Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Stiam eu ca mai aveam ceva de zis...
Si mie imi cade parul in ultimul hal...daca o mai tin mult asa,in primavara chelesc.Chiar ieri mi-am luat o solutie de la Elmiplant,sper sa dea roade

Sa ma plang si eu de ceva,ca prea bine erau toate...si poate imi puteti da si ceva sfaturi,sau daca e cazul,spuneti-mi ca sunt putin si atunci ma calmez. In primul rand,lui Razvi nu-i prea place pe burta...il pun o data la cateva zile dar de aprox 2 sapt am obs ca nu-ti tine capul ridicat decat fff putin timp,cateva secunde. Acu'nush daca se datoreaza faptului ca nu-i place pe burta sau nu poate si atunci poate sunt ceva probleme. Ma gandesc la asta pt ca eu am poze cu Alex la 2 luni jumate,cum isi tinea capul extrem de bine si il intorcea dintr-o parte in alta fara nicio problema...

Al doilea bai e ca mi se pare ca mananca prea putin.Seara daca baga 180-210 e f bine (asta daca e namancat de cateva ore bune). Ziua de obicei baga 120,rareori 150 si specific ca nu mananca mai repede de 3 ore,nu pt ca nu i-as da eu,ci nu cere.

Sapt trecuta,luni ,l-am cantarit...avea 6,100 gr. Buuun...ieri il cantaresc iar si avea 5,900 si ceva.El se cam foieste cand il cantaresc,nu pot stii cu exactitate cat are dar totusi,el a scazut ,nu a pus pe el...oare ar trebui sa-i schimb laptele? II dau Nan 1...ma gandeam sa-l pun o sapt sub observatie si abia apoi sa-l schimb,daca nu vad nicio imbunatatire

sI inca un pitic :Razvi nu se ridica atunci cand il trag de manute decat fff greu...el e mai moale de felul lui,e un copil calm,bland..oare de-asta?
In schimb Alex a fost tot timpul mai ager (si asa e si acum),cand citeam ce ar trebui sa faca un copil la o anumita luna el tot timpul se incadra la luna urmatoare. Si asta acum ma sperie putin,cand vad ca Razvi inca nu prea afce si ce ar trebui sa faca la varsta lui

Va rog,nu dati cu rosii...daca totul e pe baza firii lui,atunci ma multumeste raspunsul astadar piticii de pe creier imi baga si alte idei in cap

In tot acest timp,puiul Ralucai are probleme mult mai grave decat smiocaielile mele...ma rog sa treaca totul cu bine si sa ajunga acasa sanatosi alturi de Adina

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Seara buna fetele mele dragi!
Nu v-am mai auzit de multa vreme pt ca nu am mai intrat pe aici din lipsa de timp.Noi suntem bine, facem gimnastica la greu, de 2 ori pe zi iar kinetoterapeutul ne-a zis ca nu mai e atat de spastica si incordata, lucru pe care il vedem si noi.Din cauza asfixiei si suferintei la nastere dar si de la convulsiile pe care le-a facut dupa a ramas cu o spasticitate a membrelor dar ne recuperam ca suntem o luptatoare!
LA MULTI ANI ALEX25!!!!Sa fi sanatoasa si fericita!!!
Mai citesc si eu din urma si revin.Am pus si poze noi cu RAISA
N-am mai vazut pozici noi pe webshots sau le puneti in alta parte?

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si vin si cu pozele promise

Razvi si Alex

Razvan

Alex

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mary mai bine ca mine nu iti intelege nimeni "piticii".Citindu-te mi-am facut curaj sa ii spun si eu pe ai mei.Raisa are aproape 3 luni si nu rade si nici nu gangureste...zambeste asa putin cand se trezeste si este odihnita, dar "muncesc" mult sa ii rapesc un zambet mic...Am vazut ca alti copilasi rad cu zgomot de la varste mai mici, dar noi nu stiu de ce nu si sper sa nu fie un semn rau.Sotul e mai increzator si e convins ca e din cauza celor 3 saptamani in care a fost inactiva la terapie intensiva...Eu sunt cu moralul un pic sub nivelul marii...Voi ce stiti?Se poate sa rada si sa gangureasca mai tarziu?

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Daci tu vrei sa-i dai supa de orez pentru ca a avut cateva scaune diareice? au fost asa multe? eu as zice sa nu-i dai si sa continui cu alaptatul normal ..eventual evita portocalele de acum inainte; stiam ca regimul cu supa de orez se da atunci cand puiul este deshidratat..

dana, exact conversatia asta am avut-o cu dr (de familie) si mi-a replicat ca poate vea doar 2 scaune explozive si sa se deshidrateze ...si au fost cam explozive ...so ...nush ce sa fac

pediatra mi-a recomandat un medicament ...si iar nu-mi vine ...

daci

mamica fericita de galusca
draga mea,

Aidan a facut diaree vreo 2-3 zile, de la botez incoace. nu i-am dat nimic. atata timp cat mananca, nu se va dezhidrata. da-i niste ceai de chimen, daca te ingrijoreaza, dar daca ar fi dezhidratat ai observa. fontanela se adanceste.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Katerina nici a mea nu rade zgomotos dar nu ma ingrijorez iar despre gangurit nu stiu daca intradevar se gangureste doar scoate acolo niste zgomote dar sunt multumita eu nu-mi mai fac griji deastea fiecare cu ritmul lui/ei.Deci nu-ti mai face griji
A mea da sa se ridice in cur eu ar trebui sa-mi fac griji ca e avansata

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Gata!!! Am votat-o pe Ebru!! E dulce foc.

Si eu tot vroiam sa o inscriu pe Sophie in concurs de vreo cateva zile. Am si facut-o. Astept sa-mi arobe. E haios!! Revin.

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani Alex!!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fetelor, sunt in urma rau de tot cu cititul. Voiam sa va intreb daca ati facut vaccinul de 2luni, zilele astea. Am fost azi la vaccin si n-am facut nimic, pt ca, cica, statul nu-l mai da gratuit, drept pt care a trebuit sa-l cumparam.
Ne-am masurat... 59cm si 5.400kg.
Pupici la mamici si bebici.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salutare

Am facut si noi vaccinele de la 2 luni si mi-a facut febra soimita mea, a fost agitata si plangacioasa 2 zile. Am depasit momentul acum, dar tare mi-a fost mila de ea cum se tanguia. Am tinut-o si eu in brate cat a vrut si am dragalit-o muuult . Stiu ca e pt binele ei, dar asa ma enerveaza vaccinurile astea . Raportam 5,4 kg la cele 2 lunite ale noastre (am plecat de la 2950 kg la nastere, deci am crescut ca-n povesti).

Tot citesc fetelor ca sunteti ingrijorate si cu pitici pe creier. Va inteleg, am si eu gasca mea. Noi zambilim dulce zilnic, dar inca nu radem in hohote, nu ne place sa stam pe burtica, dar intoarcem capul fara probleme cand stam la mami in brate. Uneori mi-as dori sa faca mai multe, dar cred ca cerem prea mult de la ea, daca s-ar putea sa inceapa deja sa vorbeasca . Pana la urma fiecare copilas e diferit si se dezvolta in ritmul lui .

Manga, felicitari pt botez! Am vazut pozele, sunteti tare frumosi, in frunte cu Aidan . E foarte expresiv si face niste mutrite super dragalase. Pupam pletosul .

Vik, am vazut o papusica bolfoasa si eleganta foc , tare cumintica a stat ea la pozat .

Katteryna, vai ce frumoasa mica ai tu acolo si ce prietenie frumoasa are ea cu tati .

Vazut si baieti frumosi de Mary, plimbareti si veseli . Ce bouncer fain are Razvi .

Am zarit-o si pe Uve, pe care o salut

Vazut si pozici cu Ebru la plimabare . E tare frumoasa pletoasa voastra Selen!

Aaaa... uite ca a intrat si Cristina_Ana. In legatura cu caderea parului, eu as zice ca e mai mult o carenta interna, nu cred ca mastile ajuta neaparat. Iei vitamine scumpa? Si eu duc lipsa la salate de cruditati, vinete, conopida....offf si daca as putea renunta la dulciuri macar o sapt poate ca as incapea in hainele mele normale . Mai pune pozici recente cu scumpii tai. Multa sanatate lui Andrei .

Dana, sa stii ca am intrat sa ma uit la pozele cu Ana si mi se pare foarte alerta si atenta la obiectiv, nu stiu ce stoluri de pasarele ai tu acolo. Iar cu sunculitele, e normal sa fie o delicata, ca asa sunteti si voi. Hai bucura-te de o fetita asa dulce si isteata si nu uita ca e mica. Iar tu mami arati de parca ti-a adus barza copilul

Tot pe contul yahoo am vazut si poze cu Alex de Raluk, pe care o imbratisez cu drag . Sunteti niste frumosi, o familie tare reusita. Iar Alex seamana minunat cu amandoi, parca mai mult cu tine . Ma bucur enorm ca esti mai optimista un pic .

Monikus, Stai linistita cu molifta, nu se intampla nimic daca ti-o citeste chiar in ziua botezului.

IuliaPapusa, ce cosmar ai avut tu acolo . Mi-a placut cum ti-a scris Biaz si cum te-au incurat fetele

Iulika, ce cursuri faine postnatale ai tu acolo. Am sa ma interesez daca gasesc si eu ceva pe aici, chiar mi-ar place sa merg la intalniri dintr-astea. Salutam si pupam pe SuperBruce

Mariaana, merci pt raspunsul cu steriletul. Imi fac programare ca tare mi-e dor de-o harjoneala .

Biaz, felicitari pt cei 10 anisori de casatorie

Alex, La multi ani! si multumim pt tratatie. Eu am servit o felie de pizza si o berica, bun-bun

Raluca_U, multa sanatate puiutului Stefan! Sper sa scapati de spital si sa nu va mai intoarceti acolo . Ioana, multumim de vesti

Mai, mi se pare mie sau nici Luto si nici Nela n-au intrat azi?

gata placinta

Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009

pozici Sofia
photos

Mergi la inceput