Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique eu stiu ca galbenus se da de max 3 ori pe saptamana. |
Pot da unul intreg la o masa deja ? ca eu pun jumatate
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Olga, felicitari lui Cristi !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui petrean neatza... eu sunt tare suparata....si ma abtin.ca nu mai am voie sa ma enervez...ca nu-mi erau destule...am toate "simptomele"zonei zoster..culmea..ca nu crede dr ca e "luata"...ci ca e facuta pe baza nervoasa..si oboseala(stres) si ma bucuram ca nu am avut varicela..nah..mi-a dat DD sa am acum forma nashpa a ei.... Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
stiu prin ce treci, rabdare si igiena maxima
da, e f adevarat pe fond nervos se mai face kestia asta nashpa.
sanatate multa
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pot da unul intreg la o masa deja ? ca eu pun jumatate Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
da.
se da la inceput un sfert. daca nu sunt alergii se continua cu jumatare. iar apoi cu unul intreg.
dyana27 spune:
salutare fetele
intru si eu asa pe fuga, sa pup repede sarbatoritii de azi
nu am avut timp de nimic, ca m-a apucat gospodareala cu facut de mancare... evident fix cand s-au gandit astia sa vina cu mobila; deci, a iesit o mare harababura, cu mutoat de saci si cutii prin casa, cu mutzu consemnat in dormitor la noi... ceea ce s-=a terminat in urlete si crize, ca eu l-am obisnuit cu forfotitul prin casa toata ziua; plus bormasini in petreti si-n mobila.... asa ca am fugit 3 ore afara; a dormit mutzu meu intr-o veselie cand a dat de liniste!!!!
dar avem o mobila acumaaaaaaaaaaa... delicioasa; va fac maine poze la camera lu' mutzu, care-mi place de nu mai pot; sigur, scorpia din mine tot are ceva de comentat, ca mi-au facut usa prea mica la dulapul de colt.... si e destul de greu accesibil... nu foarte... dar na' sa nu zic eu ceva; si la sufragerie din 4 geamuri doar 2 au fost puse... ca unul l-au spart si celalalt era o idee mai mare si se suprapuneau (asta nu din vina lor, ca au fost comandate in alta parte, ei doar le-au montat); oricum sunt incantata ca am si sufrageria gata... deja ma gandesc ce sa asez, unde.....
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
provista spune:
Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Stefan bebe de ramona7575
Bianca Stephanie,bebe de Karina26
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
serios galbenus zilnik? sau asa olekuta, nu unul intreg? |
Galbenush sau carne. Zilnic. Da. Cum se numea... "sau exclusiv" parca...
Noi plecam in seara asta pt "mini-vacanta de 1 decembrie". Nu o sa mai merg maine la Gaudeamus... Monn, imi pare rau ca nu reusim nici de data aceasta sa ne intalnim. Reusim noi... poate la un meeting.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pot da unul intreg la o masa deja ? ca eu pun jumatate |
Se poate da unul intreg. (de 2-3ori/saptamana)
Bine... eu pun unul intreg, dar cum arareori este consumata toata cantitatea... cred ca tot pe la 1/2 suntem si noi... Treaba cu legumele merge cel mai greu...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
m_monique spune:
denisamada incearca sa amesteci piureul de legume cu lapte praf sau iaurt. poate ai mai mult succes.
Kea spune:
citat din mesajul lui provista Vlad, bebe de Simonica_G Darius Andrei, bebe de Joanna27 Adrian, bebe de Annablue Stefan bebe de ramona7575 Bianca Stephanie,bebe de Karina26 Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Pupam si noi sarbatoritii si mamicile!