Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

si eu ma uit de fiecare data la milka si ma si duc la frigider sa vad ce gasesc sa-i semene.

babymom, ma bucur ca a iesit cu bine

baby_boy, multumesc, poate ma invrednicesc si eu sa fac pizza in casa

va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai gaia esti mortala,cum povestesti......hmmmm si totusi bunicul.... sa inteleg ca vine sa te ajute???? daca da......atunci fara.....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Yellow si de la noi.

Fi-miu se simte perfect, niciun muc, nicio tuse, s-au terminat toate cu oscillo, Coryzalia si Stodal. Azi il si scot afara ca e soare si frumos.

Bafta fetelor pt bb2. Noi, mai mult eu, am realizat ca e imensa raspunderea cu 2 pici, asa ca am amanat pentru in vara momentul conceptiei. Ne gandim ca o diferenta de vreo 2 ani jumatate-3 as putea duce, mai mica NUUUUUUU. Dar asta pt ca noi ne crestem singuri cuc copilul/ copiii, asta e, nimeni nu l-a tinut pe fi-miu nici 5 minute sau sa ii faca o baie, sa il plimbe o jumatate de ora in parc, etc. Ata ete.

Eu va pupez in avans pe toate, imi iau o pauza mai lunga de forum, va zic de pe acum, pentru ca am niste proiecte incepute si nu apuc neam sa le termin. Mi-e rusine de mine cum le tot aman. Vestea buna e ca luni imi vine DSLR -ul (Mosul aduce o parte din cadou in avans sa ma pun pe treaba). De Craciun sunt oficial desemnata fotograful familiei. Si inca vreo cateva proiecte neterminate de vreo luna stau si ma astepta. Multa sanatate si sa ne auzim cu bine.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Ma bucur ca v-a trecut viroza asa usor. Mult spor cu proiectele Abia astept sa vad primele poze cu DSLRul mult ravnit

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

paula, si maria isi suge degetul, dar eu inca nu am incercat sa o fac sa renunte desi ma cam strezeaza subiectul, mai ales ca toata lumea tine sa-mi spuna ca o sa i se subtieze degetul, ca-si strica dantura...de parca nu as sti. maria il suge cand ii este somn si foame, si-l suge si ca sa adoarma si atunci cand este emotionata sau speriata. iti tin pumnii sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

babymom nu e bun emoticonul asta / inseamna BIS
Ma bucur ca a fost una simpla, si ai scapat de grija! Pupam nazdravanul.

Pai...stiu, ca doar l-am scris cu mana mea, da' de-asta data e de bucurie nu de bis. I-am deturnat intelesul

Va dezamagesc... Jocul a ramas incomplet: de ciuda pe bila buclucasa, am lasat-o in rahat si am aruncat scutecul cu totul.
Deci, Joy, ai intuit bine

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

A IESIT BILAAA!!

Yupiiiiiiiiiiiiii !!!!!!

A venit mami cu bine de la spital , nu are nimik, se simte foarte bine Maine face si citostatice. Sper sa nu mai faca nicio reactie la seria asta Multumesc mult pentru sustinere sunteti minunate

Ada ma sparg de ras aici cum poti sa povestesti Pupici baiatului sa treaca turteala

Paula multa sanatate piciului , sa scapati de tusea asta

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

da, bunicul dragul de el vine sa ma ajute. Iese cu Teo, ii da sa manance la pranz, si uneori reuseste sa-l adoarma mai repede ca mine la somnul de amiaza.

in rest se razboieste cu el (asta e numa NU la orice), cu Radu nu prea se impaca... azi l-am folosit tare bine totusi ca l-am trimis intai cu Teo afara (cat a dormit RAdu si eu am dat cu aspiratorul si am gatit) apoi cu Radu, cat l-am culcat pe Teo.

Si Radu suge degetul, face deja parte din personalitatea lui. Degetul mare e in gura, celelalte exploreaza ceva, cu ele apropie jucaria, materialul de nas... pipaie... dar generalul nu se misca din gura.
Are un ritual de somn ceva de groaza. Trebuie musai cu degetele alea ramase libere sa mozoleasca maneca de la tricoul meu. Daca nu sunt eu, sau am maneci lungi... nu nene, nu se culca!
In mana cealalta e soricelul, daca va intrebati ce face cu ea.
Am patit cu el pe strada, mi-a plans rau de tot in carucior si l-am luat in sling. Era mort de oboseala si tot speram sa adoarma. El nimic, cauta marginea de la tricou... mi-am scos polarul si am ramas in tricou, in 4 minute dormea de n-avea aer... nu s-a trezit nici acasa dupa ce l-am transferat in pat (asa cu slingul pe el) a mai dormit 2 ore si ceva.
Noroc ca nu era ger...

Nu prea cred eu in fazele alea cu dintii strambi si degetele subtiri, mi-am supt degetul pana la 5 ani si n-am patit chestiile astea doua.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laviniaaaaaa... am glumit, da?

Rox, ma bucur pentru mama ta! Doamne ajuta!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza ma bucur tare mult ca mama ta este o ok, si nu a avut nici o reactie.....tinem pumnii ptr. maine..

babymom felicitari ce bine ca ati scapat....

baby-boy ce ingrediente pui pe pizza?? ca sa manance si copilul....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ce-i chestia asta cu Base? Nu-mi vine sa cred. Arata horror. Daca nu stiti despre ce e vorba, dati pe Antena3, merge intruna.

Mergi la inceput