Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 NEATAAAAAAAA! AZi e zi mare! La multi ani tuturor celor care poarta numele SF. ANDREI. Rebiana, sa-ti traiasca baietelul sa-ti aduca numai bucurii si astazi sa aveti o zi perfecta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . |
Multam' frumos Delia si Andra!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
neata !
La multi ani tuturor care isi serbeaza onomastica azi
Bun venit noilor fete- sarcina usoara si bebe la termen
Bafta celor care merg a dr azi. Sa auzim numai vesti bune
Rebiana- La multi ani puiului mic. sa creasca mare si sa va faca fericiti alaturi de surioara lui.
buna ideaa cu supa de pui, chiar as manca, dar cine s-o faca
. poate maine, azi ma duc la dr.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata !!
Haideti fetelor la o cafeluta, am revenit si eu. Am avut un concediu cu peripetii. Din pacate vineri noapte Elena a facut febra mare cu frisoane si am revenit acasa. Oricum nu am fost decat la parinti. A facut saracuta infectie urinara, nu stiu cum a reusit, e prima oara, a trebuit sa-i dam antibiotic
, tot pentru prima oara. Asa ca am avut 2 zile de maare stres pt. ca nu reuseam nicicum sa-i scadem febra cu antitermice din 3 in 3 ore, dar bine ca a trecut. Eu am avut ceva contractii din cauza stresului, sotul a fost foarte ingrijorat sa nu patesc ceva, mai ales ca la sarcina trecuta am avut iminenta de nastere prematura la 30 saptamani din cauza emotiilor mari la un examen important. Si la mine in conditii de astea nu functioneaza no-spa deloc. Noroc ca dupa ce Elena a fost putin mai bine, au cedat si contractiile mele.
Asa ca fetelor mare grija la stres!
Sa aveti o saptamana frumoasa! Va 
Mihaela
22+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
Andrei si Andrea
la multi ani mamicilor si copiilor care azi isi sarbatoresc sfantul
eu urasem de acum 3 zile, dupa cum vazusem la generale, probabil ca au gresit si ei iar eu calendar n.am :))) mi s.a parut mie ciudat ca n.a zis nimeni nimic :)
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Uitasem LA MULTI ANI !!! pt. Andreea si Andrei. Sa aveti parte de fericire si multa sanatate.

Mihaela
22+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
greenfrog spune:
Buna dimineata fetelor,
eu va scriam si nu imi dadeam seama de ce nu imi apar mesajele..nu eram logata
.
La multi ani tuturor ce poarta numele de Andrei/Andreea!
Sa fiti sanatosi/sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii!
E o zi minunata si azi, din pacate eu sunt la munca si nicio sansa sa plec mai devreme.
27+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
dayanara spune:
stefi si eu aveam de gand sa intreb acelasi lucru, bine ca ai adus aminte, eu la prima sarcina am avut dunga de la inceput si foarte accentuata , acum nimic, doar o usoara senzatie ca ar fi sau poate ce a ramas de data trecuta
mihaela sanatate fetitei!
rebiana sa aveti o zi frumoasa de sfant! sa.mi zici ce jucarie a preferat luca
denisa bafta la eco
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Mihaela- sanatate Elenei si tie. saptamana trecuta a fost una a contractiilor.
Dunga magica nu prea se mai vede nici la mine. se vedea la inceput cand bagam la greu progesteron. Nu-i simt lipsa![]()
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Lindal spune:
Poate la mamicile de fetite nu apare dunga??? Nici eu nu am, dar nici nu imi doresc, ca mi se pare inestetica.![]()
Honey, daca zici ca s-a estompat, probabil e pt ca la inceput era vb de bebeEric, iar acum e Maya.![]()
![]()
(glumesc)
Bebelasha, bine ai venit! Si eu am avut fibrom de 7 cm in urma cu 5-6 ani. Mi l-a aratat dupa operatie, era cat un mar. E bine sa ti-l scoata, cel mai sigur odata cu operatia de cezariana. Norocul tau ca ai reusit sa ramai insarcinata, probabil fibromul este pozitionat in peretele exterior si nu deranjeaza sarcina, insa oricum nu ai ce face cu el acolo, trebuie scos.![]()
Delia13, ce burtica frumoasa! Arati f.bine!
Si eu am contractii, No Spa iau rar, cand imi amintesc, oricum e frectie la picior de lemn, adica nu simt ca ar ajuta cu ceva, asa ca nici nu ma omor sa-l iau. In schimb bebelina misca, mai usor sau mai tare, insa ma bucur ca o simt, inseamna ca ea e bine.
Ieri am mancat niste icre foarte bune, facute in casa, insa seara m-a durut ficatul de ma urcam pe pereti. Nu puteam nici sa stau, nici sa ma misc, nici sa respir... Ofofof, noroc ca am gasit o pozitie si am adormit repede. Dimineata insa m-am trezit cu ochii umflati. Hm...
O saptamana frumoasa tuturor si "La multi ani" celor ce-si serbeaza onomastica.
20+ cu
Eliza
Pictura pe sticla
Poze
stefimic spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele SF. ANDREI.
Sa fiti sanatosi si sa aveti in viata tot ce e mai bun.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
28+
IOANA