Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Buna dimineata!
Am terminat de recuperat si deja mi s-a trezit mandra, dar nu ma las pana nu ii spun Danei ca salteluta de activitati este de la Bertonni (Coloria) si se gaseste la Carrefour la 130ron, dar cauta si pe net dupa jucarii Coloria si o sa o gasesti.
Poate revin mai tarziu...sper...
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Fetelor,
Eu numaram zilele si speram ca cu cat creste,cu atat o sa planga mai putin.
Citind post-urile voastre,imi dau seama ca nu-i obligatoriu sa se intample asa si situatia e departe de a fi roz.
Nu ne ramane decat sa speram in continuare
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
selen80 spune:
Ralucapaun pai ne-ai indus rau in eroare mami chiar am crezut ca doarme atat neintrerupt
Iuliapapusa incearca s-o pui pe burta dar cu o paturica facuta sul sub piept, sa vina cu bratele peste....nu stiu daca explic cum trebuie...ca sa-i stea pieptul si capul mai sus, sa nu-si bage fata in pat sau unde o pui...sau chiar poti s-o sprijini pe bratul tau...
sa stiti ca nici Ebru nu-si tine tot timpul capul asa sus, are dati cand sta cu nasul in scutec si nu vrea/poate sa se ridice si pace! si alte dati se ridica bine bine....
nici ea nu rade cu hohote...adik nu scoate sunete in timp ce rade..
la jucarii nu intinde mana inca...
Greiere parca tu spuneai de vit C? eu una nu inteleg....mai intai iti spune ca a luat bebe prea mult in kg, si apoi iti prescrie vit c?! pai din cate stiu eu vit C provoaca pofta de mancare....
am vazut si eu poze cu bucalata Alessia Zeina, cu nazdravanii Alex si RAzvi, cu cocheta Sophie (tot o bucalata si ea), si am citit si articolul despre mandra de Sofia
Luci si la noi s-a facut guguloi la picior, dar a trecut de la sine, n-am facut nimic....
Monica stii ca si eu am observat ca de cand a facut vaccinul Ebru a devenit mai maraita si mai agitata?? dar eu m-am gandit ca o fi coincidenta, ca nah, creste si ea, e mai activa, si devine mai fitzoasa.....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
si cu toate problemele, nici nu am observat si eu ca am scapat de pubertate si sunt MATURA!
dau si eu niste baclavale si in cinstea marelui eveniment!
tii, ce mandra mi-s de stelutzele mele
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
buna seara,
biaz la cat mai multi ani alaturi de cei dragi! sa fiti fericiti si sa aveti numai impliniri! cat depsre dormitul noaptea, nu stiu cum voi gandi intr-un an de zile, dar acum, chit ca mi-e somn, ma trezesc cu mare drag sa-mi vad puiutul cum se agita cu ochii inchisi ca vrea sa manance. nu deschide ochii decat in caz de extrema urgenta, cand vede ca masa nu vine repede.
Mary, doamne ce copii frumosi ai. sunteti o familie tare frumoasa.
asta a fost mesaj scris aseara.
intre timp, buna dimineatza.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
asa..am revenit! cu un bol de cereale..ca asa mancam noi micul dejun..mai pe la pranz! intre timp..traiasca eugenia
Alex serios? asa ieftina a fost salteluta?! arata tare bine si mi s-a parut ca seamana cu una de la FP, vazuta de mine pe nu stiu ce site...zicem si noi la Mosul (Nicolae..sper) sa treaca pe la Carrefour;
si cu cercelusii cum este? sunt cu surub?
apropo de Carrefour..am vazut in ziarul lor care ne vine in posta..ca din 1 dec apare o colectie de hainute pt bebelusi a Andreei Marin Banica (designerul este Irina Schrotter) si colectia aceasta va fi comercializata in magazinele Carrefour..erau si niste poze cu hainute..foarte dragute! (mai ales cele de botez)
ralucapaun multumesc ca ma incurajezi cu slingul! tare as vrea sa-l accepte si Ana..astfel as putea pleca mai departe cu ea, nu doar pe strazile din cartier;
apropo de invinetitul fetei cand plange..uite ce i-au zis Luciei: ca numai daca se invinetesc buzitele si limba este ceva bai;
Andre mi se pare f logic sa nasti in noiembrie! si eu cred ca nu te lasa pana we viitor dl dr..o sa fie mare agitatie cu alegerile..cred;
Selen imi pare rau pentru voi..sper sa nu o tina mult supararea pe printesa! ce sarbatoare aveti voi maine?
ooo..si felicitari pentru stelute!
e ceata afara sa o tai cu cutitul..cred ca nu ar fi indicat sa scot mandra la plimbare, voi ce ziceti?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15Andre mi se pare f logic sa nasti in noiembrie! si eu cred ca nu te lasa pana we viitor dl dr..o sa fie mare agitatie cu alegerile..cred; |
uve_got_mail spune:
Neata, fetele!
Ca tot ma plangeam ieri ca a mea plange de la 23:00 pana dimineata de nu am ce sa ii fac...partz si urlete Azi noapte a adormit la san la 24 si a tinut-o somnicul pana la 9 jumate' dimineata, cu papa la 4:30 si 7:30. Si acum doarme din nou...
Eu am alaptat la san prima luna exclusiv, dupa ce am stat in spital cu diareea ei si am facut pauza la alaptat, eu am pierdut lapticul, adica mai am asa de aperitiv, la un san mai mult un pic. Mananca din 3 in trei ore 90 sau 120 ml(rar) + tzitzi...si cred ca are vreo 5kg si ceva, in conditiile in care din cauza diareei pierduse vreo 300g. Eu o vad dolofana, asa ca nu ma ingrijorez cu masuratorile.
In rest, doarme mai mult pe burta, o gasesc ca sta ridicata in manute si se uita prin camera, capsorul si-l tine singurica, exceptie cand e ft obosita; in baie deja da din picioruse ca si cand ar vrea sa inoate; rade, gangureste, se uita la jucarele ei si per ansamblu suntem bine. Problema e cu colicii, urla de ma sperie, o noapte da, una nu...nu inteleg cum ziua face parturi si nu are nimic iar noaptea
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
NelaM spune:
Servus fetele!
Gata cu plimbatul, imbaiatul, mancatul, acum somnic la jumatatea cea buna pe picioare!
A cam marait azi la plimbarica de seara, eu cred ca de plictiseala. Sau poate de foame, ca ziua tot la 2 ore mananca, iar de obicei in marsupiu se linisteste iar de data asta nu s-a linistit decat acasa, cu papa. Nu stiu daca v-am zis ca mai nou bagam plimbari si dimineata si seara, cate doua ore. Ma urnesc eu mai greu, da' si cand ma pun, ne plimbam, nu gluma...
Tocmai am primit prin email newsletterul de la babycentre... ma uit imediat sa vad Ana mea ce NU face inca la varsta asta: ras in hohote, zambit la tzatza (poate numai daca o are in gura si doarme in acelasi timp), stat pe burta, ridicat cap si alte alea ce am vazut ca fac bebeii vostri. Aaa, si nu, nu-mi zambeste cand ma vede decat daca ma apropii suficient de bine, sa imi vada fata. Si nici asa tot timpul. Daaaar, eu sunt ok cu ea asa, mai incetuta. Lasa ca nici Blaga nu a vorbit pana la 5 ani si cand si-a dat drumul... vorbea in versuri! Glumesc cu ultima parte, dar prima e adevarata, n-a vorbit pana la 5 ani.
In alta ordine de idei, am uitat sa zic ca am vazut si pozele lui Mely si tare mult mi-au placut baietasii. Sunt niste frumosi.
Si m-am mai uitat zilele astea si la cele ale lui Monikus, al carei baietel atat de mult ii seamana sotului, parca este un pui de om in miniatura.
Luto, ce vesti bune de la doctor, ma bucur din suflet ca v-a facut in control ca la carte! Pupicei la Davidos!
Maria, ce face micul foc?
Selen, nu ma speria ca se poate si sa devina mai agitati bebeii cu trecerea timpului, ca eu va luasem pe tine si pe Iulika drept etalon... si aud ca Ebru face nazuri mai nou...sper din tot sufletul sa se linisteasca si sa revina la sentimente mai bune.
Felicitari pentru stelute, mai mai, ma orbeste tu maturitatea, parca si stelutele sunt mai altfel, mai maaaari.. (zise ea de colo cu invidie)
Biaz, ce-ti fac copilasii? Am citit cu tristete ca tre sa incepi lucrul... Eu teoretic ar trebui sa prestez din ianuarie, pe la sfarsit. Practic cred ca o sa imi mai prelungesc, chiar si fara plata, cu inca 3-4 luni. Sa vedem.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Dana, sa iti fie de bine cerealele. Ma declar fan de musli cu fructe confiate... eu care inainte uram musli. Ei, de cand ma ajuta sa trec peste problemele tari, suntem prieteni la catarama.
Zilele trecute, ascultand Michael Buble (sper ca l-am nimerit pe mititel cu spellingul), mi-a fugit gandul la Fata Mosului, MOana! Fata mosului, au trecut doua luni deja si tot n-am vazut pozici din castelul de clestar! Eu inca mai sper ca vad zilele astea. Sper ca sunteti bine.
Mama si pisa, cum a fost cu CFR-ul, ceva peripetii? Cum a primit Simon excursia cu pricina?
Andrushka, disttractie placuta la munte! O sa fie o placere si pentru Sophia.
Claudia, voi ce mai faceti, cum mai sunteti?
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)