Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nerantula, bucura-te ca mananca si pizza...si eu i-am dat sa guste intr-o zi, dar nu i-a placut deloc. in schimb ieri a mancat ciorba de fasole cu ciolan pentru ca meniul ei nu i-a placut deloc iar ce aveam eu in farfurie era mai apetisant. acuma nu va imaginati ca i-am dat in mana ciolanul, dar a mancat fasolea si ciorba. si ma bucur, ce sa zic...

300, ce draguta e anda!

ada, ma rog sa fie bine mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Si Andei ii place fasolea boabe. Am facut in cateva randuri ciorba fara prajeala sau afumatura si a mancat bine, si blenduit si neblenduita (caz in care nu manca boabe, totusi).

Pizza: Ada e martora cum a devorat madame piza de pui de la spring ici nu parea asa de interzisa minorilor. Eu n-am mai facutt pana acum aluat de pizza dar cred ca-mi sun mamina si o intreb de sanatate .

Anda a mancat cateva linguri de bors dupa ce supsese o cana cu lapte si ghici acum ce vrea de la mine? Ciorba???

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

abe n-am apucat sa-ti spun bine ai venit (pe unde ai fost pana acuma ) si ca ti-am vazut printesa, ce ochi superbi are! o frumusica.

multumesc pentru gandurile bune!

nerantula pai.. fa-i baiatului o pizza
Radu mananca de pe la 10luni margini de pizza, de foccacia... cartofi prajiti... (mai dau din casa?) iar Teo a fugit cu felia mea de pizza Trenta si s-a bagat sub pat cu ea, unde a mancat-o in totalitate
(asta dupa ce m-a muscat de deget pana la sange, cand i-am dat sa muste "un pic" din felia mea, si m-am rastit la el... asa ca a insfacat direct din cutie si a fugit!!!)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si Raducu e fan pizza...e yamii rau..facuta de mine in casa.
Acum tocmai am prestat ciulamaua de pui dupa reteta Feliciei..bag si o mamaliguta

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

deci.... scena horror.

Radu tipa. Ma duc sa vad ce-i.... Radu sub pat... da sa iasa.. Teo calare pe magar sare la inaintare si nu-l lasa, se repede cu magarul pana in marginea patului, iar Radu baga marchearriere si dispare la loc sub pat
Teo se retrage... Radu da sa iasa (prin alta parte, baiatul invata repede) si Teo iar sare cu magaru... m-am terminat de ras... iar bietul radu credea ca il salvez...

Azi a incalecat si el prima data pe magar, si il tinea de urechi si sarea pe el. I-am zis BRAVOOO, asa ca s-a oprit din sarit, sa se aplaude...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Si Raducu e fan pizza...e yamii rau..facuta de mine in casa.
Acum tocmai am prestat ciulamaua de pui dupa reteta Feliciei..bag si o mamaliguta

Sa ne spui cum ti-a iesit???
Si apropo ca tot vroiam sa te intreb tu faci ostropel de pui?Stiu ca e specific zonei tale si de aia te intreb poate ai o reteta buna sa ma dau si eu mare la husbandu ca stiu sa fac nu doar socrosenia

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Dya a iesit super buna ciulamaua. A mancat si Raducu la greu cu mamaliguta..desi el mancase.
Eu nu prea fac ostropel..cred ca mai mult in Olt se face..in Dolj nu prea...n-am o reteta de succes ..ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

ada, am fost p-aci, dar mai in umbra asa. m-am amuzat de nenumarate ori citind posturile tale, tre' sa recunosc. astept cu nerabdare cartea

baby_boy cum faci pizza? cumperi blatul sau il faci?

dyanira, uite aici un link cu un ostropel bun. e primul pe care l-am facut/mancat deci nu prea am termeni de comparatie dar mi-a placut cum a iesit. http://dobrinisabela.blogspot.com/2007/09/ostropel-de-pui.html

Mergi la inceput

Abe blatul il fac. Un cub de drojdie[pakmaya] dizolvat in apa[o cana sa zic] calda. Eu pun dupa ochi cantitatile in functie daca fac 2 tavi sau una.
Dupa ce am dizolvat drojdia pun un praf de sare, putin ulei. Faina cat cuprinde. Daca mi-se pare putina ..mai adaug apa calda.si iar faina.
Las compozitia la dospit..cam 20 de min.. si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

A IESIT BILAAA!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput