Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 16
CosmyB. spune:
Mamaaaa ce dor mi-a fost de voi
Fetelor mergem toti 3 la munca sotul meu drag e pieton 30 zile, asa ca am ramas numai eu soferita available si cum eu am copil atarnat de tzitzi toata ziua mergem amandoua cu tati la servicu am fost deja 3 zile si mai mergem si maine si gata de luni merge un prieten. Maya e mega cuminte, am fost plecati de dimineata pana seara, dar ei chiar i-a placut noul program.
Toata povestea asta a incantat-o cel mai tare pe printesa, a stat mult timp cu tati chiuie de bucurie cand il vede
lavida ieri am fost la tine in oras, am fost in parc, ne-am gandit la tine sa stii, pacat ca n-am fost inspirata sa ne intalnim..
Am citit printre randuri si am vazut ca multe va bagati la bebe 2 tinem pumnii pentru fiecare. Doamne ajuta! Noi mai asteptam putin 1 an- 2
Cuscra, Ada multa sanatate mamicilor voastre
Cuscra sa stii ca si la noi a mai iesit un colt de maseluta si abia de vreo sapatamana a inceput sa manance mai prost, doua masele au iesit de ceva vreme si atunci manca ff bine, cred ca si-a facut provizii pentru acum
Multi multi pentru soricel!
abe bine ai venit! Ai o dulceata de fetita Suntem din acelasi oras? Ori sunt eu ori ai schimbat locatia
Nikole tinem pumnii sa fie asa cum va doriti, sunt sigura ca o sa te descurci chiar mai bine deca crezi cu doi piticoti O cunostinta de-a mea si-a prelungit Cic pe motiv de intarzierea vorbirii la fetita care are 2 ani, mai sta un an acasa, mie nu mi s-a parut nimic in neregula cu fetita
Sanatate puilor bolnaviori
Ma duc la nani ca dimineata merg la servici
Noapte linistita!
Edit: babymom felicitari pentru bila
CosmyB. spune:
Nikole ti-am ramas datoare cu raspunsul despre colajul de poze: cica e programul Picasa (dar nu cel de descarcat poze) si are optiune de facut colaje, se face f usor (asa zicea sotul) cred ca te-am lamurit mai mult de o gramada, insa chiar acum nu pot cere detalii ca tati din dotare doarme.. Daca nu gasesti programul asta, da un mesaj si pun sotul in functiune
cristineescu spune:
Lumi, si Harri se plictiseste la masa ca deh, e si el copilas si eu testez diverse metode. Am gasit niste planse A4 cu animale pe care le-am lipit pe peretii bucatariei si mai facem ca toate animalale dar nu merge tot timpul. Am observat ca atunci cand s-a plictisit gata, nu mai merge alta metoda decat sa terminam masa.
Vad ca ii place din ce in ce mai mult sa pape singur iar asta inseamna mancare pe pereti, in par, pe haine dar il las pentru ca numai asa papa. E f fericit. Nu te sfatuiesc sa faci ca noi pt ca ar dura mai mult sa strangi decat masa in sine.
Astia pe babycenter zic ca ar fi indicat ca bebele sa fie pus la masa cand e flamad. Acum tu stii cel mai bine cand trebuie sa pape hunii.
Acum sa va impartasim si noi metoda de aspirat. Se pune copilul pe pat pe spate, se "incaleca", cu coatele se imobilizeaza mainile si rezulta o mama cu 2 maini si o gura libere. Il aspir cu pompita de gura. Si gata.
Babymom, ma bucur ca ai scapat de stress cu bilitza.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
anca81 spune:
Neata si pentru cine doreste.
Babymom, ma bucur ca a iesit bila
Eva, multi pentru voi si succes cu proiectul in derulare .
N-am avut o noapte prea grozava, cam multe treziri, insa fara febra, tuse sau muci. A trecut de la sine, cel putin asa vreau sa cred ori Tantum Verde spray dupa care Carla e topita (vine si mi-l aduce sa o dau in gurita ) a facut minuni.
Anca & Carla (13.08.2008)
baby_boy spune:
Neata.
Noi am avut o noapte horror.
Pana la ora 2 a tusit intr-una..se ineca in muci.
Pus apa de mare, aspirat...degeaba..sunt in gat mucii.
Tuseste de rupe. Pana la urma a vomitat si tot laptele. Nu stiam ce sa-i mai fac.
Ieri i-am dat doar sirop plantusin si oscillo.
Am renuntat loa Stodal pentru ca nu puteam respecta intervalul sa nu manance.
Pana la urma spre dimi s-a mai linistit si a putut sa respire..ins acum statea cu fata in sus..tusea la greu.
Sunt varza..si nici nu stiu ce sa-i mai dau..azi e la fel.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babymom75 spune:
Buna dimi!! Iar am avut o noapte buna, cu doar o singura trezire undeva in jurul orei 5.
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Laviniaaaaaa... am glumit, da? |
Ada, stai linistita, ca m-am prins . Vreau sa cred ca nu-mi lipseste simtul umorului, sau asa sunt perceputa virtual, drept o persoana foarte serioasa? Nu e cazu', da?
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Ce-i chestia asta cu Base? Nu-mi vine sa cred. Arata horror. Daca nu stiti despre ce e vorba, dati pe Antena3, merge intruna. |
Am vazut si eu si nu-mi puteam crede ochilor!! E incalificabil ...
Cosmy . Asa retinusem si eu ca Abe e din acelasi oras cu tine, chiar ma bucuram ca mai avem o ardeleanca .
Deci asta e motivul pt. care ati absentat cand am facut prezenta aici, ati fost cu tati la servici. Fain!
Am vrut sa ma plang aseara de o chestie, sa va cer sfatul in legatura cu o problema pe care o am cu Victorila, dar am fost smulsa cu brutalitate de langa computer si tarata in dormitor, asa ca n-am mai apucat ( Doamne fereste, sa nu se inteleaga cine stie ce!). Dac-oi avea vreme azi, ca fiind vineri la mine e zi de curatenie, poate apuc sa va spun despre ce e vorba. Sunt un pic dezamagita si suparata si nu prea stiu cum sa abordez problema...
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Nausica spune:
Babymom, felicitari pentru revenirea bilei!
Nikole, scuza-ma, abia aseara, inainte de culcare am procesat ce spuneai ieri in mesaj. Of, imi pare rau sa aud asta. Citi ani avea(t)i cind s-a intimplat?
Nausica spune:
Vedeti ca la Romexpo este, zilele astea, tirgul de carte Gaudeamus. Au foarte multe carti la pret redus, dintre care foarte multe carti pentru copii. La Nemira au o oferta speciala, 10 lei cartea, am luat o stiva de carti, multe pentru Cipi, din acelea cu grafica dementiala si povesti dragute. De una dintre ele, "Murdarici" (despre un catzel care face tot soiul de prostii) s-a indragostit deja.
E si Kidexpo tot acolo, poate impuscati doi iepuri dintr-o lovitura.
luminita2008 spune:
neatza!
cristinel, merci de sfat. la noi nu cred ca merge cu desene... azi i-am pacalit cu cheile mele, cate un breloc cu chei pentru fiecare. au papat tot in 5 minuti. chestia e sa schimb obiectul atractiei, mereu, si felul de mancare, sa nu pape 2 zile acelasi lucru. pretentiosii mamei! bine ca nu sunt retincenti la gusturi noi... si da, trebuie sa le fie foame, clar aia e buba. de ex., am observat ca masa de dimineata o papa mereu ff bine, caci ori nu papa toata noaptea, ori au un bibe de lapte pe la 04.00, si pana la 08.30-09.00, e destul cat sa li se faca foame bine.
baby_boy, imi pare rau de noaptea avuta! trebuie sa ai putina rabdare cu siropelele. daca incepi cu unul, continua cu el macar 3 zile, ca sa aiba si efect. eu iti recomand PROSPAN. dar si de Plantusin am auzit numai de bine, asa ca mergi pe el acum, daca tot ai inceput. sanatate!
cosmy
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
abe spune:
babymom, cosmy , da, ati retinut bine, sunt din alba, doar ca de mai mult de 10 ani stau in bucuresti. am nascut la alba si am ramas acolo cateva luni si imi ramasese locatia userului pe alba.
baby_boy imi pare rau ca ati avut o noapte asa grea.
nausica, mersi de pont, cred ca o merg si eu, sper sa nu fie foarte multa lume. eu le-am luat si pe cele de la adevarul si ii plac foarte mult mariei. in special cartea junglei si 101 dalmatieni.