Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Roxana si celelalte fete care mi-au urat bafta
: Safie. Dar asa ma bate gandul sa nu ma duc. M-a luat raceala si stranut ca pisica din 10 in 10 min, plus ceva frisoane si o oboseala crunta.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
Buna!
Multumesc fetelor pt 
, eu in dmineata asta mi-am facut o cana cu lapte si cacao.
Urez si eu :
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei!
Rebiana urez si eu La multi ani
lui Luca!
Sa va distrati astazi! As vrea sa stiu si eu jucarie si-a ales.
Astept vesti bune de la fetele care azi merg la Dr/control.
Vreau sa va anunt ca pe 2 Decembrie e programata prietena mea (Dorina, cea care l-a avut ca dr pe Balasa de la Medgidia) pt cezariana. Va naste tot la Medgidia, dar la alt dr.
NASTERE USOARA, DORINA!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor!!! Prietena mea cea mai buna din lumea asta e Andreea -- e in Olanda si nu am mai vazut-o de 4 ani (planuiam sa merg in vizita asta vara, dar cu raul cumplit de sarcina, nu am mai putut...).
Mie mi-e din ce in ce mai greu -- am burta cat o aveam in 8 luni la sarcina trecuta, abia dorm, abia ma misc... pana cand nasc voi avea greutatea DUBLA fata de cat aveam cand am ramas prima data gravida. Eram foarte slaba, acum sunt obeza si mi-e groaza de cum o sa revin in forma -- nu eaparat dpdv al siluetei (desi urasc sa ma vad in oglinda) dar mai ales dpdv al sanatatii si formei fizice. Sunt cam deprimata din cauza asta -- ma gandesc sa ma duc sa inot, dar cu frigul asta, nu imi arde. Dar ar trebui...
Azi am tinut copiii acasa, ca cineva de la scoala a fost diagnosticat cu minunata gripa, iar Coleman pleaca in Korea maine si am zis sa nu se imbolnaveasca cand e plecat. Ei martea oricum nu merg la scoala, asa ca daca se duc miercuri, o zi-doua tot le ia pana se declanseaza boala, si o sa fie si el acasa daca Doamne fereste s-or imbolnavi. M-am purtat si io ca femeia cu drobul de sare, na!
Va pup -- sunt cumplit de plcitisita.
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selina-d Eu tot trag de cateva zile cu copilul bolnav Tare rau e. N-am mai dormit de nu stiu cate nopti ca stau sa il pazesc de febra. Ofof. |
Sanatate multa lui Victor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebesasha buna seara tuturor! sunt o viitoare mamica de 22 saptamani de bebe baietel si va pup dulce pe toate burticile! sunt din baia mare!am mari emotii,sunt la prima sarcina,am 35 de ani si ne dorim f. mult acest bebe!am un chist fibromatos pe uter si de aceea emotiile sunt si mai mari!dar speram ca totul va fi bn. depinde cum va evolua. voi v-ati confruntat cu asa ceva?fibromul meu are 7 cm,dar bb e super bn.ma simt bn,amo sarcina usoara,voi ce ziceti? |
Bun venit si bebe la termen si sanatos!
Apropo, sotul meu e din Baia Mare...ultima data am fost acolo in vara lui 2007...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanka80 spune:
intru si eu pt a ura un
tutror fetelor dragi ce poarta numele Sfantului Andrei, Apostolul Romanilor. mai spun un
si pentru sotii si copilutii vostri ce poarta acest frumos nume. sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
si nu in ultimul rand doresc sa mai urez un
cu mare intarziere mamicilor ce si-au serbat ziua de nastere in ultima vreme si eu nu am reusit sa le transmit gandurile mele pt lipsa netului de acasa. asa ca dragele mele arinaa, discordia, ellanik, bianka 1, ioanaa28, sa fiti si voi si pruncii vostri din burtici sanatosi, voiosi si nasteri cat mai usoare.
de cateva zile am intrat in panica la gandul nasterii. am vorbit cu 2 fete ce au nascut recent si au avut experiente nasoale. spun ca nu isi mai doresc un al doilea copil sa nu mai treaca prin durerile nasterii. eu sunt increzatoare in doctorita mea si ma rog sa pot trece peste toate durerile pt ca imi doresc sa mai nasc copii 
sunt cam plina zilele acestea pana joi caci ma agit si sunt stresata de nu mai pot dar sper din toata inima sa scap mai repede.
rebiana multumesc pt gandurile tale frumoase si la multi ani fericiti pt Luca . sa aveti o zi minunata impreuna si la anul veti sarbatori in 4 
,
am pus pozici noi cu burtica mea care creste pe zi ce trece si nu ma mai incap hainele(nici macar cele de graviduta cumparate acum vreo luna in urma).
va urez o zi placuta tuturor si sa aveti spor in toate. eu va urmaresc pana joi din umbra caci mai am de pus la punct niste detalii ca sa iasa totul bine.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
26+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
sensibila spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor !
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
bianka1 spune:
Buna fetelor,
Incep prin a-i transmite Ioanei La multi ani! sa fii sanatoasa,fericita si bebe la termen.
De asemenea cate o
si un La multi ani pentru cei/cele care poarta numele de Andrei sau Andreea.
Bun venit Bebesasha
In week-end am iesit la cumparaturi....asta pentru ca ne-ati inspirat voi. Am cumparat si noi patutul, caruciorul si cateva hainute, plus cateva carticele cu povesti. Abia asteptam sa mobilam camera lui bebe
.
Va pup pe toate!
Bianca
25+
bluekidoo spune:
Buna burtici... venim si noi de la eco cu
... mi-am vazut fata.. este energica, jucausa...ne-a scos limba cand ii studiam fata..
in rest suntem bine.. incerc sa revin mai pe seara cu mai multe detalii.. acum fugim la parinti sa sarbatorim...va

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
ellanik spune:
Urez si eu tuturor care poarta numele Andrei,Andreea,Andra,etc iubire si fericire si zambete pe 16 milimetri.[pup]
+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Tare rau e. N-am mai dormit de nu stiu cate nopti ca stau sa il pazesc de febra. Ofof.