Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Stefan bebe de ramona7575
Bianca Stephanie,bebe de Karina26

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

pentru urari, sa fie sanatosi toti bb din lume, of cand aud ca mergeti la spital cu ei sau le dati nu stiu ce medicamente ma ia groaza...
Stefan in ultimele 5 zile a cazut din pat de 2 ori, acum l-am pus in premergator si speram sa o rarim cu cazaturile ca innebunesc...
Stam foarte bine cu mancarea (nu mai pun mancare pe sani, serveste tzitzi inainte de masa, cand ii este mai foame), are 9500 gr. si 73 cm. Azi am vazut la o prietena ce inseamna un bb care refuza mancare.... cumplit, nu vreau sa trec prin asa ceva...
Va citesc zilnic dar nu ma prea implic in discutii sper ca nu va suparati pe mine.
Pup ca ne ducem la somnic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

va doresc un week-end placut. maine nu cred ca voi mai intra, ca am multa treaba: ciorba de burta, fripturi.
ma asteapta 2 zile de mese intinse, dar odata am facut 34 de ani. mai e si sf. Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Cand zic "ou" ma refer la "galbenush", desigur. Nu anuntati protectia copilului.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

denisamada incearca sa amesteci piureul de legume cu lapte praf sau iaurt. poate ai mai mult succes.

Lapte pun. Iaurtul nu-l vrea nicicum... dar o sa incerc sa pun si-n piure, cine stie... poate merge... merci.

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

daca l-ati vedea pe mutzu meu cum arat dupa ce papa sarurile de rehidratare de la hipp v-ati tavali pe jos de ras; alea sunt o amestecatura de suc de morcov, zeama de orez, saruri de toate felurile (inclusiv sare normala.... dar intr-adevar trebuie restabilit un echilibru dupa atata kk).. e lichid, si cum evident nu exista in vocabularul lui mutzu cuvinte din astea "obscene" gen biberon, canita cu cioc sau fara ..... il bem la lingurita; sincer, iese macel; culmea e ca el cu alergia la morcov pe care-l si uraste din tot sufletul (( si nu se atinge de legume daca am indraznit sa pun macar la fiert un varf de morcov)), bea la chestia aia de zici ca a descoperit america; eu cand am gustat-o am crezut ca alerg bobocii prin casa, si eram in stare sa jur ca nu se atinge asta micu nici cu slujbe de ea ... si cand colo, imi rade sticluta de 200 ml in fiecare zi, si ar mai vrea; si ce e la boticul lui dupa ce papa 200 ml la lingurita.... nu vreti sa stiuti; azi am fost surprinsa ca s-a prins baiatul; de "tehnica" si sorbea din lingurita s afie sigur ca nu da pe langa
si culmea.... la tot ce inseamna produs HIPP, mutzu nu face alergie la morcov; daca papam de la humana sau nestle facem bubite; daca papam de la piatza... facem buboaie... chiar cred ca hipp este cel mai potrivit, dar lui mutzu ii plac mai mult cele de la nestle
va recomand din tot sufletul sarurile astea daca aveti vreodata probleme.... eu sper sa nu, ca oribil a fost!!!!!
azi am avut o confruntare pe problema "SAREA in bucate" cu mama si cu sora'mea, ca mama de' asa ne-a crescut, cu sare, iar sora'mea e din categoria medicilor care recomanda un varf de sare la papica dupa 7 luni; eu la ce-i fac in casa nu pun sare, dar in borcanele.... am vazut ca e adaos de sare... deci fara sa vrem, tot papam ceva sare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza Sunt mandra de el

Olga, mamica lui David iepurasul

FELICITARI

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
eu sunt tare suparata....si ma abtin.ca nu mai am voie sa ma enervez...ca nu-mi erau destule...am toate "simptomele"zonei zoster..culmea..ca nu crede dr ca e "luata"...ci ca e facuta pe baza nervoasa..si oboseala(stres)
si ma bucuram ca nu am avut varicela..nah..mi-a dat DD sa am acum forma nashpa a ei....

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Multa sanatate

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza Sunt mandra de el

Olga, mamica lui David iepurasul

bravooooooooo ; pai cum sa nu-ti creasca sufletul??? multi pupi pentru cristi... si-l asteptam sa dea de baut!!!!

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

ce credeti ca-mi face mutzu mie in seara asta????? l-am pus in "celebrul" leagan, a adormit evident in 2 miscari... si la un moment dat zic hai sa-l trezesc, ca trebuie sa-i dau si antibioticul, sa facem baita...... nici gaaaaaaaaaandddd!!!!! n-a vrut sa se trezeasca, s-a asezat pe umarul meu cand l-am luat din leagan.... si somnic de voie; l-am pus la el in patut, si nu s-a mai trezit; saracu' copil in balamucul in care a stat azi a adormit si nemancat.... bine, se agatase el de ceva titi pe la 7 jumate, dar a fost asa o gustarica, nu papa calumea; si acuma doarme in camera lui cea frumoasa

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

eu suc de portocale pun in pireul de fructe.

La mine nu merge, adica poate merge, dar nu ala e scopul. Piureul de fructe e bine primit, n-am probleme cu el, problema mea e cu likidele ca nu bea decat lapte, nimic altceva. De curand am introdus sucul de mere, care merse. I-am pus si suc de pere in el, a mers si asa... Sucul de portocale... cred ca tot cu de-ala de mere tre sa-l amestec ca sa aiba intrare...
Mare minune a tehnologiei marul asta: piureul de fructe tre sa contina mar, cerealele... sa aiba si putin... mar. Pana si masa de legume tot cu mar+morcov am inceput-o, ca altfel nu mergea. Noroc ca avem meeeeeereeeeeeee muuuuuuuuulte.
Kiar, Cati, Ioana e tot asa mare amatoare de mere, ca Adela m-a speriat. Ta'su nu le poate suferi.

Votati cu noi!!!

Juniorii nostrii se pot lua de manuta. Nici Petru nu primeste apa sau ceai. Doar lapte

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput