Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Doloress, multumesc tare mult pentru urari!
Nici eu nu ma pot preface si nu am putut niciodata. Daca sunt suparata se vede de la o posta, iar copilul a simtit intotdeauna cand am fost trista. Scandaluri, certuri, tensiuni erau, nu chiar la ordinea zilei, dar.. erau. Trecutul lui, mama lui si mai ales faptul ca s-a schimbat tare mult dupa casatorie erau principalele motive. A vazut ca sunt o familista convinsa si ca traiesc pt familia mea si a considerat ca daca are totul pe tava se poate purta cum vrea. Si se pare ca i-a si reusit o buna perioada de timp.
Eu locuiesc acum in zona Piata Rahova, zona in care stau de aprox 3 ani, cu putin timp inainte de casatorie. Norocul meu ca apartamentul este al meu, si nu m-am trezit cu copilul si hainele in strada .

Mergi la inceput

Luminel, eu inca ii dau vigantol lui Bogdan, si ii dau zilnic. Am pus sticluta langa pampers, tocmai ca sa nu uit de ea, si in fiecare dimineata cum il schimb de pampers si de pijama, ii dau si vigantolul.
Am inteles de la pediatra noastra ca trebuie dat pana la 2 ani.
Oricum se pare ca ba se gaseste, ba nu se gaseste prin farmacii. Doar este pentru copii, nu?

Odihna placuta, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Din ciclul : Ce m-a mai invatat azi copilul meu...
M-a invatat sa fiu fericita de prima zapada! Normal ma dau cu capul de pereti si fac depresie, insa astazi cand i-am vazut mirarea si bucuria pe chip, nerabdarea de a prinde in palmuletele lui mici fiecare fulg de zapada, obstinatia de a da si el un nume acestei minunatii a naturii incercand sa repete cuvantul "zapada" si care a iesit ceva de genul "dada", toate astea mi-au dat o cu totul alta stare decat reactia mea normala la vederea zapezii. Am sufletul jucaus, sunt de dimineata pusa pe sotii, fac numai glume cu colegii, si abia astept sa ninga sanatos sa fac cu piticul fluturasi in zapada si sa ne dam cu saniuta !
Iti multumesc Patrick ca in fiecare zi imi dai o lectie de viata!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si io dau Marei vigantol sau vitamina D, diferentza fiind ca al 2leaprodus e romanesc. Pt ca nu i s-a inchis fontanela - ne-a marit doza, ba chiar ii dau si cu calciu. Stie dr ce stie.

crinaAndreea, da, exista si viatza dupa divortz- am prietene mai fericite si mai senine si mai implinite. Am o prietena- mergeam la ea si inainte de divortz. inca nu ne stiam asha bine, ceilalti din jurul ei nimeni nu stia ce nefericire traieste, poate ca sunt eu mai sensibila cand la a3a oara dupa ce am cunoscut-o ii zic "auzi, si tu cum te descurci mama singura cu 2 copii?". I-au dat lacrimile si a tacut. Peste 1 luna ma anuntza: gata, dau divortz, nu maisuport. Pt fete". Si asha s-a nascut o prietenie intre mine si ea. A fost prima pers. pe care am intrebat-o de siguranta testului de sarcina, s-a oferit sa boteze de atunci numai ca tati nu a vrut , de cate ori am dileme - sfatul ei e cald si sigur si de incredere.
Un om care merita sa fie fericita - si este.

Nu e usor. dar mai bine freci totul pe jos singura, decat cu sufletul inchistat -frecand dupa 2.

Dumnezeu o sa te ajute, si cand nu te ashtepti, o sa descoperi ca viata e senina si luminoasa.

Ce fete mai sunt in Rahova? ti-ar prinde bine un grup cu care sa te vezi. Mamici pe scara/la blocurile vecine/la locul de joaca ai cunoscut? asta ajuta enorm - chiar daca nu sunt mamicile perfecte, dar e super cand poti sa vorbesti de un pampers, de unde sa iei cea mai buna branza etc. si te poti gandi la lucruri lumesti, nu numai la tristetea si greutatile din viata ta.

Analisa, La multi multi ani sa fii sanatoasa, si voioasa, fericita si implinita. Si mai da pe la noi!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor.
Astazi m-am tezit foarte prost, poate si datorita faptului ca am dormit foarte putin si nu m-am odihnit deloc. Sunt foarte trista si stau si ma gandesc cum naiba de am ajuns in situatia asta. Eu eram o fire vesela, avem foarte multi prieteni, iar dupa casatorie am devenit nevasta si apoi mama si la asta s-a redus totul. E adevarat ca a fost si alegerea mea, dar poate tocmai din dorinta de a fi bine, de a da totul pentru familia mea. Asta nu mi-a adus decat necazuri, se pare. Oricum dupa casatorie toti prietenii mei erau prosti, numai sotul era destept. Si uite asa... azi ca e obosit, maine ca e suparat... a reusit sa ma indeparteze de toata lumea. In momentul de fata traiesc numai pentru Bogdan, care e un dulce. De multe ori ma uit la el si ma intreb de unde are atata energie si cum de poate face atatea prostiute Imi doresc sa am puterea sa pun capat acestei casnicii si mai ales imi doresc ca Bogdan sa nu ma condamne pentru decizia luata si sa fie fericit si implinit alaturi de mine.
Cleo78 am mai cunoscut mamici de prin zona, numai ca asta functiona foarte bine vara, cand stateam ore intregi pe afara cu copii. Dar avand in vedere ca la momentul respectiv relatia nu se deteriorase atat de tare, nu am incercat sa leg prietenii mai stranse, tocmai pentru a nu-mi deranja sotul cu prezenta altor persoane prin casa . Bogdan face 2 ani in mai, dar l-am inscris deja la o cresa (particulara , pt ca la stat nu am gasit locuri si se pare ca ii si bate pe copii). Voi incerca sa il duc incepand cu luna februarie, martie, pentru a se putea obisnui pana incep eu serviciul. Nu mai spun ca taxa va fi de aprox 1200 lei/luna. Sper sa pot face fata situatiei, mai ales celei financiare, singurica fara sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu ii mai dau inca Vigantol lui Raducu, pentru ca i s-a inchis fontanela tarziu, de fapt nici acum nu stiu daca e inchisa complet, ca nu l-am mai cautat. Dar de cand a inceput sa mearga mi-a dat doctorita sa-i dau cate 4 picaturi, ca sa nu aiba probleme cu oasele, sa nu se cracaneze, etc. Calciu nu i-am mai dat, ca bea lapte destul zic eu.

De fapt, cat e ratia zilnica de lapte la 18 luni?

Baietii mari se duc la defilare azi, dar e cam ceata, sper sa reuseasca sa vada ceva.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata

Crina bine ai venit, sa cresteti mari si sanatosi si fericiti. Nu stiu ce sa iti spun de situatia ta, trebuie sa faci alegerea si pentru tine nu doar pentru copil.

AM incercat sa dam de Cleo dar cred ca e deja la defilare.

Noi suntem bine sanatosi avem varful la 3 canini vine si al patrulea, dormim tot asa, mai bine nu va mai zic, azi noapte imi dormea inre picioare, mi-e si frica sa misc.

Ma doare capul de crapa, iar..nimic nou.

La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor de sf.Andrei si Andradei de ziua ei. Mai apucam si noi sa intram asa cat de cat.

LApte ii dau de la Nestle Junior 1+. Ii amestec o cutie normala cu una cu miere. LAptele de la cutie nu a vrut sa il bea decat odata. Am renuntat, tot asa bea numa daca e proaspata adica atunci cand deschid cutia. Dupa aia nu mai vrea.

DE calcat eu calc cand doarme la pranz.Cu Taz in zona nu pot decat sa spal vasele si alea cu grija.

Pupici si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-a mai intrat de mult Adina, sa-i povesteasca si ea Crinei cum este. Sau Diana de la Cluj. Chiar asa, ce or mai face mamicutele astea si flacaiasii lor?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Alysh sa va fie de bine petrecerea!Asteptam un update cu poze!
CrinaAndreeanu stiu care e povestea voastra - ai scris-o pe undeva???- dar eu insist ca poate se gaseste o cale de impacare. Evident, trebuie sa vreti amandoi si nici unul sa nu profite, pe cat posibil, de celalalt. Mi-bebelina statea in zona aia si se intalnea si cu Andreeap in parc.
Doloress felicitari surorii tale, ma bucur f mult pentru ea! ea mai fusese casatorita odata, ca nu am inteles???
LuminelEu ii dau lui Mirci vigantol cand si cand, nu prea mai vrea sa deschida gurita sa-l ia, dar ce sa zic, nici eu nu m-am omorit vara asta sa-i dau. Acum incerc sa insist in fiecare dimi.
Nici lui nu i s-a inchis fontanela si nu am mai fost demult la pediatra sa ne verifice... Cat priveste lapticul, continui cu Milumil junior pana la cel putin 2 ani. mi se pare mai usor decat sa trec pe lapte de vaca...sa stau sa-l fierb si sa curat oalele dupa el.
gabitzule ma bucur ca esti mai bine si ti-au trecut bubitele. Profita de concediul ramas sa mai stai cu puii tai!
Adriana din pacate nu am mai ajuns in Herastrau, nu ma inteleg cu asta al meu deloc cand e vorba de deplasare, il cred ca el e obosit dupa serviciu, dar eu ce vina am???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Reallaura, povestea noatra este foarte complicata. El a mai fost casatorit o data, are un copil si cu prima nevasta. Atunci avea o viata destul de libertina, chiar daca era casatorit, numai ca a divortat pentru ca isi dorea o casnicie bazata pe iubire, respect, si acolo nu avea parte de asa ceva. II tinea doar copilul, din cate spunea el. Familia lui: la inceput m-au placut foarte tare, ba chiar plecau capul in fata mea (ma gandeam ca sunt batrani de moda veche, cu respect si apreciaza ca le iubesc baiatul chiar daca avea deja un copil)In momentul in care au vazut ca vrem sa ne casatorim... mama lui a devenit peste noapte prietena foarte buna cu fosta nevasta. Anuntam ca trecem pe la ei si le gaseam la cafele si tigari, impreuna cu fetita lor. Din momentul in care s-a imprietenit cu fosta nevasta, a uitat ca prin minune cum ma cheama pe mine si ma striga numai pe numele fostei. I-au trebuit 2 ani sa-si aminteasca numele meu, desi eram deja casatoriti. Multe motive de cearta au provenit din faptul ca sotul niciodata nu a avut curajul sa-si infrunte parintii, indiferent cat de tare m-au jignit sau cat de mult rau au facut relatiei noastre. Si normal ca daca el nu m-a sustinut si nu m-a prezentat intr-o anbume lumina in fata lor... rautatile lor au continuat ani la rand. Eu am ceva bun simt si am preferat sa nu incep sa ma cert cu ei, in schimb aveam pretentia la sotul meu sa faca putin lumina in situatia de fata. Numai ca dragul de el, in loc sa incerce sa aplaneze conflictele intre mine si fam lui, el le povestea cum ma supar eu la diversele lor reactii si ceea ce spuneam cand ne certam. Concluzia... soacra se purta si mai rau. De copilul meu nu mai spun ca nu ii pasa negru sub unghie. Ba chiar mi-a spus de la inceput ca nu m-a pus ea sa fac copii si sa nu am pretentia sa ma ajute cu ceva. Pe fata din prima casatorie o ia in fiecare zi de la scoala, face lectiile cu socru, ii da sa manance si asteapta sa vina fosta sa o ia seara. Normal ca m-a deranjat. Adica de un nepot te ocupi cu varf si indesat, iar la celalalt nici macar nu suni sa vezi daca e sanatos. Sotul niciodata nu i-a zis nimic nici la acest capitol, ca nu cumva sa o supere, ba chiar m-a intrebat de ce ma oftic ca de fata se ocupa si de baiatul meu nu.
Si in timp.. certuri peste certuri... jigniri, reprosuri...si uite asa cred ca s-a dus naiba respectul.
Acum suntem separati, pt ca i-am spus ca e mai bine pentru copil ca el sa stea la ai lui si sa vedem daca se mai poate face ceva sau nu pentru casnicia noastra, pt ca familia lui ar trebui sa fiu eu si baiatul, nu mama ... tata... nu stiu ce prieten. Problema e ca nu e prima data cand ne separam, si a fost din ce in ce mai rau. Nu cred ca mai simte ceva pentru mine, cred ca doar e comod, curat, ingrijit si.. insurat. Alta problema e ca nu prea il suporta pe Bogdan: ca e mic, ca plange, ca e rasfatat, ca permanent trebuie sa stai de fundul lui.. si il compara cu fi-sa, desi intre ei e o diferenta de 7 ani. De foarte multe ori a tipat, chiar a urlat la Bogdan, pe motiv ca el nu mai suporta ca s-a saturat de copil mic in casa. Pe mine nu m-a ajutat nimeni cu Bogdan, l-am crescut singura inca din prima clipa si nu a avut cine sa imi dea un sfat sau sa ma indrume cu copilul. Daca l-am crescut bine sau nu, nu stiu. Insa stiu sigur ca are parte de foarte multa dragoaste si ingrijire din partea mea, si e ratiunea mea de a trai. Iar sotul.. s-a saturat ca trebuia sa "il suporte" 3 ore pe zi, s-a saturat ca trebuie sa mergem saptamanal la cumparaturi, s-a saturat ca oriunde mergem Bogdan sa fie cu noi, s-a saturat sa nu poata merge la imax... s-a saturat de viata pe care o duce. Se pare ca viseaza la viata pe care o avea inainte sa ma cunoasca pe mine. Iar mai nou.... e convins ca nu mai simt nimic pentru el, ca il injosesc, ca sunt o nenorocita. Eu am vorbit si cu un avocat, sa vad ce si cum ar trebui facut, si lui nu i-am ascuns amanuntul asta. Cand a auzit ca am vorbit cu un avocat, a luat foc. Nici nu vrea sa mai auda de mine, ca vrea sa divortam in momentul asta, dar .. la fel de bine vrea sa mai stam sa ne gandim. Chiar nu mai inteleg nimic. E clar ca si el vrea sa divortam.
Am uitat sa mentionez ca si casa tot eu o tin, cu mancare, curatenie.... Dar considera ca este strict treaba mea, pt ca eu stau acasa iar el are servici si e obosit. S-a schimbat tare mult in urma casatoriei, si sunt convinsa ca si pe mine viata alaturi de el m-a schimbat destul de mult.
Cam asta ar fi povestea, asa... in mare, pt ca ar mai fi foarte multe amanunte de povestit. Dar in mare.. cam asta e!

Mergi la inceput