Turnirul numero 2 de alegeri
Raspunsuri - Pagina 3
muffin spune:
E o manipulare tipica pentru o tara bananiera.
Va dau un os de ros si ei se ocupa de containerul de carne.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Prea usor suntem impinsi (fortati) sa judecam - sentimental, in prisma dragostei pentru copii. |
Oooo, da, Mirela...
Ma bucur ca o mama observa acest lucru.
Si ma intristeaza sa vad cum alte mame cad in plasa. Dupa mine, nici o imagine a unui copil, nici macar a unui copil batut, n-ar trebui speculata si, mai ales, speculatia aprobata de alte mame.
Daca eu vin cu o poveste plina de manie (dar falsa) despre o mama de aici, ceva cu copilul ei abuzat, pana sa se afle ca-i doar o rafuiala a mea, o desfiinteaza cu tot neamul ei.
E de neconceput. Si o mare tampenie sa bagi copiii la innaintare. Si cand te gandesti de ce a facut-o patriciu si cei carei sustin povestea!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
vikinga spune:
Pe mine ma ia cu fiori cind vad dorinta disperata a multor romani de a lacrimogeniza o faza destul de telenovelistica incit sa mai aiba nevoie de ceva:-sigur copilul a avut o viata grea-se vede ca saracutul e obisnuit cu bataia-se vede cu ochiul liber ca are hanidicap-ce copil abuzat ar ride? e batut de fameleon, cartier si la urma de presedinte.-vai unde e protectia copilului!PS: familia copilul l-a votat atunci pe basescu, baiatul de 15 de ani de acum se distanteaza de ceea ce zice matusa infierbintata de atita atentie la tv.Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini
vikinga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
|
Rufus spune:
citat din mesajul lui vikinga Rufus cu siguranta nu toate mamele se lasa asa usor duse de nas. Eu, de ex sunt in categoria care nu poate spune cu certitudine nici ca e alba nici ca-i dalba ... ...Dar asta necesita timp si din pacate nu vad a fi indeajuns pina la alegeri. |
Nici nu conteaza ca timpul e scurt...de aia a fost aruncata acum, ca-i reala sau nu. Nici eu nu-s convins de nici una din variante.
Dupa cum ai vazut insa pe aici, unele mame au dat verdictul: vinovat. Nu, nu pe ceva dovezi...doar pe sentimente, intarite de pozitia anti basescu.
Nu cred ca vei avea ocazia sa afli adevarul nici dupa cativa ani. Nici macar pe Patriciu&comp nu-l intereseaza daca copilul ala a fost sau nu lovit. Doar nu crede cineva ca-l doare sufletul...
Important a fost impactul. Iar impactul a fost bine calculat. Au fost, la diverse topicuri pe subiectul asta, cateva interventii chiar violente.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
vikinga spune:
citat din mesajul lui ladyJ Putin off topicce cauta baietelul ala acolo, exact? |
copiloi spune:
citat din mesajul lui ladyJ Putin off topic ce cauta baietelul ala acolo, exact? |
A fost chemat pe scena ca sa spuna: Hai Basescu!
Timorat si emotionat, a spus, din greseala, "Hai Iliescu!"
Basescu a tras un ha ha ha, adaugand ca "copiii spun lucruri traznite", apoi, el insusi l-a coborat pe copil de pe scena....copilul a ramas apoi langa scena. A fost indepartat de pumnul lui Basescu.
Alina
vikinga spune:
citat din mesajul lui Rufus
|
vikinga spune:
citat din mesajul lui copiloi
|