Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

BRAVO DRAGOS!!!!!

Cread ca Victor e fericit acum!

Uff, bine ca ati scapat de emotii!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babytza esti cea mai doamna dintre doamne!! Sarumana mult!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

DRAGOS...JOC COMPLET!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, super! Ai scapat de stres! Ochii cat cepele de acum (talking to myself)
Babytza, multumim!

Fetele cu pizza, puteti lua coca deja facuta de la vreo brutarie din cartier, eu asa fac. Sigur insa nu va avea acelasi succes ca cea de la cutie .. dar merita incercat

Am fost la film in seara asta ... Le Concert (de Radu Mihaileanu) ... super, vi-l recomand.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Paula nu tine numai pentru tine!

Babymom, deci gata emotiile pentru moment. Victor a repus stapanire pe piesa?

Nu se mai aude bebelina, aveam de scris si i-am pasat-o lu' tac'su, care desigur daca nu i-am spus eu nu i-a prestat baie... Ma rog voiam alt emoticon da' n-am gasit asa ca e bun si asta dar imaginati-va capul lui care se da de perete mai ales ca azi am aflat ca nu fac ordine dom'le.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Bravo Dragos!
E bine de stiut ca nu trebuie sa ne panicam in astfel de cazuri (prea tare )

Eu nu stiu ce sa fac cu fi-miu si tusea lui. Parca incepe sa rupa(zic mama si sotul, mie nu mi s-a parut), nu are muci, nu face febra
Pediatra zice ca suna a laringita si sa ii dau eurespal si aerosoli cu dexa /adrenalina/ser. Mie mi se pare cam mult pentru o simpla tuse, copilul mananca (mai putin, dar mananca) si doarme ok.
Cred ca maine o sun si pe homeopata si aleg ce imi convine Deocamdata ii dau Stodal.
Babymom - tu cum ai trata o astfel de situatie? Ca stiu ca tu esti de parere sa lasam organismul sa lupte, dar ai amrele avantaj ca stii cand sa iti faci probleme

In alta ordine de idei am cedat nervos la dependenta lui Mihnea de degetel si i-am pus un plasture (de bataturi) pe degetel. I-am spus sa nu il bage in gurita ca face buba si deocamdata tine faza. Obligatoriu trebuie dat jos plasturele cand adoarme ca altfel se supara rau Si daca vrea neaparat sa isi suga degetul in timpul zilei vine cu degetul intins la mama si bombane Reversul medaliei este ca a inceput sa isi manifeste nemultimirile prin gesturi si bombaneli(pana acum isi baga degetelul in gura si pleca) dar ma gandesc ca nu e un lucru rau

bobocei si mamici

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Chiar Babymom, ce s-a intamplat cu bila?

Ramo, asa e Babytza de felul ei

Fetele din clubul celor cu dureri de cap, trebuie sa spun ca nu va invidiez de loc Din fericire pentru mine intru in acest club doar o data pe luna, cand vin rusii, de obicei o singura zi (ianinte de Mihnea erau dureri de ovare,acum sunt de cap ) , dar nu stiu cum as putea rezista sa am asemenea dureri de cap mai de, efectiv simpt ca nu mai pot gandi in momentele alea Multe pentru voi1

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai nici sa nu faci dom'le de acu incolo.

eu am prestat azi si aspirator si mancare... dupa ce ieri am fost singura cu ei si am prestat not stop fara zabava.
sunt cam obosita, asa ca iar jos palaria pentru Lumi!

azi teo se balanganea pe scara de la pat. eu eram in bucatarie, bunicul cu el in camera.
aud: nu te mai balangani asa, ca o sa cazi... nu te mai balangani... poc. AAAAAAAAAAAAAA.... ti-am spus eu sa nu te mai balangani?!
am sarit din bucatarie, bunicul era in continuare pe canapea, si fimiu turtit cu botul de podea/
foarte mandu (vezi, ti-am spus mai ca partea de sus a corpului tau e mai grea decat partea de jos si o sa te ratorni?) ??!?!?!?!?!WTF....

eram toata o spuma asa ca i-am zis ca uneori e util sa il ia de mana si sa-l deturneze de la ce face, daca e in real pericol.

a inceput sa urle la mine, ca eu unde eram? caut tapi ispasitori? ma simt mai bine daca dau vina pe el?

ma rog, el era in continuare pe canapea. l-am luat pe teo in brate sa-l duc in bucatarie cu mine... ca miorlaia igrozitor. intre timp radu se cocotase pe un camion ceva si incerca sa escaladeze in patut.

Zic vedeti ca o sa cada Radu. Si el cica... Radule, da-te jos mai de acolo, ca o sa cazi. I-am strigat si eu in sictir ca poate se duce in puii mei sa-l dea jos de acolo pana nu se turteste si asta de parchet.

Acum bunicul e foarte obosit, si desigur nervos, sunt o nora de rahat.
Sa vedem maine in ce dispozitie se intoarce...
Cateodata am senzatia ca mi-e mai greu cu el... sunt trei copii si o gradina (zoo) de susceptibilitati de care trebuie sa tin seama.

babymom nu e bun emoticonul asta / inseamna BIS
Ma bucur ca a fost una simpla, si ai scapat de grija! Pupam nazdravanul.

Din seria ce mai zice Teo... mi-a zis azi "mami, tu ai ochii verzi!"
(da, asa e, tu ce ochi ai?) "albastri" (sunt caprui de fapt)
pentru restul... pe www.gaianevia2008.blogspot.com/" target="_blank">blog, ca ieri m-am spart de ras.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci eu balosesc de cate ori dau refresh pe DC, cand vad cursorul cu ciocolata Milka

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

A IESIT BILAAA!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Felicitari!!!!!

Nu am apucat sa citesc despre ce e vorba dar am o banuiala Si eu am pandit o pietricica mai mare acum o saptamana. Deja ma gandeam la ocluzii intestinale, fisuri anale, numai aberatii. A iesit insa fara scandal a doua zi. Si ce usurare...

PS: Sper ca n-am facut-o lata si am banuit pe-aproape.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput