Turnirul numero 2 de alegeri
aveti microfonul.
1,2 3 proba
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
b.nica spune:
Nu stiu daca sa plang sau sa ma bucur:la OTV se dau imagini de la Rosia Montana!
Cine i-o fi zgandarit?Cu greu imi pot retine supararea!
mianna spune:
nu ajunge un topic "intre basescu si geoana, ce alegeti?" sunt alti catindati in turul doi si n-am aflat io?
desprecopii spune:
Mic tratat de daramat Basescu:
http://www.ziare.com/basescu/basescu/mic-tratat-de-daramat-basescu-962109
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
copiloi spune:
www.ziare.com/basescu/basescu/remus-cernea-va-vota-in-turul-doi-pentru-mircea-geoana-962137" target="_blank">Remus Cernea va vota impotriva lui Basescu.
Alina
alinkav spune:
Ieri, sotul meu s-a intalnit cu o cunostiinta de a lui, un membru al PNL, si desigur ca nu a ratat ocazia de a intreba de semnarea aliantei intre PSD si PNL, la care domnul a spus, citez "imi este rusine de ce s-a intamplat!", si pun pariu ca multi ii impartasesc opinia!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
copiloi spune:
Eu, mama fiind, mi-ar fi rusine sa votez cu Basescu.
Daca copilul ala era al meu?
Alina
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Eu, mama fiind, mi-ar fi rusine sa votez cu Basescu. Daca copilul ala era al meu? Alina |
Da, mare noroc...iti dai seama? Era in Italia deja!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Da, mare noroc...iti dai seama? Era in Italia deja! RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Mda....poante de autobaza
Lipsea un ha ha ha
Alina