Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

eu stiu ca galbenus se da de max 3 ori pe saptamana.

Pot da unul intreg la o masa deja ? ca eu pun jumatate

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, felicitari lui Cristi !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
eu sunt tare suparata....si ma abtin.ca nu mai am voie sa ma enervez...ca nu-mi erau destule...am toate "simptomele"zonei zoster..culmea..ca nu crede dr ca e "luata"...ci ca e facuta pe baza nervoasa..si oboseala(stres)
si ma bucuram ca nu am avut varicela..nah..mi-a dat DD sa am acum forma nashpa a ei....

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

stiu prin ce treci, rabdare si igiena maxima
da, e f adevarat pe fond nervos se mai face kestia asta nashpa.
sanatate multa

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

da.
se da la inceput un sfert. daca nu sunt alergii se continua cu jumatare. iar apoi cu unul intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
intru si eu asa pe fuga, sa pup repede sarbatoritii de azi
nu am avut timp de nimic, ca m-a apucat gospodareala cu facut de mancare... evident fix cand s-au gandit astia sa vina cu mobila; deci, a iesit o mare harababura, cu mutoat de saci si cutii prin casa, cu mutzu consemnat in dormitor la noi... ceea ce s-=a terminat in urlete si crize, ca eu l-am obisnuit cu forfotitul prin casa toata ziua; plus bormasini in petreti si-n mobila.... asa ca am fugit 3 ore afara; a dormit mutzu meu intr-o veselie cand a dat de liniste!!!!
dar avem o mobila acumaaaaaaaaaaa... delicioasa; va fac maine poze la camera lu' mutzu, care-mi place de nu mai pot; sigur, scorpia din mine tot are ceva de comentat, ca mi-au facut usa prea mica la dulapul de colt.... si e destul de greu accesibil... nu foarte... dar na' sa nu zic eu ceva; si la sufragerie din 4 geamuri doar 2 au fost puse... ca unul l-au spart si celalalt era o idee mai mare si se suprapuneau (asta nu din vina lor, ca au fost comandate in alta parte, ei doar le-au montat); oricum sunt incantata ca am si sufrageria gata... deja ma gandesc ce sa asez, unde.....

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Stefan bebe de ramona7575
Bianca Stephanie,bebe de Karina26

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Ilinca_M., Capraru spune ca galbenusul de ou si carnea trebuie introduse pt a preveni anemia feripriva. cam pe la 6 luni se epuizeaza rezervele de fier mostenite de sugar din perioada intrauterina.

Este motivul pt care de la 4 luni se da(dea) profilactic fier, tocmai pt ca nu stii cata carne reusesc parintii sa ii dea "diversificatului". Acum... se mai fac si niste analize inainte, dar recunosc ca eu i-am dat "dupa legea veke", adik i-am dat profilactic, fara sa ii iau analize. Culmea e ca... atunci cand i-am luat analize, m-am trezit ca are fierul la pamant si acum luam in doza curativa, Iar Adelake e destul de avansata cu diversificarea, adik mananca galbenus/carne in fiecare zi...

serios galbenus zilnik? sau asa olekuta, nu unul intreg?

Galbenush sau carne. Zilnic. Da. Cum se numea... "sau exclusiv" parca...

Noi plecam in seara asta pt "mini-vacanta de 1 decembrie". Nu o sa mai merg maine la Gaudeamus... Monn, imi pare rau ca nu reusim nici de data aceasta sa ne intalnim. Reusim noi... poate la un meeting.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Se poate da unul intreg. (de 2-3ori/saptamana)
Bine... eu pun unul intreg, dar cum arareori este consumata toata cantitatea... cred ca tot pe la 1/2 suntem si noi... Treaba cu legumele merge cel mai greu...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

denisamada incearca sa amesteci piureul de legume cu lapte praf sau iaurt. poate ai mai mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Stefan bebe de ramona7575
Bianca Stephanie,bebe de Karina26

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Pupam si noi sarbatoritii si mamicile!

Mergi la inceput