai e putin...
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Delia13 spune:
Neata burticutelor! Cine vrea
, ceiu sau un fresh de portocale? Eu as vrea un fresh , dar mai tin si azi regim cu stomacul asa ca mi-am facut ceiut de sunatoare.
Am visat hainute de bebici. totosei ca mergeam prin magazine si nu gaseam pt nou nascuti ,erau doar nr mari
.In rest, toate bune si frumoase de cateva zile bebelinuda tot mai tare si mai des din picioruse ,ieri cand am vrut sa dorm dadea si din maini si din picioare ca era o senzatie asa ciudata ca simteam lovituri in acelasi timp si sus si jos hihihii
se agita baiatu pe acolo.Acum a inceput sa dea cu piciorusul in semn de salut si la straini. Ieri ii spuneam unei colege ca misca si a pus si ea mana si i-a dat un piciorus![]()
![]()
.Cam atat, al luat Practic in bucatarie ca vad ce retete mai sunt ca nu stiu ce sa mai fac de mancare nu mai am inspiratie, desi maine as face niste sarmalute
.HONYBABY, am stat sa vad toate pozele tale ai niste animalute atat de haioase , de dragalase si ce frumos cum luati cateusa cu voi in conncediu, plimbareata si moata aia mica cu codita in varful capului![]()
Delia13 24+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO
nibi_niki spune:
Buna dimineata si de la noi.DELIA ce burtica frumoasa ai si tu esti o scumpa.Multumesc de cafea...acum o savurez
.
FREEDELIA ma bucur ca sunteti mai bine si voi si mama ta
.
Sa va zic si eu ce am visat...am nascut o fetita ...au trecut cativa ani.La un moment dat iubitul meu se hotaraste sa faca un test ADN pentru ca spunea el fata nu seamana deloc cu el..deci nu e a lui...va dati seama ce mahnita am fost..cum sa nu aiba incredere in mine si sa isi imagineze ca nu e fata lui...Face testul ...surpriza...fata nu era a lui.Ma hotarasc sa fac si eu testul pentru ca ceva nu mi se parea ok...nu era nici a mea.Ne-am dus la maternitatea unde am nascut am luat numele tuturor celor care au nascut in ziua in care am nascut si eu...si ne-am gasit fetita..era blonda cu parul ondulat...un intreg roman..
24+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Rebiana27 spune:
'Neata!
La multi ani Ioanaa28!! Sa fii fericita si implinita! Bebicul sa-ti fie sanatos si sa-l nasti la termen!!
Niki si eu am avut un vis asta-noapte legat de sexul copilului (nascusem un baietel.. cel putin asa cred pt ca era imbracat in bleu si tot spuneam ca nu-i al meu). Gandurile noastre sunt acaparate de minunile din burtici si din acest motiv visam legat de ei.
Delia de vreo doua seri, inainte sa adorm, observ ca burtica face valurele!
Se misca mica buburuza incontinuu... asemeni Davidutului tau!
Sa ai succes la concert! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miruna79 spune:
Neata fetelor
Eu va citesc zilnic din umbra , mi e tare greu sa tin pasul cu voi![]()
I-am cumpurat lu bebita primele lucrusoare si stau si ma uit la ele toate ziua...
Sa aveti un weekend placut plin cu soare si bucurie.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
26+ 
andra_s spune:
neata si de la mine dupa 2 zile de absenta. joi am fost la controlul periodic la dr meu ginecolog. trebuie sa stau in continuare in pat, si tocmai ma apucasem si eu de plimbari si mai faceam putina miscare. mi-a zis ca cerclajul tine, dar nu trebuie fortat, colul este fff scurt si trebuie sa fiu cuminte, cuminte, cuminte, copilul are capul jos de tot ... si daca nu faceam cerclajul pana acum pierdeam sarcina 

imi e putin frica de o nastere prematura, dar ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si bebe sa stea acolo pana cand trebuie 
dupa toate astea mi-a facut si niste analize la secretie si am candida 

pt care mi-a dat niste ovule si m-a asigurat ca bebe nu este afectat nici de infectie, nici de ovule. pe scurt asta a fost pt mine ziua de joi, de kko.
asa ca imi continui sederea in varful patului 
[alcool
ieri a fost alta ziua de kko, mi-a fost rau, am avut greturi si arsuri care nu imi treceau cu nimic, si abia seara am putut sa vomit, dupa care m-am linistit si am putut dormi.
cam atat despre mine, citesc din urma si revin. aveti grija de voi si de comorile din burtici.
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Rebiana27 spune:
Andra asculta sfatul medicului tau si stai cat mai linistita! Stiu ca ti-e greu dar stiind scopul pentru care faci asta merita pe deplin! Uneori ma gandesc ca ar fi fost bine sa-mi spuna dr mea sa o las mai moale cu mersul si treburile casnice, poate asa ma mai linisteam si eu... ca n-am stare.
Tratament medicamentos iei? Mie Duphaston-ul imi dadea arsuri incredibile!!
sa gandesti pozitiv!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Neata
Imi continui cafeaua de ieei ( incerc sa reduc din portie dupa ce m-am trezit cu tensiunea mare )
FreeDelia- ati sarbatorit frumos. Cum a fost mancarea gatita impreuna cu sotul?
Am facut si eu joi seara aripi de curcan cu cartofi si legume la cuptor. A mai ramas decat carnea
.
Andra-imi pare rau ca trebuie sa stai in pat. Bine ca te simti ok si nu sunt probleme mai grave. Mai stai cu noi, mai citesti o carte ceva si trece timpul
Delia13- Honey e mare plimbareata si merge cu noi mai peste tot. Pt plimbare lasa orice, ablosut orice.
Miruna- sa poarte bebe sanatos lucursoarele si sa ni le arati si noua.
Niki, Delia- ce vise elaborate aveti. Eu am dormit lemn. Si atunci cand visez imi aduc aminte destul de putin, doar fragmente.
Azi mi-am propus sa stau cuminte, pt ca aseara am avut burta tare si s-a relaxat cam greu . Dupa ce s-a relaxat s-a apucat si bebeluna sa danseze pe vezica mea, dar ce hotarata era.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE