Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Vai Cristina..imi este o pofta de conopida! m-am saturat de atata carne, de cartofi, de orez ..o sa ma risc si voi manca putina; nu vreau ca Ana sa sufere de durere de burtica, Doamne fereste...dar eu, in naivitatea mea, inca mai cred ca daca mie imi prieste ceva, se va bucura si ea..va spun maine cum a fost! multumesc pentru grija

iulia cred ca voi fierbe conopida inainte si o sa o pun la final, la cuptor..peste carne, in vasul iena..sa prinda un pic de crusta; cand eram insarcinata, o faceam la cuptor si puneam cascaval/branza rasa peste ea;
Bia multumesc!
este bine ca serviciul va permite sa faceti cu schimbul la ingrijitul puilor, dar tot cred ca este greu; am stat zilele acestea si m-am gandit ca la a doua sarcina nu voi mai avea clipele acelea de liniste, de somn de voie, de trandaveala maxima...cum a fost in vara asta! ufff...nu-i bai! o s-o am pe Ana calare pe mine, intrebandu-l pe bebe prin buric ce mai face

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mie conopida imi place in felul urmator: o fierb, apoi fac un amestec de branza telemea, cascaval, smantana si oua, torn peste conopida si bag la cuptor pana se rumeneste. Iese o bunatate!
Si mie imi este asa o ciuda ca nu mai pot manca ce imi place. Eu eram mare fan salate de cruditati, plus tot felul de legume nepermise in alaptare, de genul conopida, vinete, brocoli, varza, etc. AM incercat sa mananc si a fost dezastru pentru Emma. Ne-a durut burta pe amandoua in acelasi timp. Odata am luat si eu Sabsimplex de la ea, ca nu mai puteam!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare si de la noi
Azi a fost tare frumos si am stat mai mult ca de obicei pe afara si acum baietii dorm dusi

La multe lunite prichindeilor care mai adauga azi o lunita

Alex,la multi ani,sa fii fericita si printesa voastra sa va aduca numai zambete si bucurii

Ralucule drag,ma bucur ca e mai bine Alexutzu'...poate incet incet depasiti perioada asta uratica si saptamana viitoare auzim ca ai fost cu el prin parc....O de la mine si un

Maria,am vazut pozele de la botezpfiuu,ce distractie mare a fost acolo.Felicitari inca o data

Si noi,de aprox 2 saptamani dormim toata noapteade pe la 10 seara pana la 7-8 dimineata. Bineintels ca au mai fost si cateva exceptii,de obicei la ora 4 pt o "gustare"

Trimit si mai revin

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara si de la noi!

Va multumim din suflet pentru urari si va invit sa serviti cate ceva, fiecare ce doreste!

Sunt destul de blue si nu stiu exact de la ce bufnesc in plans, dar in resi suntem in regula, maine facem 2 luni si vine vaccinul, Doamne ajuta sa trecem si peste asta cu bine.

Va pup!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Vik v-am vazut printesa in tinuta de botez! este tare draguta!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buuun,oare ce mai aveam de zis...

La fel si noi,pendulam prin toata casa cu bebelache,in patut il pun numai noaptea si peste zi cand are cate 3-4 ore de somn.
Cand era Alex mic, pe la vreo 4 luni nush ce mi-a venit mie sa fac liniste in casa cand doarme,sa pun telefoanele pe silent,sa nu pendulez intre camere...si uite asa s-a invatat baiatul meu fff sensibil ,se trezea din orice zgomot.Mi-am dat seama de greseala facuta si apoi ,in timp,am incercat sa-l dezvat...pot spune ca am reusit ,se mai trezeste uneori dar la zgomote f mari.
Era tare urat asa pt ca eu practic in orele cat dormea el nu puteam face nimic pt ca se trezea
Acum,cu Razvan,e total diferit...de mic a fost obisnuit cu zgomot prin casa ,cu urletele si rasul lui Alex . In momentul de fata ,nici daca Alex urla nu se trezeste

Monica,voi ce mai faceti? Ce face Dragoselu'?

Am facut azi si poze...acum se incarca. Cu Razvi mai pun in album si cateva mai vechi ( a se citi, cateva zile)

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Daciana eu bag foarte multa miere, nu stiu ce am, dar imi cumpar doar miere ecologica, stupina Onea, cu 10 ron un borcan de 400 de grame (nu mi se pare extrem de scump pentru pretentiile astea ale mele). E un producator de langa Baia Mare (tot ma gandesc sa merg sa ma aprovizionez en-gros direct de la sursa), are toate certificatele pe ea de agricultura ecologica. Si chiar am vorbit cu producatorul la un targ de produse, si am vazut actele. Eu ce voiam de la o miere: sa fie de la albine (nu din zahar ca cea din comert), albinele sa nu primeasca antibiotice si albinele sa fie hranite cu mierea lor iarna, nu cu zahar. Pretentia asta ultima foarte putine stupine o practica. Eu nu pretind asta doar de mila albinelor, ci si pentru ca daca albinele papa zahar iarna s-a dovedit ca acea miere strica diabeticilor, pe cand daca papa mierea lor, atunci chiar ajuta la diabet! Si cum eu am rezistenta la insulina, acest lucru a fost foarte important pentru mine. In plus fata de pretentiile mele, o miere ecologica mai are si avantajul ca albinutele isi fac munca intr-o zona nepoluata.

Cu diareea eu citisem in toate cartile mele ca daca nu slabeste pana la 10% din greutatea lui trebuie pur si simplu hidratat bine cu laptic daca e un bebe alaptat, numai cei care au inceput diversificarea iau apa de orez. La tine e si avantajul ca stii ce i-a provocat si nu se mai repeta, deci se poate repara repede.

