Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 19
provista spune:
buna shasa. am ajuns sa te prind "online" pe forum... inseamna ca e tarziu si ma duc la paaaaaa
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
Pt cine vrea model de grafic nou pt Craciun.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ciresica5 spune:
Buna seara,
Vad ca discutati tot despre mancarica...Imi vine sa cand imi amintesc ce patesc mai ales la masa de pranz, cea cu legumele! A avut o perioada cand manca destul de bine, dar acum a prins faza sa stea cu mancarea in gura fara sa inghita si ma innebuneste . Ajungem ca masa de pranz sa dureze si 2 ore si atunci pt. ca cedez eu, caci daca ar fi dupa el cred ca am sta asa toata ziua. Apropo de sucul de portocale, eu am inceput sa i-l dau cu legumele si asa mai inghite cate putin. Totusi, eu incerc sa vad partea plina a paharului si sa remarc ca face asa doar cu ce nu-i place sau daca s-a saturat si-atunci ce sa cred? Nu mai vrea legume, nu? Si totusi trebuie sa manance si legume. Ce sa fac, sa-i dau de la borcanel?
Citeam mai devreme de la voi ca dati carne in fiecare zi? Eu dau de 4 ori pe saptamana si o data ou. E prea putin?
Auziti, dar despre unt ce stiti? Cand putem sa incepem sa le dam in piureul de legume?
mami fericita de Albert-Gabriel
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista buna shasa. am ajuns sa te prind "online" pe forum... inseamna ca e tarziu si ma duc la paaaaaa Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
PROVISTA
Si eu ma retrag fetelor...tare as vrea sa reusesc sa ma bag la somnic mai devreme. Poate incep din seara asta....
Noapte buna
IriTeoPetru
New Life Is Born
provista spune:
eu, eu vreau. super arata ayla
dragos tea mea
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui provista eu, eu vreau. super arata ayla Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Pai da-mi poza sa te inramez in minunatul meu salon decorat pt Craciun.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
citat din mesajul lui Ciresica5 Buna seara, Ce sa fac, sa-i dau de la borcanel? |
la mine a mers metoda cu borcanelul hipp hipp-ura. nu mai voia deloc "scursura mea de sosete" si acum papa la pranz...din borcane de la hipp, humana, nestle
dragos tea mea
mihaelacg spune:
seara buna si multi
noi am lipsit cu scutire de la dr.
ieri am fost cu maria la dr. dupa ce i-am facut femeii capul toaca ca maria mea nu papa si a scazut in greutate. asa ca ne-a chemat de urgenta la ea la cabinet.
pe scurt: dificil caz, cica are personalitate.ea dupa cateva lingurite nu vrea sa mai deschida gurita. mancam acum un 80 gr de papa, insa sa fie la 4-5 ore. nu credeam sa patesc asa ceva cu ea.
aaaa..si i-am scos sanul noaptea.si se trezeste si vreo ora jumate - doua e treaza treaza si stam la povesti. daca bea putin ceiut.
cica tb sa-i dau papa musai la program, s-o infometez si ca e prea mare sa-i fac program acum avand tzatzica la dispozitia ei.(eu i-am dat la cerere ca nu bea nici apa si nici ceai si de asta ii dadeam mai tot timpul tzitzi).
tot ce tiu e ca voi persevera. is cam cheauna de somn, dar tb s-o pun pe picioare, sa se trezeasca dimineata infometata.
ma apuc sa citesc si eu din urma, sa vad ce-ati mai facut.
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
provista spune:
poza mea? pai stai sa fac o sedintza foto maine ... pana atunci numai poza asta o am.... ca mie nu imi face nimeni poze
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui denisamada Cand zic "ou" ma refer la "galbenush", desigur. Nu anuntati protectia copilului. |
deja am trimis mail la ei
dragos tea mea