Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Lara spune:
Buna fetelor vorbarete. Vai mie cat ati scris
Bun asa :)
Vreau sa urez si eu La multi Ani!!! intarziat (cu scuze) Biankai si Ioanei28 Sa fiti fericite, fetelor!
Bun venit noilor fete, sa aveti sarcini usoare si frumoase si bebei cuminti si sanatosi!!
Imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi, o fi de vina kilogramele mele
Mai citesc din urma sa vad ce mai e nou si revin.
Lara,
23 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
castelanaC spune:
Buna Dimineata de luni in zi de mare sarbatoare!!!!!!!
la multi ani pentru toate fetele ce-si sarbatoresc onomastica, pentru toti ai vostri ce poarta acest nume frumos!
sa aveti o zi frumoasa si plina de cadouri!

floricele tropicale de la mine!!!!
pup toate fetele
castelana fericita
22+ 
castelanaC spune:
Nafi, auguri e figli maschi! In bocca al lupo! 
selina, saraca de tine, cu puiul bolnav si singurei! sanatate si ai grija si de tine!!!!
Miria, cum e Damiana? e mai bine? sanatate!
Irinabebe, nu te gandi asa ca o iei razna pana in martie, fii optimista! ai incredere in tine ca va fi bine si asa va fi! Nu pleca la drum cu gandul asta! E doar o perioada in care trebuie sa te odihnesti mai mult, doar atat! Sanatate!
Vladi, deci ai avut noroc sa zicem si ai gasit ce-ti trebuia. Mi-a placut planul pe 20 de ani cu pensia in Franta, si eu stiu unde ma vad, cateva luni pe an in Toscana pe care o iubesc, ador cand mergem in vacantele noastre in Europa, zona plina de istorie, frumusete si mancare buna (bine si vin). Pana atunci sarcina usoara!
Si apropo, cu multumiri anticipate ma intereseaza si pe mine lista de bebe, eu deja am cam facut-o, imi dau seaman ca-s cam nebuna ca e copilul mai mult la nudul gol dupa lista mea, poate ca ca e neuronul de gravida sau o fi de la caldura de aici, am cam "barbiarit-o"!
Bebesasha, bine ai venit si sa ai bebe sanatos! Nu ma pricep ce chestia cu chisturi, dar parca am auzit ca se poate duce sarcina la sfarsit! sanatate! si lasa stresul cu kg ca sar veteranele pe tine, important este sa fie copilul sanatos, suntem diferite si nu putem pune doar ca la carte. 
Briza, relax si vb cu dr, nu sta sa inebunesti singura-n pat.
Si mie mi se mai intareste, mai nou mai ma si tine cate o durere mai brusca de-mi ia respiratia, dar nu m-am panicat pana acum, vedem.
Acum am inceput sa experimentez picioarele umflate, nu am mai vazut asa ceva la mine, la ce bete aveam... am aj sa nu mai disting gleznele, sotul mi-a zis ca-mi face rau shoppingul
, dragutul cum gaseste el la toate explicatie...
Hai lasand gluma la o parte ai grija de tine si vb cu dr!
Ellanik, pup biata blonda si gravida si hlizita pe deasupra.
bine ca ai vb de nospa, mie mi-a fost interzis, eu mi-l procurasem din tara (nu-ti spun pe ce filiera l-am obtinut avand in vedere ca prin posta e cam greu cu medicamentele) si dr a zis categoric nu, vad ca acasa se da la greu... la fel si cu supozitoarele cu glicerina m-am dus cu cutia-n dinti si a zis din nou nu categoric, explicatia lunga si foarte logica. Precizeez ca pe atunci luam tratamnt de sustinere al sarcinii dar tredul general al medicilor mei (studii in Anglia si doctorat tot asa) este fara medicamente.
Cand am fost cu laringita fara voce si apoi tuseam nu e ca mi-a permis macar ceva, doar lamaie si miere.
a fost sotul meu bolnav cu febra 2 zile, l-am informat si a zis eu sa papa mai multe fructe cu vit C, lamaie, ceaiuri si... poate ne pupam mai putin, in rest nimic. Nu am luat gripa, nimic de nimic, chiar daca el a avut cateva zile mai grele, paoi tuse la greu.
deci...nu stiu ce sa zic dar ii ascult pe cei de aici, oricum chiar daca am crescut cu lumea medicala in jur m-a invatat mama ca este mai bine departe de ajutatoare medicamentoase, mai ales la gravide!
este vb si de sist nostru imunitar, daca noi pac luam preventiv el, sistemul ca despre el vb, nu se mai activeaza. seia doar cat si ce doza este potrivita. Aici este vb si de pruncul in formare, el pentru mine trebuie sa vina cu ceva forte, nu?
Hai ca am luat-o razna, iar am inceput cu teoria
si... n-s blonda dar mi-ar fi placut (nu ma facea coafeza ca cica se strica parul cret)
te pup
fetele, scuze. s-a facut ca de obicei tarziu si nu mai pot scrie.
trebuie sa vad ce-mi pregatesc pentru asta-seara. e receptie de ziua Romaniei deci sa intru-un probe sa vedem daca mai sta rochia prega pe bila de burta, plus parul, ei am probleme serioase ce credeati?
La mine umflaturi, dureri, crampe si alte junghiuri nu-s luate-n seama, important e parul valvoi... hai ca va pup si sa aveti o zi buna, mai e si luni.. dar stai ca poate e libera si cu cea le maine...trai neneaca, nu?
castelana fericita
22+ 
oanaiacovita spune:
Neata!
Intru rapid sa spun si eu 

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de ziua Sf.Andrei!!!

O saptamana frumoasa sa aveti!
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bluekidoo spune:
Neata fetele... In primul rand
tuturor Andreilor si Andrelelor... sa fiti sanatosi si sa aveti parte de ce va doriti...
Hai ca noi fugim la doctor.. ne intoarcem mai tarziu cu vesti 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
26+
Sotie fericita cu bebe in burtica
Rebiana27 spune:
'Neata! Si eu tot intr-o fuguta, papand sandwich-ul si sorbind ceiutul, intru sa urez un sincer si calduros
La multi ani fericiti si impliniti celor ce-si serbeaza astazi ziua onomastica!!!
Fiind si ziua onomastica a lui Luca, mica mea comoara, mi-am propus o escapada in parc, doar noi doi si jucarelele si apoi o raita in magazine sa gasesc ceva sa-i placa pentru a-i face cadoul preferat.
Bebesasha bun venit si odisee usoara!
Va pupacesc! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
LA MULTI ANI!!! pt toti cei care isi sarbatoresc azi onomastica: voi, copiii vostri, parinti, frati, bunici prieteni, inclusiv lui Luca!!! 
bluekidoo te asteptam cu vesti bune de la dr 
fetelor, vedeti ca de azi in fiecare luni impreuna cu ziarul adevarul se dau mici enciclopedii, azi parca este editia cu pasari. mi-am pus sotul in garda, diseara asteptam cartea. ![]()
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Delia13 spune:
NEATAAAAAAAA! AZi e zi mare! La multi ani tuturor celor care poarta numele SF. ANDREI. Rebiana, sa-ti traiasca baietelul sa-ti aduca numai bucurii si astazi sa aveti o zi perfecta ![]()

. Anul viitor pe vremea asta o sa-l sarbatoresc si eu pe printisorul meu 

. Noi nu avem pe nimeni in familie sau printre apropiati cu numele de Andrei asa ca la anu..... toata lumea o sa vina la Andreiutu meu hihihi
( bine, ma refer la cei apropiati). A, si pt ca nu facuse nimeni invitatia la
cine dorste, cine pofteste, eu beau o cana cu laptic ca e mai sanatos. Vad ca azi fetele sunt pe fuga si eu ma retrag
tre sa fac sarmalute.
la toate burticutele!
Delia13 24+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO
http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
Rebiana27 spune:
Am ramas prin zona pentru ca am mai avut de transmis urari si pentru ca puiul meu e captat de o carte cu animale.
Pentru ca e bine sa ne autoinitiem o campanie impotriva luarii de medicamente (in special in perioada sarcinii... exceptie cazuri impuse de doctor) trebuie sa va amintesc ca in caz de raceala un leac eficient si la indemana este supa de pui!! Aceasta trebuie sa fie calda insa nu fierbinte pentru ca irita mucoasa respiratorie. Am testat pe propria piele si pe langa faptul ca am fost hidratata, tusea a inceput sa "dea inapoi"... capituleaza!! Oanka (pe care o salut si-i urez spor la pregatit inspectia de joi
) spunea si despre mamaliga de tarate aplicata calda pe zona gatului, frunza de varza iar de la alte fete am aflat despre ceaiul de foi de ceapa in combinatie cu nuci si miere.
Recunosc ca eu am luat un paracetamol in momentul in care mi-am vazut sotul bolnav cobza insa am renuntat la a mai lua si am trecut pe citrice, ceaiuri de tei cu lamaie din abundenta, supe de pui (cea cu galuste e preferata mea ~ asta si pentru ca o gasesc satioasa pt Luca) si deocamdata sunt ok.
Castelana distractie placuta la petrecerea data de ziua Romaniei!
Pupacesc gasca... revin mai tarzior!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!