Raluca iti multumesc mult. Deocamdata doar in curte cu plimbarile, ca mi-e tare frica de inhalarea aerului rece atunci cand urla din toti plamanii. Dar ne revenim noi incet incet.

Selen Doamne ajuta sa nu se mai repete experienta cu Ebru!

Maria am vazut si eu azi-dimineata pozele! Sunteti o gasca tare faina acolo si micul print e tare frumos!

Iulika si noi pana acum peste tot il duceam cu noi, si acum stam doar cu el, deci nici vorba sa-l lasam intr-o camera in patut. Doar ca sta cu noi, dar fara lumini puternice, fara voci puternice si alte zgomote, fara tv. Poate e el mai sensibilos decat alti copii. Azi a fost mai bine, apoi nu stiu din ce cauza .

Cristina vad ca ai revenit in forta dupa zilele petrecute in "concediu". Sper sa se rezolve si cu febra lui Andrei, si cu problema cu parul (asta a doua daca o rezolvi, da pontul mai departe, ca mie imi cade parul tare de cativa ani, si mi-a cazut mult si in timpul sarcinii)

Dana uite ca la BM a plouat de azi-noapte continuu! Asa ca profita ca e vreme buna la Cluj! Cu piciorusele sta inauntru, ori indoite sub el, ori indoite pe langa el (asa cracit, ca o broscuta), ori si le intinde, dar tot in wrap ii raman. Vad ca se linisteste tare bine acolo strans, saracul, daca tot ii e frica de lumea asta rea in care a venit . A, am incercat aseara si hammock position, ca m-am gandit ca e ca in sling, dar nu i-a placut, voia sa ma sranga in brate. Si inca un avantaj la ne-vopsire: traiesti mai sanatos! Pana iti ies firele albe profita si savureaza culoarea ta naturala! Si eu abia astept sa vad filmarea!

Bia felicitari pentru aniversarea casatoriei! La multi ani fericiti!

Melania multumesc mult

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Cristina, nu te sperii deloc, doar ca daca nu e cicatrizata rana., e posibil ca dispozitivul sa migreze, ca doar e mic de 2-3 cm...
Daca te-a programat doctorul, inseamna ca esti in regula.O sa fac si eu un eco saptamana viitoare.Apropo, tie ti-a revenit ciclul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Scriu al doile mesaj deci reluam;
Alex25 sa fi sanatoasa si iubita si sa te bucuri de tot ceea ce mai frumos in viata;
la cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi;
Selen,imi pare rau de problema cu sfarcul, sa treaca repede;
Luto,sper sa-ti treaca cat mai repede raceala, ma uitam cat de bine sta David la greutate ,pupic pentru mami si frumosul David;
Raluk, ma bucur ca Alex sa mai linistit putin si chiar nu conteaza care sunt motivele, mai ai si tu un moment de respiro eu sper ca Doamne Doamne sa-l tina tot asa,cu greutatea nu te stresa te rog, uita-te la Iulia a fost un copil care a luat 1,5kg pe luna timp de 3 luni si pentru asta eu zic ca arata super acum ;
Dana,lasa papusica Ana in pace cu ritmul ei, sunt convinsa ca incet incet te va rasplati cu cat mai multe chiote si zambete;
Sanatori,eu conduc singura cu Isabella in masinasi cate 50km si de obicei e cuminte ,dar daca chiar nu se opreste din urlat caut undeva sa trag pe dreapta(stanga aici)sa o linistesc;
Maria,vazut poze de la botez si scaldatoare, tu esti o frumoasa si o finuta , iar Aidan a fost un cavaler tare frumos si cuminte, va pupam pe amandoi;
Iuliapapusa,foarte ciudat visul si eu zic sa vb cu bunicul tau s cu tatal tau despre vis ;
Noi suntem bine, azi ne-am cantarit avem inainte cu 2 saptamani dea face 3 luni 5,970gr e ok zic eu,Isabella e cumintica si luam tare bine acum suzeta si eu tare ma bucur ,ne bucuram impreuna de momentele pline de zambete si chiote ,gangurim foarte mult si mie mi se umple inima de bucurie, sentimentele sunt extrem de puternice , lacrimez vazundu-mi fetele povestind si zambin d una la alta, Isabella intoarce capul imediat ce aude vocea Iuliei.
Inca ne luptam cu crustele de pe cap am i ncercat cu remediul nelei si apoi cu cel de la Luto dar vad ca inca nu au trecut;
Va pupam cu drag si revenim (sper)mai tarziu.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Alex25

La multe lunite pentru Andrei si Stefan de Techilla, Sirus de Mocacila si Darius -Andrei de Pazza

Selen sa stiica am incercat sa-l fac sa suga mai mult seara, dar nu vrea, de fapt dupa ce se satura incepe sa maraie si daca incerc sa-i bag tzatza in gura incepe sa planga. Initial eu credeam ca nu mai e lapte dar daca mulgeam mai iesea lapte, asa ca am tras concluzia ca nu prea ii place sa fie fortat sa manance. cateodata cand mananca mai putin si lasa sanul mai plin (in timpul zilei se intampla) chiar ma gandesc ca o sa scada productia si cand o sa vrea mai mult nu o sa mai aiba de unde.

Am vazut ca erau mamici care nu prea erau multumite de greutatea bebilor (desi aveau peste 6 kg la doua luni). Andrei are 5,7 kg la trei luni si eu eram foarte multumita, acum nu stiu ce sa mai zic.

Fug ca s-a trezit!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput