Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 6
raluk16 spune:
Claudia te pup cu drag! Ce fain povestesti de fetele tale!
Fetelor, am vorbit azi cu Raluca_u. Saracutii sunt tot in spital de luni. Deci puiul Stefan a facut din nou otita, fara nici o legatura cu cea de dinainte. A zis ca au fost probleme acolo cu puroi si cu perforarea timpanului. Asa de rau imi pare ca noi ne distram pe aici pe net si ei saracutii cat sufera ! Pentru ca sufera si Stefanut, pe care l-am auzit la telefon cerandu-si papica , si Adina, ca nu si-a mai vazut mama de luni, si cel mai mult cred eu ca sufera mamica Ralu, ca i se rupe inima pentru amandoi. Asa s-a emotionat si am "auzit" lacrimile, cand mi-a spus sa va transmit ca va pupa. Ea in momentele astea se gandeste cu drag la noi, si m-a intrebat si pe mine cum mai e Alex si cum sunt cu laptele... A spus ca ii tine pana vineri si ca se pare ca Adinuta e posibil sa aduca tot felul de virusi din colectivitate, si ea sa nu faca bolile, doar sa transmita mai departe. Doamne ajuta sa nu mai aiba probleme deloc si sa uite cum arata spitalele in urmatorii ani!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Ioana, Ralucapaun, Manga multumesc pt raspunsurile voastre. Noi am fost afara aproape o ora ca sa mai doarma puiu putin. Ne-a scos bunicul azi cu carutul ca nu as putea sa-l car doua etaje pe scari. Bine ca a tacut bebe dupa un plans asa de inceput. Eu cand va aud ce program au bebeii vostri imi vine sa plang de ciuda. Al meu abia doarme ziua cate jum de ora de vreo doua trei ori si noaptea are o tura de cca 3 ore de la 11. In rest ne chinuim cu colicii de nu mai scapam de ei. Inca nu disper foarte tare si astept sa facem doua luni poate s-o mai schimba ceva, daca nu....vom vedea la trei luni, nu ne pierdem speranta. Dragelor ma bucur pt voi cu copilasi cuminti iar pentru celelalte nu pot decat sa va incurajez si pe voi si pe mine ca intr-un final tot va fi bine si la voi. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE |
buna, fetele!
E nu mai reusesc din pacate nici sa mai mananc, daramite sa mai intru pe forum...
Monikus, nu stiu cum e cu colcii la tine, eu de la ora 23-24 pana dimineata nu dorm
E normal oare? Nici nu mai stiu daca sunt colici-adica urla efectiv pt fiecare partz, se chirceste si isi roade manutele,,,
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui alex25 Buna seara si de la noi! Va multumim din suflet pentru urari si va invit sa serviti cate ceva, fiecare ce doreste! Sunt destul de blue si nu stiu exact de la ce bufnesc in plans, dar in resi suntem in regula, maine facem 2 luni si vine vaccinul, Doamne ajuta sa trecem si peste asta cu bine. Va pup! ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
La multi ani, sa fii sanatoasa si o cuminte si sanatoasa!
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
liliac1 spune:
Alex25 La multi Ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebelina ta in orice secunda, sa ai parte numai de bucurii si realizari
La Multe lunite si ani sarbatoritilor nostri de astazi Stefan si Andrei, mandri flacai de Techila, Darius al pazzei, si Sirus. Dragi mamici, sa va fie baietii sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii din partea lor!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
carinablanca spune:
Buna seara fetelor si la multi ani micutilor sarbatoriti de azi!
Va scriu si eu mai pe apucate ca dupa cum v-am spus avem atetea probleme cu papa ca atunci cand nu ma ocup de printesa mea ma stresez pe ce as putea face sa fie mai bine.
Mariaana multumesc de raspuns insa din pacate nu am cum sa nu ii dau supliment. A primit din prima clipa deoarece nu am avut destul laptic. Fetita mea sugea 30 min si apoi adormea la san si cand o puneam in patut se trezea si urla pana o puneam din nou la san si tot asa. Am ajuns intr-un crec vicios si nu am mai rezistat psihic. Atunci cand i-am introdus si lapte praf s-a rezolvat deoarec poate sta 3-4 ore fara papa iar noaptea doarme de pe la 10,30 pana pe la 7, cu mici variatii.
Problema a reinceput pe la 1 luna jumatecand pe langa faptul ca e cam lenesa si papa cam 1 ora (san + formula) a inceput sa urle la san la inceput doar la masa de seara si apoi treptat la toate si a ajuns sa pape san 5-10 minute, cat are rabdare de el (si implicit mi-a mai scazut laptele), iar acum urla adesea si la biberon. Eu o tin la eructat dupa fiecare 30-40 ml si ragaie foarte bine, deci nu e de la asta.
Acum de ieri nu a mai prea urlat (doar la san) insa mananca in general putin (cca 100 -120 ml) la o masa cu mici variatii, exceptie facand masa de seara cand accepta 150-170 ml. Azi parca a mancat ceva mai mult. Ma ingrijoreaza insa faptul ca saptaman trecuta a pus doar 100 gr (in loc de min 170).
Sper sa fie bine ca sunt foarte stresata.
Selen, ma bucur ca e bine micuta Ebru.
Manga felicitari pentru micul crestin!
fetelor nu mai tin minte ce am citit, daca mai imi vine ceva in minte revin.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
carinablanca spune:
daciana, eu am luat propolis cu vit C ca nu am stiut ca nu e voie, in sarcina fiindu-mi indicat de medic am presupus ca e ok si acum, iar miere cumpar din carrefour si folosesc aproape zilnic.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
vik-cj spune:
Alex
La multi Ani si bebeilor sarbatoriti azi...
Dana...multumim.
Raluk pare mai optimista azi.
Si bine ai revenit Bia...tare frumoase si linistitoare mesajele tale...
Mamarutza mea isi descopera pe zi ce trece vocea...scoate niste sunete de ma termina...si cind va aud cit dorm puii vostri ...hmmm. A mea noaptea leaga 4-5 ore si atit. Iar ziua in afara de perioada cit ne plimbam (depinde de vreme de la 30 min la 3 ore ca azi) nu prea mai doarme.
Maria...am vazut si eu pozele de la botez...ce a crescut Aidan si ce dulce e! Si ce bine arati...ti-a stat bine cu rochia aleasa (apropos culoarea e super!!!)
de printesa mica Isabela Maria
Ioanna81 spune:
seara buna fetelor,
am vorbit cu Raluca_u la telefon. Stefanel e bine, dormea de vreo 2 ore in sling cand am vorbit eu cu ea (acum 5 minute). s-a bucurat teribil sa stie ca suntem alaturi de ea si ne gandim la ea. era increzatoare ca la noapte va fi mult mai bine.
noi de-abia am venit de afara si inca mai doarme baiatul meu.
Ioana de Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
vik-cj spune:
A ....da mi-am reamintit...mai fetelor la ce porcarii papam noi...credeti ca doar mierea are antibiotce? Pai si carnea de pui si aia de porc are si antibiotice si hormoni de crestere...asta e lumea in care traim. Eu una nu ma mai stresez si spun tot timpul ca nu imi pot creste (din pacate) copilul sub un glob de sticla....trebuie sa se adapteze la lumea asta! Si eu maninc miere de la un apicultor care practica agricultura bio...numai ca livada unde isi tine stupii e stropita anual de doua ori cu tot felul de porcarii...no comment.
de printesa mica Isabela Maria
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 seara buna fetelor, am vorbit cu Raluca_u la telefon. Stefanel e bine, dormea de vreo 2 ore in sling cand am vorbit eu cu ea (acum 5 minute). s-a bucurat teribil sa stie ca suntem alaturi de ea si ne gandim la ea. era increzatoare ca la noapte va fi mult mai bine. noi de-abia am venit de afara si inca mai doarme baiatul meu. Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS |
Må bucur tare ca Stefånel e mai bine..pupåm mamica optimistå si ii urez o noapte linistitå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå