Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
Buna seara!
Fetelor, eu il simt pe bebe ca misca, dar nu in fiecare zi (nu asta e pb) dar il simt ca misca f finut, usor..dar vazand mesajul Selinei m-am linistit..deci sa speram ca va fi linistit si dupa nastere, ca o am pe Ioana tare energica si iute, si cand a fost in burtica misca mult m tare decat bebe2.
Insanatosire grabnica lui Victor!
nafi Felicitari pt
!
Hmm..am observat ca fetele care au
i, mananca acru, muraturi...etc, si nu cu prea multa pofta de dulciuri (aceste simptome le am si eu), iar cele care au
ite, mananca dulciuri, pe langa celelalte.
In concluzie, abia astept pe 7 Dec sa-mi spuna sigur ce va fi bebe,
sau
(sper sa poata vedea de data asta).
Erina frumoasa burtica!
Iar Daria seamana cu tine.
Delia nu ti-am zis eu ca arati bine chiar daca rochia e larga.
Cum a fost la ultimul concert cu burtica?
bebesasha bine ai venit!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare si apoi sa-ti tii in brate bb mult dorit!
briza_marii imi pare rau ca nu te simti bine!
Sper sa-ti recomande ceva Dr si sa te linistesti..cum a zis si Oana mai e pana Miercuri, ai putea sa-l suni pe Dr si vezi ce-ti zice..
Vad ca vb de luat No-spa si de intaritul burtii.. eu pana acum am luat 3 pastile No-spa, ca ma durea burta si altfel nu-mi trecea, iar de intarit, nu mi s-a intarit..ma rog sa fie asa pana la nastere.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ellanik spune:
Intru si eu sa urez la multi ani Ioanei si sa fii iubita,dragalasho,sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara in continuare si viata luuuunga.

Fetelor, evitati sa mai luati no-spa.Luati doar atunci cand simtiti ca nu aveti incotro(sunteti la birou sau in trafic,etc.)No-spa (doar de 40 nu forte ca este puternic pt gravide ala Forte-eventual luati jumatate daca din acel aveti) are rolul de a decontracta muschii si nu numai.Uterul TREBUIE sa se obisnuiasca sa se contracte .Daca este oprit din acest "antrenament" la nastere pot aparea probleme din cauza ca el pur si simplu nu a fost lasat sa "exerseze" aceste contractii.Evident , nu discutam aspectele unor contractii indelungi sau dese.Si mie mi se contracta burtica jos de vreo 3-4 ori pe zi mai ales cand stau mai mult in picioare.Dr mi-a spus ca e normal si ce pot face eu e sa ma intind si sa mangai locul.Am facut asa si minune, bebeGeo a vorbit cu uterul si s-a induplecat de noi.Las la o parte momentele in care lui bebeGeo nu-i convine te miri ce si scoate spinarusa in partea de sus de zici ca mi se face stomacul piatra.Ii arat cu mana prin mangaieri "directia" in care ar trebui sa se intinda.Ii explic si il rog chiar, ii spun ca pe mami o doare si sa stiti (nu-s nebuna) ca ma asculta.Manca-l-ar mama pe el de copil ascultator.Deci contractiile....sunt normale.Fetele care au in jur de 20 de sapt +/ - nu mai stati cu griji.Bebe are si el zile mai active si mai putin active.La mine in jur de 20 de sapt activa doar seara acum este toata ziua "online" si Doamne ce activitati face el acolo!!!Muta mobila, schimba parchetul si face si valuri din chestia asta.Eu zic sa nu va mai panicati .O fata de la alt subiect scria ca bebe al ei de cateva zile, maxim 2 sapt parca , se cam uita incruntat si dr i-a spus ca este din cauza stresului pe care l-a avut in sarcina.Deci veselia maxima.Cred ca al meu va iesi cu zambetul legat dupa urechi la cat de hlizita sunt eu.
Bun venit gravidutelor noi (n-am tinut minte decat Bebesasha spre rusinea mea....dar urarea este si pt celelalte care vor citi....si care vor intelege cat sunt de beleuza si de uituca...rogu-va nu va suparati ca nu nominalizez...sunt doar o biata blonda si gravida pe desupra
).
Delia13 in legatura cu PM nu stiu ce sa-ti raspund.Mi-am intins antenele.
burtica frumoasa.
si
pt toate gagicile grase si frumoase si burtoase.
cu
George-Theodor
AMR +14 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
bebesasha spune:
multumesc mult tuturor si sa aveti sarcina usoara si bb sanatosi si frumosi! sunt profesoara de franceza la un liceu din baia mare si de cand a inceput sa se vada bebe in burtica elevii mei sunt f grijulii ,asta ma uimeste,iar bb misca cel mai mult cand sunt la scoala!
si cand vb taticul lui cu el
.sunt niste senzatii tare ciudate si totodata noi.cred ca sarcina e ceva deosebit!si merita sa treci peste toate neplacerile doar cu gandul ca in curand iti vei tine in brate puiul! desi am avut si am si eu destule semne de intrebare,dar mereu zic: natura isi urmeaza cursul!

Delia13 spune:
BEBESASHA, vine ai venit la odiseea noastra sarcina usoara si la termen.Cum ti-a mai explicat si ANDRA, scrie rpd 10 mesaje ca sa-ti apara in timp real si sa-ti pui la semnaturica dk vrei cate sapt ai te duci la contu meu si de acolo iti faci, vezi cum avem noi .
. OANAIACOVITA,ANDRA< ELLA
La concert a fost f bine, multumesc de intrebare
. ELLA, mersi mult astept sa-mi dai vesti
Delia13 24+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO
http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
stefimic spune:
buna seara mamicile mele dragi,
noi am reusit sa revenim acasa, cred c avrem sa recuperam din ce nu vom mai putea face dupa ce nasc.![]()
am vazut ca ati inceput sa aveti probleme cu contractiile, sper sa fie treecatoare si sa nu devina ceva serios, intarit de burtica avem si noi dar fara dureri, numai modificari de forma a burtii in functie de pozitia pe care o are bebe in burtica dar nu dureaza mult si revine la normal.
pup fetele care sunt cu probleme si sper ca de maine sa auzim de bine si pentru OANA bafta maine si sa te ocupi apoi de tine si de bebe.
referitor la pofte, sa stiti ca si eu de data asta poftesc mai mult la dulciuri, deci la baiat mai mult muraturi si acrituri si la fetita dulciuri.
aaa, ca era sa uit ce vroiam sa va intreb, voua va aparut linia pe burtica?
mie de data asta nu, desi la baiat am avut-o, apare mai tarziu si am uitat eu?
gata va las, va pup, sa aveti o noapte linistita si o noua saptamana cat mai buna.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
28+
IOANA
stefimic spune:
asa si pentru ca uitasem si nu e frumos din partea mea, am revenit sa-i urez si eu lui BEBESASHA bine ati venit, sa fiti sanatosi si sa va nasteti la termen.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
28+
IOANA
CoriMami spune:
Bine ai venit Bebelasha, si nastere usoara si la termen!!!
Raportez si eu ca am avut o Duminica placuta, cu multa plimbare, pastrav la gratar (sa-mi traiasca soacra, ca ea l-a facut), multe dulciuri si acum spre seara un ananas proaspat feliat de sotz.
Bebelina noastra e in general f gimnasta, si cand se misca se vede si cu ochiul liber :) adesea.
Va pup, si noapte buna
25+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
ellanik spune:
Stefi eu i-am devorat muraturile mamei...si bebeGeo e ditamai baietoiu'.Deci se potriveste!![]()
+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
bebesasha spune:
in ciuda tuturor problemelor de zi cu zi,peste 4 luni ne vom tine puiul in brate!asta e minunat!