Turnirul numero 2 de alegeri
Raspunsuri - Pagina 4
copiloi spune:
Vikinga, ai dreptate, poate copilul ala nu avea ce cauta acolo.....dar nu despre asta de dicuta aici.....ci despre pumnul dat de Basescu unui copil.....
Sau vrei sa spui, ca, odata ce parintii l-au lasat pe copil acolo, ei si-au asumat si riscul de a primi pumni de la Basescu?
Alina
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
A fost chemat pe scena ca sa spuna: Hai Basescu! Timorat si emotionat, a spus, din greseala, "Hai Iliescu!" Basescu a tras un ha ha ha, adaugand ca "copiii spun lucruri traznite", apoi, el insusi l-a coborat pe copil de pe scena....copilul a ramas apoi langa scena. A fost indepartat de pumnul lui Basescu. Alina |
Inainte de a fi pe scena, era printre oamenii mari cu drept de vot, da? Ce cauta acolo? Sa nu imi spui ca au mers oamenii lui Base la el acasa si l-au invitat la pupaturi la scena deschisa.
Alina, ai idee cum arata o fatza de copil lovita de pumnul unui adult? Ai idee, in plina campanie, ce circ s-ar fi creat daca un copil era lovit in plina figura de un candidat? Repet, din pacate il subestimati pe Basescu. Si o vorba inteleapta spune: nu-ti subestima niciodata adversarul.
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Alina, ai idee cum arata o fatza de copil lovita de pumnul unui adult? |
Da, am vazut-o in filmulet: o fata surprinsa de asemenea gest, o fatza care are afisat un zambet speriat, si care arata atitudinea unui copil care parca se intreba: De ce dai nene? Ce ti-am facut?
La cat de fanatici sunteti, si intorceti pumnul ala pe toate fetele, cred ca si daca Basescu l-ar fi facut KO pe copil, pe scena, tot ati fi negat evidenta.
Alina
vikinga spune:
citat din mesajul lui copiloiSau vrei sa spui, ca, odata ce parintii l-au lasat pe copil acolo, ei si-au asumat si riscul de a primi pumni de la Basescu? Alina |
iileana spune:
citat din mesajul lui vikinga vreau sa vad cine a filmat filmuletul asta si de ce l-a tinut ascus atita timp, ca tre sa apara in cadrul cameramanului oficial aflat vis a vis... |
Dorintele tale au fost deja, in oarecare masura, indeplinite. Chiar daca tu nu ai aflat.
Flmul a fost filmat de echipa regizorului Cristian Radoaca, unul din organizatorii mitingului.
Radoaca este totodata martor.
El spune ca toate casetele cu filmarile au fost strinse dupa miting de SPP.
http://www.realitatea.net/c--radoaca-regizor--a-fost-o-actiune-nestapanita-a-domnului-basescu--a-lovit-copilul_689543.html
Cameramanul de vis-a-vis este Felix Tataru, din staff-ul PD-L.
Zice ca oamenii sai cauta caseta filmata de el, dar nu crede ca o vor gasi.
http://www.ziare.com/actual/eveniment/11-26-2009/felix-tatarudespre-filmul-cu-basescu-este-un-trucaj-de-joasa-speta-960996
Pastrati-va deschisi pentru orice deznodamint.
Triunghiul portocaliu *
vikinga spune:
citat din mesajul lui copiloi
|
vikinga spune:
citat din mesajul lui iileana
|
copiloi spune:
Vikinga, imi dau seama ca tu de fapt ai o problema cu persoana mea. Deja te legi de elemente particulare, care nu au treaba cu subiectul. In plus, daca chiar ai fi fost interesata de subiect, cu siguranta ai fi dorit sa te informezi mai mult. Insa, din mesajele tale, se vede ca nu ai facut-o.
Nu stiu unde ai invatat sa-ti argumentezi astfel opiniile (luandu-te de aspecte din viata privata a interlocutorului), dar cred ca nu e suficient sa te bati in piept cu tara in care traiesti pentru a arata ca esti altfel, ci e nevoie de ceva mai mult.....
Alina
muffin spune:
Copiloi, poti sa ne explici inca o data ce este un fanatic politic?
punctat daca se poate. multumesc fain.
Rufus spune:
citat din mesajul lui copiloi Vikinga, imi dau seama ca tu de fapt ai o problema cu persoana mea. |
Si tu te crezi atacata????
Hai, mai, alina...tu ai o problema cu fanaticii de noi...si nu se plange nimeni!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008