Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 14
4mykids spune:
Saluatare,
Luto, pupam piciorusele lui David sa treaca repede, unul dintre picioruse i sa inrosit si lui Isabella dar a trecut in 2 zile,si ce povestesti tu acolo la noi a fost facut la controlul de 6 saptamani;
Nela,pupam fetele plimbacioase,
Noi ne plangem ca de unde se trezea odata pe noapte acu se trezeste de 3 ori la mancat nu plange ci doar la papa se trezeste;
Lumi ,bine ai venit;
Azi este superb afara dar cam frigut asa ca iesim sa ne plimbam;
Mami de Chiara,am iteles bine , pregatim majoretele?
Pupam toate fetele dragi
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
NelaM spune:
Maaai, ati plecat toate la pranz, unde sunteti?
Urlu de una singura... asa cevaaaaa.
Mai stam un picut si ne culcam si noi, asa, sa fim fresh pentru tura de noapte.
Maine iar avem in program sa mergem in centru, am gasit reprezentanta/distribuitor ergo carrier, veau sa dam o tura sa vedem cum se prezinta, sa il incercam, daca se poate. Apropo, Kemsy, zici ca numai de la 7 kile se foloseste? Cred ca are mai degraba legatura cu cat de bine isi tine capul singur bebelul, ca daca astept pana face ana 7 kile pai pot sa mai astept o vreme buna...
Si ar trebui sa fac si curat. Sa nu mai zic de calcat!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Uite ca de cand ma tin sa vorbesc cu mami de Chiara... Cand ai fost cu placenta calcifiata (sper ca am nimerit-o), inainte de asta te cautasem pe la odiseea ta, nu stiu ce mi-a venit, chiar ma intreba sotul ce caut pe la burtici.
M-am bucurat din umbra ca te-au sfatuit fetele bine si ca uite, totul este bine.
Eu nu stiu, cred totusi ca o sa nasti de Mos Nicolae. S-ar putea sa ma insel, ca daca doctorasul tau a decis sa o aduca pe Chiara cu cezariana, atunci acum este momentul propice (sapt 38 in care esti tu).Tati de Chiara e prezent la eveniment, ca n-am retinut?
Oricare i-ar fi decizia, sa ne zici, ca asa de frumos o sa fie sa facem o ultima galerie pentru o mamica asa draguta, care ne-a fericit cu asa retete de bunatati! De abia astept!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Stiam eu ca mai aveam ceva de zis... Si mie imi cade parul in ultimul hal...daca o mai tin mult asa,in primavara chelesc.Chiar ieri mi-am luat o solutie de la Elmiplant,sper sa dea roade Sa ma plang si eu de ceva,ca prea bine erau toate...si poate imi puteti da si ceva sfaturi,sau daca e cazul,spuneti-mi ca sunt putin si atunci ma calmez. In primul rand,lui Razvi nu-i prea place pe burta...il pun o data la cateva zile dar de aprox 2 sapt am obs ca nu-ti tine capul ridicat decat fff putin timp,cateva secunde. Acu'nush daca se datoreaza faptului ca nu-i place pe burta sau nu poate si atunci poate sunt ceva probleme. Ma gandesc la asta pt ca eu am poze cu Alex la 2 luni jumate,cum isi tinea capul extrem de bine si il intorcea dintr-o parte in alta fara nicio problema... Al doilea bai e ca mi se pare ca mananca prea putin.Seara daca baga 180-210 e f bine (asta daca e namancat de cateva ore bune). Ziua de obicei baga 120,rareori 150 si specific ca nu mananca mai repede de 3 ore,nu pt ca nu i-as da eu,ci nu cere. Sapt trecuta,luni ,l-am cantarit...avea 6,100 gr. Buuun...ieri il cantaresc iar si avea 5,900 si ceva.El se cam foieste cand il cantaresc,nu pot stii cu exactitate cat are dar totusi,el a scazut ,nu a pus pe el...oare ar trebui sa-i schimb laptele? II dau Nan 1...ma gandeam sa-l pun o sapt sub observatie si abia apoi sa-l schimb,daca nu vad nicio imbunatatire sI inca un pitic :Razvi nu se ridica atunci cand il trag de manute decat fff greu...el e mai moale de felul lui,e un copil calm,bland..oare de-asta? In schimb Alex a fost tot timpul mai ager (si asa e si acum),cand citeam ce ar trebui sa faca un copil la o anumita luna el tot timpul se incadra la luna urmatoare. Si asta acum ma sperie putin,cand vad ca Razvi inca nu prea afce si ce ar trebui sa faca la varsta lui Va rog,nu dati cu rosii...daca totul e pe baza firii lui,atunci ma multumeste raspunsul astadar piticii de pe creier imi baga si alte idei in cap In tot acest timp,puiul Ralucai are probleme mult mai grave decat smiocaielile mele...ma rog sa treaca totul cu bine si sa ajunga acasa sanatosi alturi de Adina Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) |
buna fetelor,
mary si noi avem aceeasi problemacu papa si folosim tot nan1. sper sa nu fie ceva probleme cu bebeii nostri. a mea avea ieri 5,620 si creste in greuate sub minimul din carti. si avem si noi aproape 3 luni.
insa dupa cum v-am mai spus a fost cu temperatura saptamana trecuta si mai are si acum muci si azi mi se pare ca a si tusit. asa ca maine mergem la medic ca ma gandesc ca poate de la raceala mananca asa rau.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
carinablanca spune:
citat din mesajul lui katteryna Seara buna fetele mele dragi! Nu v-am mai auzit de multa vreme pt ca nu am mai intrat pe aici din lipsa de timp.Noi suntem bine, facem gimnastica la greu, de 2 ori pe zi iar kinetoterapeutul ne-a zis ca nu mai e atat de spastica si incordata, lucru pe care il vedem si noi.Din cauza asfixiei si suferintei la nastere dar si de la convulsiile pe care le-a facut dupa a ramas cu o spasticitate a membrelor dar ne recuperam ca suntem o luptatoare! LA MULTI ANI ALEX25!!!!Sa fi sanatoasa si fericita!!! Mai citesc si eu din urma si revin.Am pus si poze noi cu RAISA N-am mai vazut pozici noi pe webshots sau le puneti in alta parte? RAISA MARIA |
foarte frumoasa e fetita ta. am vazut pozici.
sper sa treceti cu bine peste toate incercarile.
POZE
Fragutza spune:
Delia, minutata ideea cu hainutzele de botez! Am ramas fara cuvinte uitandu-ma la poze!
de Natalia (03.09.09)
MangaGirl spune:
selen uite asa e si Aidan de cateva zile. maraie, plange, nici aspiratorul nu mai functioneaza. dar a dormit bine. lamine in wrap de la 8 jumate la 12 fara un sfert cu o pauza mica de mancat la 9 jumate. si s-a mai trezit la 4 si zece. azi diminteata la 8 fara ceva nu a mai vrut sa doarma, iar acum motaie pe perna pe genunghii mei.
azi mergem sa-i luam sange pt icter.
luci c ma bucur ca David e bine si totul e perfect. dar spune-mi, vaccinurile astea sunt cele de 8 saptamani, nu? noi la controlul de 6 sp nici nu am fost cantariti, nici masurati. si la picioare s-a uitat fugar, in nici un caz, miscari de sold. mi-a zis ca-mi face trimitere la spital pentru outz. s-a uitat in ochi, urechi si cam atat. nu am fost multumita deloc de control. dar oricum stiam ca doctorul e un dobitoc.
Andre vad ca esti vesela...bravo mami de Chiara! ai vazut de fatita cuminte si ascultatoare ai! de pe acum!
Lumi bine ai venit! si eu am una bucata mosulica beshinos care momentan se cearta cu pumnii si le zice si se oftica si si-i scapa in cap de cele mai multe ori.
nela felicitari pentru plimbarile din ce in ce mai lungi. si zici ca la Ana a venit Mos Nicolae deja cu hainute. la mami a venit cu ceva? da, rochia mi-am ales-o in cele din urma pe culoare petrol.
delia sper ca Shoimitza e mai bine.
Monica te rog nu te mai ingrijora. ai sa vezi ca Dragos e mai mult decat ok. asa am eu o prietena care mereu imi spunea ca fata ei nu scoate sunete, ca fata ei nu vorbeste...are acum un an jumate, ca nu are inca 10 kg. dar dupa ce isi facea o mie de griji ca nu face una sau alta, incepea sa le faca. a fost late bloomer. La fel si tu Meli. nici Aidan la aproape 2 luni nu e foarte darnic cu zambetele sau cu sunetele. Azi dimineata a fost prima oara cand l-am auzit razand in hohote, dar in somn. ca treaz abia zambeste si mai mult la prima ora, dupa care incep vaietele cum nu a facut cat a fost mai mic.
ma duc sa-i trimit certificatul sa-l apostilez sa-i pot face actele romanesti.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
carinablanca spune:
citat din mesajul lui mary_07 Si vin si cu pozele promise Razvi si Alex Razvan Alex Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) |
ai niste baieti minunati mary
si vad ca folosesti si scoica la Razvan, asta fiind o nelamurie de-a mea.
POZE
kawaichan spune:
Pupam fetele
N-am timp acum sa scriu mai mult dar mi-a sarit in ochi postul Nelei cu ergo carrier-ul,Nela(si Kemsy) vedeti ca pt copilasi mai mici de 7 kg se vinde separat o chestie care se numeste infant insert.Costa vreo 25$ intr-adevar si e cam aiurea,ca nu o sa-l folositi decat vreo luna...eu am ales sa nu-l cumpar si il pun pe Josh cu piciorusele pe interior(noi avem acum vreo 6kg) pt ca nu poate sa le desfaca atat cat sa i le scot pe lateral.Nu stiu daca am fost clara,il tin pur si simplu ca si cum l-as tine in brate in mod normal la verticala doar ca il acopar cu ergo-ul.Fixez strans centura si de obicei ori si le tine adunate sub el ori ii ies doar putin pe sub centura,insa funduletul il are bine asezat acolo ca si cum sub el ar fi mana mea.Capsorul de obicei i-l tineam cu mana iar cand nu protesteaza i-l fixez cu gluga aceea.
E un carrier ff scump dar pt noi a meritat toti banii cu varf si indesat pt ca doar in asta mi-a stat mai mult.Iesim de cate doua ori pe zi si nu zice nici pas,pot si eu sa-l plim linistita.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
carinablanca spune:
citat din mesajul lui katteryna Mary mai bine ca mine nu iti intelege nimeni "piticii".Citindu-te mi-am facut curaj sa ii spun si eu pe ai mei.Raisa are aproape 3 luni si nu rade si nici nu gangureste...zambeste asa putin cand se trezeste si este odihnita, dar "muncesc" mult sa ii rapesc un zambet mic...Am vazut ca alti copilasi rad cu zgomot de la varste mai mici, dar noi nu stiu de ce nu si sper sa nu fie un semn rau.Sotul e mai increzator si e convins ca e din cauza celor 3 saptamani in care a fost inactiva la terapie intensiva...Eu sunt cu moralul un pic sub nivelul marii...Voi ce stiti?Se poate sa rada si sa gangureasca mai tarziu? RAISA MARIA |
Katteryna capul sus ca eu cred ca e ok si mai tarziu.
Nici fetita mea nu rade cu voce tare decat foarte rar si asa abia perceptibil ca sune, iar de gangurit a incept de vreao 2 saptamani si tot asa destul de timid.
POZE