Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bianka- fericitari pt lucrusoarele luate pt bb. Sa le stapaneasca fericit. Ce carut ati luat ?? Eu nu pot sa ma decid ce vreau.

Bluekidoo- fericitari pt fetita. Petrecere frumoasa la parinti

Oanka- mie nu mi se pare ca ti-a crescut mult burta

FreeDelia- si eu m-as duce la inot, dar nu ma urnesc deloc. Plus ca nu-mi ajunge energia sa fac ce am de facut, daca mai ma duc si la bazin nu mai fac nimic.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salut toate burticile,

Nu am intrat deloc in weekend, insa mi-am petrecut dimineata citind paginile de weekend...
Trebuie sa remarc 2 burtici senzationale:Erina si Delia13! Sunteti superbe fetele! Sa va faceti multe poze ca sa aveti amintiri de pe sarcina...Si eu mi-am facut un album cu niste poze facute in 7 noiembrie, si vreau sa mai fac un album cu poze de la sarbatori..Sunt prea umflatica si rotunjoara , ca sa nu imi fac multe poze, ca probabil e ultima ocazie sa ma vad in aceasta postura

Sa avem cu toate o saptamana superba fara probleme!

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna,tuturor!

Incep prin a ura un sincer "La multi ani!" tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua numelui si celor ce-i sarbatoresc cu drag pe acestiaSa va dea Dumnezeu sanatate si noroc!

Dayanara:iti multumesc mult pentru gandurile si sfaturile tale bune!Regret ca nu am mai putut intra sa iti raspund la timp si sa iti multumesc cum s-ar fi cuvenit,dar accesul la net imi e limitat nu de altceva decat de lipsa de timp...Iti doresc sanatate multa si tie,si familiei tale!

Freedelia: si multumesc!Multa sanatate tie si familiei tale!

Rebiana:"La multi ani!" pentru puiutul tau drag,sa creasca mare,si sanatos!
Multumesc pentru gandurile ce mi le-ai transmis,o sa incerc sa nu pun totul "la suflet",dar nu e usor...si toate cele bune!

Vio:chiar mi-a placut relatarea vizitei la mall...

Selina:te pup,ai mare grija de tine,stiu cat de greu e sa fii singura si neajutorata,sa nu dormi si sa nu ai cu cine schimba macar o vorba...Iar la faza cu nedormitul...lipsa somnului iti poate declansa contractii,la fel ca si stresul(mie mi s-a intamplat),incearca sa dormi si tu cand doarme puiutul tau,,odihna te ajuta foarte mult,in primul rand psihic,vezi lucrurile mai "limpede" si ii decizii mai intelepte...Multa sanatate va doresc!

Erina:super-cool hainutele de baietel,imi place mult cum arati si in parc,dar mai ales in poza cu Daria,ai un zambet de milioane!

Babesasha:bine ai venit la noi in odisee,sarcina si nstere usoara iti doresc!

Delia13:esti superba in pozele de dupa concert,ca o zana,radiezi!!!

Dragele mele,va pup cu drag pe toate,scuze ca nu nominalizez mai multe persoane,aveti grija de voi si de burticile voaste pretioase!

SI DACA NU POT INTRA MAINE:LA MULTI ANI,DE ZIUA NATIONALA!!!

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

BLUEKIDOO. felicitari pt sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la 40 sapt.OANAKA< ce burtica frumoasa am vazut maricica si tuguiata seamana cu a mea. HONEYBABY, cred ca tu nu te-ai uitat la ultimile poze ale oanei sunt pe ultima pagina.BIANCA, nu ne pui si noua poze sa vedem ce ai luat?.YAIA, imi pare rau ca nu se simte bine baiatelul tau ii doresc multa sanatate.A< si era sa uit nu mai stiu cine a intrebat de linia de la burtica. LA mine este ff pronuntata si asta cred ca de pe la 3 luni a inceput incet incet. Acum ma duc la.

Delia13 24+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Bineinteles ca mai vroiam sa zic ceva da neuronu... Pt IOANACT, chiar ma gandeam la prietena ta dk mai are mult pana naste, ii tin pumnii pe 2 dec. sa fie totul bine sa aiba un bebe papacios, cu cine naste? cu tona sau cocos presupun, nu?SAMARIA, multumesc

Delia13 24+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Vin si eu sa spun LA MULTI ANI IOANA28, sa fii iubita si respectata toata viata...
Apoi, La multi ani pupiutului Luca al Rebianei si nu in ultimul rand tuturor Andreilor si "Andrelelor"

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oanka - ma uitasem aiurea. Tare frumoase pozele, si ce noi cu burtica si cele de la nunta

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna mamici,

In primul rand vreau sa ii urez LA MULTI ANI!!!! Ioanei sa fie sanatoasa, fericita si iubita. La Multi Ani si tuturor Andreelor si Andreilor.

Noi am fost vineri la morfo, la spital (ca tare rau imi pare ca m-am programat la spital) si am stat pe holurile alea......de la 11.30 cand aveam programarea pana pe la 13.15 cand am reusit sa intru. A fost tare nasol dar am iesit foarte usurata. Bebelina mea este in parametrii normali. Are 426 gr si se pare ca este cu 2 zile mai mare.
Avand in vedere ca nu ne-a dat si noua o poza, ca nu am apucat sa vb mai multe cu dl. doctor, ne-am mai facut o programare, tot la morfo , tot la medicul meu, dar la particular.Joi sper sa reusesc sa vb cu dansul si de nastere si cezariana.

Am vazut ca discutati de kg luate in plus. Eu am luat pana acum 6 kg dar ma simt atat de mare.....Obosesc foarte repede, ma dor toate oasele iar din pat ma dau jos ori impinsa ori trasa. Singura nu mai reusesc. Am zile cand nu imi pot misca piciorul drept de durere asa ca ..il misc cu mana.

Cam ata de la noi

Va pupam

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

22+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bianka sa stapanesti sanatoasa lucrusoarele si caruciorul!
ce model e? sunt tare curioasa

bluekid ma bucur ca te.ai linistit si tu si ca fetita e bine, avand in vedere ce.ai patit cu primul doctor...

freedela mai duci fata la gimnastica?

eu am venit acum de la moasa, toate.s bune, tensiune 10 cu 5, bataile inimii foarte normale....mi.a zis ca nu m.am ingrasat mult, dar asa e ea draguta si tine la starea psihica a mamei :))

mai am maine testul de glucoza si mai terminam cu analizele pana la anu

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

honeybaby tocmai ma gandeam ca am vedenii eu si mi se pare ca am burta mare, dar hainele imi confirma gandurile. cand adaug poze noi ele sunt spre sfarsitul paginilor de pe situl cu poze, nu stiu cum sa pun aici link cu ultimele poze. le tot adaug si eu la celelalte.
asa ma chinui in fata calculatorului, am de scris proiecte de lectii si ma loveste fetita mereu, semn ca nu ii convine ca sta inghesuita. sper sa termin azi si maine.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput