Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
Luminel spune:
La multi ani, romanasi si romancutze![batetob
a] Sa traim, sa-nflorim...si la normal sa revenim![]()
Nici noi n-am mai ajuns demult la doctora s-o verifice pe Cristi, dar am "cautat-o" eu si fontanela aproape ca nu se mai simte deloc. Picioarele nu sunt strambe...sper ca nu e grav ca mai uit sa-i dau Vigantolul
...l-as tine si eu langa pampersi dar nu pot; Cristi a invatat sa desfaca dopurile...si am citit ca trebuie sa stea la intuneric asa ca-l tin in sertarul cu medicamente.
CrinaAndreea, m-a impresionat povestea ta...si mi-a intarit convingerea ca nu mai are rost sa-i acorzi vreo sansa unui asemenea om...mai ales ca ai casa ta in care poti trai linistita cu puiul tau, chiar daca iti va fi mai greu din punct de vedere material; crede-ma, nimic nu se compara cu linistea psihica. Pacat ca nu ai o relatie buna cu parintii tai...te-ar fi putut ajuta. Pe mine m-au ajutat foarte mult parintii mei, acum cativa ani cand am trecut prin ceva asemanator...de fapt datorita lor am pus punct unei relatii dezasatruoase, chiar daca am ramas cu un copil...dupa aceea am intalnit pe actualul sot cu care ma inteleg bine si care mi-a iubit si copilul din prima clipa.
In privinta baiatului, decat sa creasca intr-o atmosfera tensionata, care-l va traumatiza, mai bine fara tata...si stai linistita, nu o sa te judece.
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Crina, am citit inca o data povestea ta si, parerea mea pur personala, eu n-as sta o secunda pe ganduri in locul tau cu divortul, sau cu a cinshpea sansa. Ai acordat toate sansele. Te puteai gandi sa o faci pentru copil daca exista o relatie intre copil si tatal lui pe care nu voiai sa o rupi. Dar daca nici de copil nu pare sa-i pese... Stiu ca e usor de zis cand nu esti implicat, dar tu practic ai dus tot singura casa pina acum.... Diferenta ar fi ca ai fi mai linistita sufleteste. Intr-o relatie abuziva in nici un caz copilului nu i-ar fi bine, tie nici atat. El nu cred sa se schimbe, sa iasa de sb influenta parintilor. Din ce povestesti acum, cred ca tot ce-l mai tine acum cu divortul sunt cheltuielile si pensia alimentara. Uooof, greu!
Tu oricum stii ce e mai bine pentru copil si pentru tine, ma bag si eu in seama ca Ion, asa de la distanta. Iti doresc putere si intelepciune sa iesi din situatia asta. Esti asa de tanara, meriti si tu si copilul tau o viata in armonie si cu dragoste si cu liniste sufleteasca.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Crina Acum ca ai povestit, ce sa zic, nasol! Nasol ca nu isi iubeste copilul cum ar trebui, nasol ca relatia cu socrii e de o asemenea factura - adica nu stiu cum i-ai suportat pana acum. Eu in general sunt pro iertaciune si impacaciune, insa recunosc ca e greu pentru tine. Mai ales sa urle la copil, e inadmisibil, ca doar nu sta cu el sa-i faca nervii prastie, el e la serviciu toata ziua... Si chiar daca nu ar suporta, e copil si trebuie sa se controleze el. Imi pare rau, dar sa-ti dea Dumnezeu putere sa faci cum e mai bine si putere sa o duci la capat cu hotararea luata!! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
Danicris spune:
Fetelor, sunt fericita, a iesit bine cariotipul, nu am cuvinte, sunt coplesita, mai intru maine, plang de fericire, fetita noastra este bine, sa dea Dumnezeu sa fie asa toata sarcina si sa se nasca sanatoasa.
Va multumesc pentru gandurile bune si incurajari, au insemnat enorm pentru mine.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
18+
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Fetelor, sunt fericita, a iesit bine cariotipul, nu am cuvinte, sunt coplesita, mai intru maine, plang de fericire, fetita noastra este bine, sa dea Dumnezeu sa fie asa toata sarcina si sa se nasca sanatoasa. Va multumesc pentru gandurile bune si incurajari, au insemnat enorm pentru mine. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+ |
Yuppi ti-am spus eu ca DD e mare! Sa va creasca mare in burtica fetita si sa fie sanatoasa!

Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Fetelor, sunt fericita, a iesit bine cariotipul, nu am cuvinte, sunt coplesita, mai intru maine, plang de fericire, fetita noastra este bine, sa dea Dumnezeu sa fie asa toata sarcina si sa se nasca sanatoasa. Va multumesc pentru gandurile bune si incurajari, au insemnat enorm pentru mine. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+ |

Uraaaa! Nici nu stii ce ma bucur ca ti s-a luat apasarea asta de pe suflet! Eram sigura ca va fi bine, testele astea sunt mai mult ca sa te panice si streseze! Si e si fetitza! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ei amandoi!! Super!Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
gabitzam spune:
Dani, ce bucurie !!! Ma bucur enorm pentru tine, mai ales ca e si fifitza! 
Alaturi de SEBI
CrinaAndreea spune:
Sarcina usoara in continuare! Multa sanatate si sa va aduca numai bucurii si impliniri!
Lorich spune:
Daniiii ce bucurie!!!! Stiam eu ca trebuie sa fie bine!
Crina sper sa intri mai des, sa-ti putem fi de ajutor, "grup de terapie" cum imi place mie sa zic. Nu stiu cat de puternica esti, trebuie sa fii foarte puternica si sa mergi inainte, daca nu pt tine macar pt Bogdan. Are nevoie de liniste, de o casa linistita si o mamica senina si impacata. Tu ce fel de job ai? Adica e macar un pic banos? Stiu ca trebuie sa-ti plateasca pensie alim., dar daca e ca tatal meu... pe care l-am regasit in poveste, trebuie sa te astepti si la surprize. Noi vom fi alaturi de voi, indiferent de decizie, vom incerca macar un pic sa oferim suport moral. 
Luminel nu stiam ca mai ai un copilas. Pooooiii...ia trece dvs la semnatura
Esti o femeie puternica 
Cleo n-am mai mers la defilare, ca am fost aseara la un Andrei si mi-a povestit o mamica ca e super aglomerat, tre sa tii copilul in dinti sa vada ceva etc. Oricum nu sunt fan aglomerare zilele astea. Cum a fost?
Anasol la multi ani! 

Doloress ce frumos ai scris! Si felicitari si mult noroc surioarei, sper ca a gasit omul pe care il merita (sau mai bine zis care O merita), jumatate ei.
Si La multi ani romanasilor !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
Crina, ce poveste trista ai!! Sotul tau pare un om fara pic d epersonalitate si fara nici o parere personala. Ma bucur ca pari oarecumd etasata d eel si cred ca e un punct bun, mi s epare inadmisibil sa strige la copil.....macar dintr-un sentiment de vinovatie pentru comportamentul pe care-l are sa se fi purtat frumos cu copilul...Sper ca totul sa fie bine pe viitorCine ii bate la cresa de stat? Ai ceva informatii de genul asta? Baiatul meu merge la cresa de stat si sunt multumita pina la acest moment.
Dani...ce veste buna!!!!!!!! Ma asteptam sa stii, ma bucur foarte mult pentru tine....SI wow, fetitza!!!!!! E minunat. Pupici pe burtici de la noi
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"