Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Salutare fetelor!
Intru sa va spun ca am reusit sa fac montajul cu poze pt sotul meu, a fost o surpriza deosebita, iar cand l-am vizionat impreuna cu el mi-au dat lacrimile, asa tare m-am emotionat. Oricum, a iesit ceva super-romantic si intim. Asa ca inca o data va multumesc pt sfaturi.

Voi pune si eu saptamana viitoare niste poze cu burtica, insa acum sunt la parinti pana marti, iar pozele sunt in calculatorul meu. Oricum, simt ca incep sa iau proportii. Aaaa, si cu primele hainute ale fetitei, caci nu m-am putut abtine pana la urmatoarea eco cand sper sa-mi confirme ca e fetita, si i-am luat deja o rochita roz.

Va pup pe toate.
Sper sa mai intru si sa va mai citesc, ca sa tin pasul cu voi.

20+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nu am folosit decat o singura data o jumatate de supozitor cu glicerina, dupa nastere din acest motiv nu stiu de la ce doza se poate vorbi despre dependenta
Iata ce am mai gasit.. Sunt de evitat laxativele puternice care contin sena si ulei castor. Folosirea regulata a acestora poate da dependenta si poate fi periculoasa pentru obiceiurile legate de scaun. Un supozitor cu glicerina poate fi folosit uneori pentru a declansa un scaun. Inserate in rect, ele produc o iritare blanda care ajuta la declansarea scaunului. Aceasta practica trebuie redusa treptat pana cand nu mai este deloc necesara.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana multumesc, am sa incerc dupa nastere sa scap de dependenta
singurul lucru care m.ar mai ajuta sunt niste plicuri naturale de la farmacie, dar ma gandesc ca alea sunt si mai nocive

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana multumesc, am sa incerc dupa nastere sa scap de dependenta
singurul lucru care m.ar mai ajuta sunt niste plicuri naturale de la farmacie, dar ma gandesc ca alea sunt si mai nocive

POZE

Ma gandesc ca se va regla cat de cat dupa un anumit numar de supozitoare si nu vei lua pana dupa nastere. Mentine dieta cu iaurturi, cereale si fructe... toate la un loc tre' sa dea roade! Uff ca stiu ca-i tare pacatoasa constipatia!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

REBIANA -Multumesc, dar nu am mai adaugat nimic in blog din ce am lucrat, este neactualizat. Iar sotul, da, este muzician.

Fata are temperatura oscilanta. Cand da sa urce din nou, cand coboara. Este ragusita si mucioasa.
M-a omorat, dupa numai 2 zile de gradinita sa-mi raceasca asa.

Eu as manca numai fructe si acrituri, in rest nu prea mi-e foame, desi ma ingras vazand cu ochii.

Acum cateva zile il simteam pe bebe mai ales daca stateam pe o parte. Il simteam cum ma inghionteste si imi dadea un sentiment de super-siguranta. De ieri s-a cumintit si numai putin il simt tot pe o parte abia perceptibil. Si tare ma ingrijorez.
Stiu ca ei cresc in hopuri, ca acuma salta prin burtica, iar maine pot fi cumintei si adormiti, dar tot ma nelinistesc.

Sanii ma dor de mor, iar daca ma culc pe o parte in pat, indiferent pe care, ma apuca o stare de rau ciudat. Nu stiu sa-l descriu, ca un rau general, endocrin, na, ca nu stiu sa-l explic.

Hai, ca am vorbit destul merg sa pregatesc cina.

Cristina +17 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Legat de supozitoarele cu glicerina si de constipatie, intre 2 rele il alegi pe cel mai putin rau si cum in sarcina constipatia este prezenta ar trebui s-o eviti cu orice mijloc. Dupa ce bebe se naste poti sa te reglementezi cumva.

Nu atat substanta din supozitoare da dependenta, cat manevra in sine. Pentru ca in felul asta sfincterul si intestinul gros se obisnuiesc lenese si numai prin stimulare sa reactioneze.
Adica, si clisma da obisnuinta sau uleiul de ricin sau masline.

Dar decat dureri de intestine in sarcina, mai bine cate un supozitor la nevoie.

Cristina +17 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

miria asa m.am gandit si eu, decat sa fac un efort exagerat care in cele mai multe cazuri nici nu ma ajuta si e mai rau, mai bine cu supozitoare si dupa sarcina o sa vad
si ca tot ziceai de dureri de intestine, ei bine pana sa ma apuc de supozitoare aveam niste dureri in zona ovarelor de muream, efectiv eu credeam ca ceva se intampla , ma dilat cumva, groaznic si dupa ce.am inceput supozitoarele mi.au trecut....nu.mi inchipuiam ca poate fi de la constipatie

rebiana de la iaurt natural ma constip :)) eu mananc fasole si beau lapte cu miere si n.am nimic :)))

POZE

Mergi la inceput

ROXANA - Ba da, de la constipatie poti avea niste crampe rele de tot. Si de multe ori durerea de intestine iradiaza in alte parti de ai impresia ca te doare ovarul sau rinichiul sau apendicul. Ori in sarcina, numai de asta nu ai nevoie, plus ca se intareste burtica.

Mergi la inceput

denisa nu e gata analiza? sau n.a iesit deloc?

miria nu.ti face probleme, important e ca.l simti , chiar daca nu asa puternic in fiecare zi, eu la 17 saptamani nu.l simteam chiar mereu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetele eu va zic noapte buna.Azi cand am putut sa intru mai des nu ati avut asa spor la scris.Pup toate burticutele. ELLA, am uitat sa-ti scriu ca am pus duminica dim. sa inregistreze filmuletu cu tine si l-am vazut mai tarziu.Ce serioasa stateai mi-ai placut f mult si ma gandeam cat de zuza esti tu si de glumeata si acolo erai asa serioasa ca o adevarata profesionista. Si la trasaturi parca semanai putin sau mi s-a parut mie?. A ,sa nu uit vreau sa-ti las un PM ca am aflat azi ceva si sa nu plictisesc fetele aici.Sper sa am timp sa intru maine. Seara am concert cu orchestra un concert caritabil unde o sa cant o arie pt ultima data cu burticuta

Delia13 24+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput