*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

cheri ce ai gura cu puroi uite si pe sora ta are 2 masele care la radacina au facut puroi, nervi scosi, dar doare infectia in sine am fost la dentist vestea trista daca nu trece de la antibiotic taiem, daca tot nu trece scoatem afara..eu ce sa scoatem dom'le ca 2 masele mai am in dreapta sus si alea vrei sa le scoti ...te inteleg
andy uff urata treaba a-si vrea sa te imbarbatez dar nu stiu cum, curaj
apa...eh vb lui iza mah voi vreti sa rugineasca copilu ha?...da ia ziceti voi la ceiut puneti si nitel zagar sau miericica sau? asa simplu al meu numai vrea neam de ceiut
ramo imp e ca ai constientizat ca nu ai rez nimica....lasa e de inteles si nervii nostrii cedeaza de aia imi zice o vecina dragutza mea sa cresti un copchil trebe 2 randuri de bunici si parinti...sunt total de acord la mine numai je...

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris ce dulce e cozonacelul tau iti vine sa il papi si cum exploreaza el
oli uff mama ei de varsaturi si puroi, si febra..pupam sa treaca fuga
iza urat incident si la tine si eu cred ca totusi a papat ceva rau dragul de el e bine ca azi e ok
daca am mai uitat pe cineva api sa imi fie cu iertare barbatii mei dorm si eu ma lupt de zor cu durerile de masele..mama ei de viata....

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bertha, multumesc pt retete. Cred ca bag maine un diplomat, de test

Arianna bea f multa apa. Chiar evit sa-i las cana la vedee, ca bea in nestire. Ii place sa se joace cu paiul, sa faca bulbuci. Are zile in care bea 500ml. Plus lapte la greu, eu zic ca e cam mult. Nu bea deloc ceai, ca eu nu-i vad rostul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Intru sa urez repede La multi ani Iuliei de Fluturasha !Sa creasca mare , sanatoasa si voioasa

Olivia Davidutu si mamica necajita , tinem pumnii sa scapati repede de febra si raceala (off ce urat!)
Babyzapi ce sperietura urata ! Sa nu mai aveti parte de ele !
Arla ce bine ca vi cu vesti bune .Mai bine masoar-o tu pe Nicole si zi-ne cat are .

Somn usor mamici si pitici !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cherie, Eli va imbratisez cu drag sa va treaca repede durerea de masele!
Olivia muuulta sanatate puiului drag! Sigur de la amigdalele cu puroi a varsat. Obosita si stresata, tu ai mai avut vreme si de noi sa ne faci capitol nou...
Andy Luca bea cam 200 ml de apa pe zi din canuta cu cioc. Penru ca se varsa apa usor din ea, nu i-o las la indemana, dar cere el de cate ori vrea. La extrema cealalta l-am avut pe David care radea 200-250 ml apa dupa fiecare masa. L-am suspectat si de diabet la un moment dat din cauza asta, dar slava domnului, n-a fost cazul.
Laura multa sanatate lui Cati!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Multumim tuturor pentru urari!

La categoria kilograme cred ca luam coronita: 8,350 la 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

La multi ani!, Iulia! sa cresti maresi sanatoasa! fluturasa, sa-ti traiasca fetita de doar 8300 gr! creste ea!
am vazut pozele. sunteti tare frumosi.

Alra, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! sa speram ca la anu' o sa se inchide definitiv.

Laura, ce sa zic? multa sanatate. ca vad ca de cateva saptamani sunteti cu febra, cu muci. nu mai scapati odata!

mav, am vazut pozele de la balet. foarte frumoase.

olivia, multa sanatate lui david. daniela are dreptate. poti sa alternezi paracetamolul si nurofenul. si vezi la ce raspunde.
oricum, cred ca ai facut bine ca te-ai dus la spital cu el la febra asa mare!

ramo- la varsta asta, copiii arunca pe jos pentru ca descopera. asta face parte din dezvolatrea lor. si intri in jocul lor sau nu. ei nu inteleg nimic daca "le dai 2 peste fund", iar faza cum ca tu te-ai speriat ca "putea" sa explodeze PC nu tine. in primul rand nu explodeaza. doar se strica. si daca se strica, nu e vinovat un copil de 1 an. tu esti! nu ai facut decat sa te descarci. bataia nu e rupta din rai.

bine ca ne-am lamurit ce e cu priorixul si cu ror. ma bagaserati si pe mine in ceata.
dr pediatra lui victor mi-a zis sa ii cumpar vaccinul. am incercat la facrmacii si nu se gaseste priorixul. intrebarea mea este, daca este dr la o clinica de stat nu ar trebui sa mi-l dea gratuit? sau ma vede ca am bani! asa imi face si dr de familie. nu imi da medicamente compensate. nu stiu exact daca au un plafon sau nu. eu nu i-am zis nimic. in primul rand ca nu am stiut, apoi de jena si apoi m-am gandit ca au plafon si ca mai bine sa le dea pensionarilor decat mie. doar ca simt ca sunt nedreptatita.

victor bea apa din canuta cu cioc de la avent. debutul a fost greu, la inceput se juca cu ea, o trantea, dar in cetava luni s-a obisnuit cu ea si acum e ok.
noi avem scaun de masina chicco isofix.
http://www.chicco.com/key1-isofix-child-car-seat/travel/from-the-first-steps/scheda_prodotto.asp?menu=on&idsezione=15&idfascia=23&art=05.062997.220.000
noi suntem multumiti de el. se poate lasa si pe spate daca vrea sa doarma. victor nu plange in masina. daca ii e somn, ii dau suzeta si doarme. daca nu, se uita pe geam sau se joaca cu jucariile lui.
de ceva vreme victor bea lapticul de seara doar vreo 20 ml. nu mai vrea si pace. am incercat sa i-l dau dupa ce adoarme si rade biberonil de 180ml. intrebarea mea este fac bine ce fac sa i-l dau in somn? sau mai bine il las asa?

off topic. mai am o nelamurire. de ce puneti frisca sau intaritor in tiramisu?
tiramisu se face cu galbenusuri amestecate cu zahar peste care puneti mascarpone si peste care puneti albusurile batute bine spuma! asta e reteta italieneasca. fara frisca. nu trebuie sa fie tare, teapan. se face de pe o zi pe alta, se lasa la frigider si arata magnific a doua zi. se poate si congela si decongela. arata la fel de bine. tocmai de aia, pentru ca nu are frisca! si e natural, fara chimicale!

vroiam sa va mai zic de ce jucarii i-am luat lui victor.
i-am luat teletubbies. http://www.tomy.co.uk/products/hide-inside-teletubbies/?parent=875 sunt ca niste papusi rusesti care intra unele in altele. victor e fascinat de ele.
de borcanelul cu forme de la fischer price nu e incantat. pentru ca depune un efort mai mare sa bage formele din lateral.
ca sa usurez operatiunea, i-am luat o galetusa cu capac si poate baga formele de sus. e mult mai incantat si mult mai ieftin. http://www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5224/Galetusa-cu-sortator.html

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Carmendu ..Hehe ..teletubbies , ne-a pus Oceanborn clip cu ei , sunt tare nostimi , noi ne uitam dimineata cand sta pe olita (ocazional ) ca sa avem antren si voie buna , tot atunci mai vizionam si "la bella tartaruga " lui Ocean (grazie ) si alte cateva clipuri puse de Futuremother
Olivia sa aveti o noapte linistita !
Fluturasha ..zi asa..ne-ai suflat coronita !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Multumesc pt. raspunsurile legate de apa. Andrei bea si el de vreo cateva zile undeva intre 50 si 100 ml, ca sa nu rugineasca, vorba Izei Pana acum, cateva guritze doar. Iar cu canutza suntem in faza de care povestea Carmen: o arunca, o roade, joaca fotbal cu ea etc.

Multumesc si de gandurile bune referitor la alergii. O sa treaca, pana la urma (sper!). Testele cica ne fac o idee, doar incercatul prpriu zis ne da un raspuns clar. Sunt alimente la care a iesit alergic, dar pe care le mananca de mult timp. E drept ca eczema n-a trecut de tot, dar e sub control. Daca ar fi sa scot toate cele 50 de alimente, plus cele 10 care sunt la limita, ar ajunge sa manance doar mustar, usturoi, ceapa si crustacee. A! si cafea, ca nici la aia nu e alergic. Vestea buna e ca a iesit ok la toate tipurile de carne si la lapte de capra si oaie. O sa le incercam dupa un an sa vedem daca realitatea confirma testele.

Carmen: Avem si noi galetusa aia si a fost vreo 10 dolari canadieni. Ce mari adaosuri se practica acolo....Stiu ca imi zicea mama ca un borcanel cu mancare de bebe e cam 90 de mii. Aici e cam 70-80 centi canadieni (1 $ canadian e cam 27 de mii)

Mai vin cu 2 intrebari: ce fel de carne le-ati dat pana acum picilor? Le dati deja mancare din ce gatiti pt. familie sau inca gatiti separat pt. ei?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Mihnea si Vlad!]

Hai sa vedem ce-mi mai aduca aminte.

Ocean, tu zicei de compot de piersici? Eu n-am inlocuit niciodata in reteta compotul de ananas, ca noua ne place. Dar nu vad de ce n-are merge si cel de piersici, doar pui gelatina si se intareste. Ma gandesc la piersici sa nu fie prea zemoase cand le pui in compozitie, daca faci, poate pui mai putine prima data, sa te pori orienta.

Andi, stati bine cu apa. Ioana f rar depaseste 50ml apa/zi. In schimb suge la greu, are pampersul pietroi cand il schimb. Eu m-am linistit in timp, cand am vazut ca pipi face f mult, cred ca laptele inca ii asigura mare parte din necesarul de lichide. Eu ii dau numai carne de pui (predominant) si de vita. Am exclus pestele, stii tu, antecedente.

Carmendu, eu asa am primit reteta de tiramisu si ne-a placut atat de mult, incat vreo luna am facut-o saptamanal. Nici nu stiu cum e reteta originala, dar stii cum e, romanul s-a nascut poet si bucatar, tot mai simtim nevoie sa modificam p-ici pe-acolo, in punctele esentiale. Intaritorul de frisca eu l-am adaugat, pt ca nu mai gaseam smantana de-aia speciala pt frisca si cea pe care o gasesc eu nu se bate perfect.
Cate kg mai are Victor? Referitor la vaccin, asa e, medicul de familie face comanda si primeste vaccinurile in functie de nr copiilor inscrisi. Si eu am suspectat ca unii pot face mici afaceri, dar n-ai ce naiba sa faci. Dr noastra a fost f cumsecade, in sensul ca noi am amanat acest vaccin si dansa a vrut sa ni-l dea acasa, sa fie sigura ca ramane al nostru si ca nu-l face altui copil, pt ca statul nu mai are bani sa asigure aceste vaccinuri gratuit in viitor. Eu n-am prea vrut sa-l iau, pt ca mi-era teama ca se opreste curentul sau mai stiu eu ce si nu-l tin in conditii corespunzatoare. Drept urmare, a scris pe vaccin numele Ioanei si l-a pus in frigiderul de la cabinet. Daca l-o face altcuiva, asta e, aia sa fie paguba noastra, pe noi chiar ne-a ajutat, suntem clienti aproape saptamanal la cabinet (din pacate).

Lauramiron, of, imi pare atat de rau ca va chinuie iar viruseii. Noi suntem bine, mi-e si frica sa spun ca de 2 sapt sunt ambii sanatosi. Hai ca s-or imuniza si ei in curand. Mi-e mila de Catica si de spatele tau.

Iza, ce ma bucur ca Raphael a scapat de laptele ala cu gust urat. Hai ca a trecut pericolul, te inteleg ca ti-e teama, eu vreo sapt tresaream si cand incerca fata sa stranute, nu mai zic daca scotea aerul.

Ramo, imi pare rau s-o spun, dar sunt de parere cu Carmendu, in sensul ca gestul tau n-a fost provocat numai de sperietura, ai stat apoi suparata pe ea, ne-ai povestit noua ce s-a intamlat increzatoare ca ai procedat corect...M-as bucura f mult ca ce am spus noi sa fie un semnal de alarma, pt ca ai o fetita atat de cuminte, de gingasa si de frumoasa...avem timp peste vreo 4 ani sa vorbim de pedepse, boacane, obraznicii, atunci sa vezi feerie.

Eli, Cherie, ce va fac dintisorii?

Olivia, tu mai stai si de capitol nou, draga de tine! Cum sunteti azi, a inceput sa scada febra? Va pupam!

Trimit mesajul, ca da Ioana tarcoale. Revin cand imi amintesc ce mai aveam.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput