Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 4
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Daci tu vrei sa-i dai supa de orez pentru ca a avut cateva scaune diareice? au fost asa multe? eu as zice sa nu-i dai si sa continui cu alaptatul normal ..eventual evita portocalele de acum inainte; stiam ca regimul cu supa de orez se da atunci cand puiul este deshidratat.. |
dana, exact conversatia asta am avut-o cu dr (de familie) si mi-a replicat ca poate vea doar 2 scaune explozive si sa se deshidrateze ...si au fost cam explozive ...so ...nush ce sa fac
pediatra mi-a recomandat un medicament ...si iar nu-mi vine ...
daci
mamica fericita de galusca
biaz29 spune:
Am spicuit si eu cate ceva din capitolele pe care le-am ratat si incerc sa raspund la unele mesaje.
Imi cer iertare de la toate mamicile carora n-am apucat sa le urez "La multi ani!".
Iuliapapusa, din punct de vedere psihologic, visele tale au mai putin de-a face cu ceea ce se intampla inrealitate sau para...realitate si mai mult cu propriile tale temeri, preocupari, dorinte. Visele sunt un mod eficient prin care psihicul tau se descarca si se echilibreaza, mai ales din punct de vedere emotional. Uneori ele par foarte infricosatoare dar nu uita ca ele provin din inconstientul tau, acolo unde ajung toate gandurile, emotiile, amintirile pe care le-ai pus acolo in timpul starilor de veghe. E normal sa ai vise foarte incarcate emotional. Tocmai ai trecut prin cea mai frumoasa dar si mai emotionanta experienta din viata unei femei. Esti la primul copil si ai o multime de temeri de la cele mai simple pana la temerea fundamentala pe care o are orice mama: aceea de a nu-si pierde copilul. E normal sa fie asa. Cred ca visul tau a imbinat doua preocupari majore ale tale: cea legata de copil si cea referitoare la conflictul dintre tatal tau si bunici si a iesit un cosmar veritabil. Mare pacoste mintea umana uneori!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Dana15 spune:
Iulia cu mare drag as pune filmuletul..numa' ca eu sunt in urma rau la tehnica asta..la camera de filmat nu stiu sa folosesc decat butonul on/off..si incerc sa imi aduc aminte sa descopar lentila inainte de a apasa pe buton
din pacate nu i-am surprins chiotele pe camera (numai la mine in sufletel) ci doar privirea fixa catre obiectul cel nou din fata ei (asta apropo de faptul ca spuneam eu ieri ca nu reusesc sa-i captez atentia);
Daci tu faci cum crezi..dar dupa capul meu, mi se pare prea de tot sa-i dai medicament pentru ca avut scaune diareice..pe care tu oricum le banuiesti a se datora portocalelor; sunt chiar curioasa despre ce medicament este vorba..ceva gen Lomotil?
urmareste-l pe micut cu atentie..daca starea lui generala este ok, nimic modificat..lasa-l asa! parerea mea!
Bia felicitari pentru cei 10 ani de casatorie! erati niste copilasi cand ati facut pasul (vorba vine)
tu ai inceput deja sa lucrezi?! ufffff..cred ca iti este tare greu! te ajuta cineva cu micutii, banuiesc;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
Biaz cum reusesti tu sa ne impaci pe fiecare in parte.Iti multumesc ca m-ai linistit sunt ata de stresata porobabil s-au adunat prea multe si de aici maretul cosmar.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
biaz29 spune:
Din seria "Primii douazeci de ani sunt mai grei" nu vreau sa te dezamagesc Mangulico, dar nazdravaul meu cel mare are 4 ani si jumatate, merge singur la baie noaptea se descurca singur aproape cu orice tine de ingrijire personala dar eu tot ma trezesc chiar si cand vorbeste prin somn sau se taraie somnoros cei patru pasi pe care ii are de facut pana la baie si ma intreb somnoroasa deca a tras apa. Cred ca pot numara pe degete noptile in care nu m-am trezit deloc in acesti 4 ani si jumatate. Pot insa sa te consolez ca vei capata antrenament si la al doilea copil nu ti se va mai parea atat de greu sa te trezesti noptile.
_
biaz29 spune:
Nu mai stiu cine zicea de stresul ca nu se trezeste noaptea sa manance prea des si din cauza asta nu va mai face sunculite. Subscriu si eu. Asta se cheama ca sunt tare masochista. Dar pentru mine normalitatea era sa se trezeasca din ora in ora, asa ca fratele sau sau cel putin la doua ore. Acum doarme de la 9 la 3 sau, mai nou, la 4 iar eu ma trezesc sa vad de ce nu se trezeste.
_
cristina_ana spune:
Danuta, ai grija cu conopida aia, ca si eu am facut prostia sa mananc si a avut Emma mea niste dureri de burtica infioratoare. Acuma, daca iti este foarte pofta, incearca, poate Ana o tolereaza mai bine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
iuliapapusa spune:
Fetele mai stiti ceva de adela, monica_dicut, devylla, kiki_cri, aidaciolac, anco,hatsumomo, uve_got_mail, unombun, camy_pus ca eu de cand am facut pc am citit tot ce s-a scris ce e drept nu am recuperat dar am omis eu mesajele?
poze luta
iuliapapusa spune:
nu am mancat niciodata conopida mai ales la cuptor.cum procedez?o bag si gata?
poze luta
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Bia felicitari pentru cei 10 ani de casatorie! erati niste copilasi cand ati facut pasul (vorba vine) tu ai inceput deja sa lucrezi?! ufffff..cred ca iti este tare greu! te ajuta cineva cu micutii, banuiesc; Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Multumesc. Eram foarte tineri, intr-adevar, dar am crescut impreuna si a fost foarte frumos asa. Sotul meu ma ajuta cu copiii. El lucreaza dimineata si eu am toate cursurile dupa amiaza. Asa ca facem cu schimbul.
V-am admirat fotografiile. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, dar sunteti tare frumosi toti trei. Tu ai ceva foarte fin si feminin in trasaturile tale.
_