*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Iulia de Fluturasha!!!Mai da chiar ati luat coronita la greutate. Glumesc, important e sa fie sanatoasa, vioaie, kilogramele sunt doar asa ca sa stim noi cat cantaresc.
Olivia multa multa sanatate piciului, saracutul de el si febra si puroi in gatut. Poate va fi mai bine cu antibiotic. Pupici multi de la Miruna
Carmen noi am cumparat doar vaccinul Hiberix care nu e prins in schema de vaccinare gratuita si l-am vrut noi. In rest nici nu s-a pus problema sa cumparam ceva. Iar medicamentele pt Mirunel sunt gratuite (vit D, calciu, fe, antibiotic etc.)Nu cred ca mai sunt pe lista nurofenul si panadolul. Nu stiu cum o fi dr asta de care povestesti dar mie una parca imi miroase un pic. Treaba cu plafonul e grija ei nu a ta ca pacient. Indiferent de situatia financiara a cuiva, toti platim bani la sanatate, toti beneficiem de aceeasi asigurare de sanatate. Cel putin din pct meu de vedere. Daca vrea statul sa diferentieze platitorii, sa faca asigurari diferite in functie de gradul de cotizare.
Fug acum, scriu mai tarziu ce vroiam sa mai zic.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata
sa va zic ca am cerul gurii plin cu puroi ..numai vreau

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Eli,Cherie imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare cu dantura. Nasoala faza. Si la mine s-a mai deteriorat cate ceva la dinti dar nu asa rau.
Amalia. Abia astept sa vad pozele. Inca o intrebare, sigur e pana la 12 ani? Ca la descriere asa zice dar nu specifica nici tipul de scaun (grupa 1/2/3) nici kg pana la cat merge.
Camelia of si tu cu maseaua de minte! Vroiam sa-ti spun, ai incercat noaptea in loc de lapte, ceai usor indulcit? Sau cald?
Eu una nu prea sunt de acord cu ceai indulcit dar Miruna are perioade cand bea apa sau ceai (eu ii mai fac babycalm cand are burtica umflata de gaze) asa simple dar a avut perioade cand nu vroia sa buna gura deloc si facea pipi putin si mirosea urat. Am indulcit ceaiul usor si a baut de a spart. Sau mai pun suc de fructe in apa (portocale sau mere) tot casa fiu sigura ca bea.
Ca si cantitate, bea apr. 150 ml apa si apr. 500 ml lapte (lapte doar dimi si seara la culcare). Lapte mai intra si in iaurt sau lapte cu orez etc dar pe ala nu-l pun la socoteala, e bonus .
Nu mai retin cine intreba de mancarea piticilor, daca mananca ce mancam si noi. Raspunsul la noi e da. Da pt ca acum gatesc si pt noi ca pt ea. Sarez mancarea f putin, nu calesc nimic, doar inabus in apa cu putin ulei legumele. Inca nu i-am dat fasole, cred ca e prea devreme. I-am dat mazare ieri si a avut gaze dar fara sa o doara burtica. I-am dat ceai babycalm si a tras cateva salve de tun si gata.

Mai vroiam sa va spun ce frumos scrieti voi de pitici si de dragostea de mama. Ma regasesc in toate cuvintele frumoase, la fel simt si eu, doar talentul meu la cris scartaie.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Si domnisoara mea urla din toti plamanii cand nu-i convine ceva. Nici eu n-am curaj sa o filmez ca ma reclama careva la protectia copilului. Mai nasol e ca probabil vecinii mei cred ca o nenorocesc in bataie. Si zau daca ii fac ceva. Mai nou ii spun asa pe un ton mai serios "Hai mai Mirunel, da-o incolo de treaba!" si se uita asa cu ochi plansi la mine si vede ca nu ma mai impresioneaza, incepe sa rada, isi ia o jucarie si pleaca in legea ei. Cu pedepsitul, n-are nici un rost ca nu pricepe nimic. Nu are voie la unitatea calculatorului si ii spun pe ton ferm ca nu e voie, incepe sa scartaie un pic, repet si pleaca. Dar zilnic incearca. Nu cedez dar nici nu o ating pt ca e clar ca ea testeaza. In rest are voie cam peste tot, am luat din calea ei ce ar putea constitui un pericol.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Diamisa m-a amuzat tare faza cu Sonia si tati. Si ca o mica consolare, si la noi e cam la fel. Si nu e vorba de o saptamana fara sa il vada pe tati ci doar de o zi. In fiecare dupa-amiaza cand vine tati de la servici, eu incetez sa exist. Doar la el si daca o lasa jos din brate sau mi-o da mie (sa se schimbe si el, sa se duca la baie) se lasa cu jale mare. Pe de o parte ma cam strange la inima cand vad ca nu ma mai vrea, pe de alta parte am si eu cateva minute pt mine fara grija ei. Si din propria experienta pot sa iti zic de scorpioni ca ce e al altuia e si al lor, ce e al lor, e doar al lor.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

In scaunul de masina Miruna sta cuminte. Ii place sa vada pe geam, ii mai dau cate ceva de joaca. Mai nasol e la drum mai lung pt ca intepeneste in scoica (noi inca suntem la scoica) pt ca sta cam fix. In curand vom lua scaun pt urmatoarea grupa de varsta si cred ca va fi mult mai bine mai ales ca va sta cu fata la drum.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata fetelor,

Multumesc pt. ce mi-ati scris...eu sunt cea care trebuie sa ia bataita.

Ne pregatim de musafiri...vine mama cu o prietena de-a ei care a plecat in America imediat dupa Revolutie si de atunci nu ne-am mai vazut.Nu are copii, i-am tot trimis poze cu Sara si abia asteapata sa o vada.

Revin mai pe seara.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
SANATATE MULTA MAMICILOR SI COZONACEILOR BOLNAVIORI!REFACERE RAPIDA!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mamiseli gata pozicile, sunt calde...de aici incep: http://good-times.webshots.com/photo/2046112330104281140pqSeoe
Da, scaunul este bun pana la 12 ani. Pana pe la 3 ani se foloseste scaunul cu totul, iar dupa 3 ani se poate scoate sparatul si ramane doar inaltatorul (sezutul) si manerele pentru coate si se prinde copilul in centurile masinii (dar nu e obligatoriu..poti folosi in continuare si spatarul cat doresti). Pentru a regla centurile in scaun, ai 4 randuri de gauri pe inaltime.
In carte scrie ca pozitia de somn este utilizabila pana la 18 kg.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere. Momentan, eu n-am stiut ce sa mai detaliez.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

amalia, ce cuminte a stat luca la photoshooting!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Amalia super pozele. Si ce mic e Luca in scaun! Am vazut cam tot ce ma intereseaza, cred ca e bine. Si pozitia de somn pare OK, se lasa binisor pe spate. In cat timp a venit comanda? Multumesc mult de ajutor.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput