Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
bluekidoo spune:
raportam: luat nospa, repaus la pat.. acum ne simtim perfect ![]()
Bine ai venit bebesasha.. sa dea DD sa stea bebe in burta 40 de saptamani, sa fie sanatos si sa va bucurati de el 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
26+
Sotie fericita cu bebe in burtica
bebesasha spune:
iti multumesc mult bluekidoo.nu ma asteptam sa imi raspunda cineva asa de repede! am fost si in ungaria sa verific problema mea si mi s-a spus ca sa am grija la efort si oboseala si ca totul va fi bn. tu ce ai, fetita sau baietel?ce crezi despre nastere,naturala sau cezariana? data fiind situatia mea,mi s-a recomandat cezariana...
dayanara spune:
bine ai venit bebelasha sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
despre problema ta nu stiu multe, doar ce.am mai citit pe aici si am inteles ca in astfel de cazuri cand se face cezariana se scoate si chistul, sau depinde unde e si daca impiedica nasterea naturala
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bebesasha spune:
asa am inteles si eu,dar fara sa vreau ma gandesc la asta.am facut toate testele posibile si toti imi spun ca va fi bine.apropo,voi mai aveti pofte? ca eu nu prea am avut,dar parca acum ma apuca...
am luat deja 4 kg in plus ,e mult sau e bine?
briza_marii spune:
Seara buna burtici! V-am tot citit zilele astea dar nu am avut dispozitia necesara sa si scriu cateva randuri. Eu de 3 zile stau in pat, si sunt
rau. In fiecare seara mi se intareste burta in partea de jos, sub buric. Uneori nu doare alteori, daca ma prinde in picioare, parca simt asa ca imi pica uterul, nu stiu cum sa ma exprim..si dupa ce ca eram eu speriata de faza asta, nici bebe nu a mai fost asa activ, ceea ce m-a speriat si mai mult(noroc ca am vazut ca mai sunt fete care se plang de lispa de activitate din burtica si mai m-am linistit un pic). Abia astept ziua de miercuri cand am programarea la morfofetala, sa vad cum e bebele si cum mai e colul
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
Eric Mihai
oanaiacovita spune:
Vladi felicitari pentru achizitii.
Eu de cand sunt pe Gynipral nu mai am treaba cu intaritul burticii, doar ca ma doare pe acolo spre partea pubiana
cred ca se mareste uterul. Si dupa durerea de azi noapte din capul pieptului, nu am dubii ca asa e.
Mai am o zi de mers la birou si apoi o sa am grija de mine si de bebel.
Delia ptiu ptiu ce graviduta frumusica.
Cum a fost ultimul concert?
Bebesasha bine ai venit.
daca vrei sa dai datele pentru prima pagina sa te trecem la loc de cinste.
Bluekidoo ma bucur ca sunteti mai bine. Mare grija de acum si cat mai mult repaos.
Briza nu poti suna drul sa nu stai asa pana miercuri? Eu zic ca sunt multe zile si pentru linistea ta o vizita la medic ar fi mai buna.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bebesasha spune:
nu cred ca e ceva de speriat ca bebe nu se misca prea mult. mie mi-a spus doctora ca e ok.,ca are si el perioade de acalmie.si eu cand ies din casa si fac primii pasi am o senzatie de presiune in partea stanga,dar mi s-a spus ca e din cauza muschilor care se intind si sa nu imi fac griji.face parte din senzatiile neplacute ale sarcinii.si totul trece si se suporta de dragul puilor din burtica!!

bebesasha spune:
bebesasha-pentru pagina de onoare:22 sapt-adica data posibila a nasterii 6 aprilie-bebe baietel pe nume sasha.tatic fffffff mandru -ca in ardeal,desi isi dorea fetita- dar asta mai vedem-se mai inseala si doctorii-sunt cazuri destule!!
andra_s spune:
selina insanatosire grabnica lui victor! 
erina, delia admirat poze cu burtica, sunteti f frumoase!
oana sper sa vina apa la voi, daca nu cobori in costum de baie in fata blocului! ![]()
bebesasha bine ai venit la odisee, sper sa nu ai probleme in continuare de la chist si sa fie totul bine pana la 40 de sapt. sa scrii repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si astfel mesajele tale sa nu apara cu intarziere pe forum
bluekidoo stai cumintica in patut! aaa, am citit acum ca te-ai conformat, vezi ca-i mai bine 

si pt ca tot se vb despre contractii pe aici, le raportez si eu, dar in limite normale, eu am 3-4-5 pe zi. bine stau si destul de mult in pat si de aceea le tin sub control. mi-a zis dr ca in limitele acestea sunt normale, daca se inmultesc vor forta cerclajul si nu-i de bine, asa ca vom scoatem gynipralul din maneca.
cam atat pt ziua de azi, va poop pe toate si va urez somic pufos si vise minunate!!!
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!