*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 8
alra spune:
neah, te contrazic madam.
reteta descrie un procedeu si niste cantitati. daca tu intelegi logica din spatele procedeului (fizica ingredientelor) si intelegi cantitatile care pe care se cere, UNELE dulciuri le poti face bine mersi fara reteta
edit: al meu abia de cateva luni se simte si el bine daca coboara laura singura scara daca copiii meu nu au mami panicoasa, macar tati sa aiva
alra spune:
sa va mai zic de retete - cu trascau
in tortul diplomat cu ananas puteti pune cu incredere cam o cana de lichior advokaat (lichior de ou cu vanilie). gustul lui merge foarte bine cu ananasul
in tort diplomat pe baza fructe de padure merge cointreau, in cel pe baza de citrice grand marnier
grand marnier merge si in tort de ciocolata. combinatia de ciocolata cu portocala e foarte fina. aici sunt si niste coji de portocala zaharisite trase in ciocolata, o clasicisma a chocolaterie-ilor
carmendu spune:
vedem noi in aprilie!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
manumanu spune:
Carmen, nu stiu ce sa zic, eu sunt "campioana" schimbarilor de lapte pentru Anastasia (a baut Humana, apoi Aptamil, apoi Similac si in final Alpen si Humana 3. Ultimul l-am dat cam 1 sapt, ca s-a terminat Alpenu' si nu-mi aducea decat intr-o saptamana la farmacie) - asta inainte de 1 an. Ca nu manca, mai ales in primele 3 luni, facea niste fitze pe care noi - eu cu pediatra - le-am pus pe seama laptelui si am zis hai sa incercam. Bine, ca nu l-am schimbat saptamanal si nici lunar, cel mai mult a baut Similac cu Fier, dupa care oricum a inceput sa manance muuuuuult mai bine, numai ca nu se ingrasa cum voiam eu si atunci i-am dat Alpen. rezultatele n-au fost spectaculoase, dar i-a placut, la fel si Humana 3. Iar dimineata, din septembrie i-am dat Nestle P'tit Dej gata preparat pe care l-am inlocuit acum cu succes cu Humana Junior Drink. Poti incerca si tu Humana Junior Drink seara, ia o cutiuta si vezi ce face, e bun, are un pic de gust de vanilie.
Raducu meu a mancat aseara tot Aptamilu', sa fie-ntr-un ceas bun! Sper sa se stabilizeze, pt ca cu el chiar nu am avut probleme, a papat Humana de la inceput, Pre, 1,2 si 3, plus Nestle P'tit Dej dimineata sept-nov.
Amalia, multumesc pt raspuns, o sa mai caut sandalute, problema e ca in Sibiu nu prea avem magazine bune
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
Neata fetelor!
Noi suntem cu cucu-bau! de dimineata.
Alra nu te contrazic, asa o fi. Eu am citit din din precizarile din carte, unde spunea ca poti sau nu sa dai jos spatarul. Dupa cum ma stiu eu, sigur nu-l voi scoate prea curand.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Otiliav spune:
Neata!
M-am trezit la 10.30 si Elisa dupa mine. Ce bine a fost, mai vreau asa. Dar asta pentru ca a avut Ana un cosmar azi-noapte, s-a trezit ea, a venit peste noi, si ne-a luat vreo ora sa dormim toti din nou.
Amalia, ce frumos a stat Luca la pozat. E fain scaunul ca se da asa pe spate si il poti folosi multi ani, asta daca nu expira, ca unele scaune am vazut ca au doar 5 ani valabilitate.
Ah, cand il pui in masina acum, poti sa-i scoti centurile printr-un locas de mai jos, ca sa fie eficiente centurile trebuie sa vina in dreptul umerilor (e chiar bine ca are parca 4 nivele).
Am incercat sa ma uit la filmulete dar haraie ceva pe fundal, ca un motoras.
Olivia ma bucur ca e mai bine David lapticosul. Chiar asa pana la cati ani vrei sa-i dai titi ?
Darling, cum te descurci? sper ca e totul bine.
Nebunica, ce-ai facut mami cu oferta aceea?
Elisa a venit in brate, mi-a zis "papa" asa ca fug sa prepar ceva ca i s-a facut fomita.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
manumanu spune:
Anastasia a facut febra post-vaccin...39 grade... astazi pe la 11 ... nici nu ma asteptam, nici nu eram acasa... am venit pe la 12 (si-mi uitasem si mobilul pe masa, ca nu am lipsit decat o juma' de ora) si deja era criza acasa... Acum i-a trecut, dar n-a vrut sa pape decat cateva lingurite la masa de pranz, iar dr-ita a zis sa-i dau lapte s-o hidratez. Acum pare mai vesela, ca a urlat rau, mai ales cand ii puneam sosetele cu otet! Pe urma a dormit un ceas si ceva (numai in brate, cum o puneam jos cum urla am facut cu randul).
Raducu n-are nik
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
babyzapi spune:
Amalia foarte dragalasi puiutii cum se joaca ei in lada
Carmendu felicitari lui Victor pt coboratul si urcatul scarilor . Saptamana viitoare o sa fac un tiramisu dupa reteta ta
Manumanu pt Anastasia sa nu mai faca febra
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
Amalia spune:
Otilia multumesc ca mi-ai spus de bazait! Ai dreptate, se aude si la mine. Le-am mai pus o data
www.youtube.com/watch?v=2e-okctcrsQ" target="_blank">cucu-bau!
www.youtube.com/watch?v=sk8ypxwT95E" target="_blank">ma joc cu papucul lui David
www.youtube.com/watch?v=hbxj2wj_2Kg" target="_blank">ne jucam in lada de la pat
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."