Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Pupam fetele

N-am timp acum sa scriu mai mult dar mi-a sarit in ochi postul Nelei cu ergo carrier-ul,Nela(si Kemsy) vedeti ca pt copilasi mai mici de 7 kg se vinde separat o chestie care se numeste infant insert.Costa vreo 25$ intr-adevar si e cam aiurea,ca nu o sa-l folositi decat vreo luna...eu am ales sa nu-l cumpar si il pun pe Josh cu piciorusele pe interior(noi avem acum vreo 6kg) pt ca nu poate sa le desfaca atat cat sa i le scot pe lateral.Nu stiu daca am fost clara,il tin pur si simplu ca si cum l-as tine in brate in mod normal la verticala doar ca il acopar cu ergo-ul.Fixez strans centura si de obicei ori si le tine adunate sub el ori ii ies doar putin pe sub centura,insa funduletul il are bine asezat acolo ca si cum sub el ar fi mana mea.Capsorul de obicei i-l tineam cu mana iar cand nu protesteaza i-l fixez cu gluga aceea.
E un carrier ff scump dar pt noi a meritat toti banii cu varf si indesat pt ca doar in asta mi-a stat mai mult.Iesim de cate doua ori pe zi si nu zice nici pas,pot si eu sa-l plim linistita.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mihaela, chiar ma intrebam ce e cu voi, ca nu v-am mai vazut demult. Sper ca sunteti bine.

Asa, cu ergo carrierul asta: spune-mi te rog inca o data cat ai dat pe el, sa am ca reper maine cand ma duc in Central. Probabil ca gasesc info asta si la ei pe site.
Eu mai am un carrier de care sunt super multumita, este no name, dar isi face treaba bine si cu sustinerea capului Anei (desi si-l tine un pic mai pe spate, dar e ok, are sprijin bun) si cu sustinerea funduletului. Insa daca ne plimbam mai mult tim, ne resimtim, chiar daca Ana este mica acum, va creste si o sa fie vai si amar de salele nostru. Zici ca piciorusele nu intra pe lateral... ma uit sa vad de itemul suplimentar de care zici, poate ajuta.

Merci inca o data de sugestii. Voi cum mai sunteti?

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

azi mergem sa-i luam sange pt icter.

Of, saracutii de voi, va tin pumnii sa nu mai nimeriti incompetenti unul si unul, ca data trecuta.

Da, la Ana a venit mosul, la mama nu, ca se uita pierduta in ochii Anei care zambea gales si n-a fost in stare sa ii zugerez mosului cam ce i-ar pica bine... asa, macar un hint!
Dar las' ca remediez situatia cu prima ocazie!

Mult succes si cu apostilatul si cu actele, ca stiu de la sot ca a umblat ceva pana a facut certificatul de nastere romanesc al Anei; trebuia sa ma prezint in persoana, dar pana la urma s-a rezolvat fara sa trebuiasca sa merg si eu.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

un dulce de la mine...
nu as fi crezut ca o sa spun vreodata dar NU MAI AM TIMP DE NIMIC
mancare curatenie si pe primul loc Darius normal...
v-am citit postarile dar nu am apucat sa scriu
sper sa fiti sanatoase si puiutii vostri la fel...
pupicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neata fetelor!!

påi se poate...?!Fetelor vin cu la påsårelele voastre..vå rog eu nu va mai faceti griji in plus de cele de rigoare..pe cuvant..fiecare bebel are ritmul lui si de aici ma vad putintel vinovatå(nu tare de tot) ca v-am tot spus de BRuce..påi voi ati uitat ce facea el in burtica cum facea tumbe deja in burta si altele.. sunt poate cateva care el nu le face dar så stiti ca eu nu ma gandesc deloc la alea--må bucur de ceea ce face si atat..si mai ales daca am mers la medic si mi-a spus ca e perfect copilu nu are nimik ingijoråtor de ce mi-as face griji cand ''aud' cate una alta..nu conteaza cum cand mica capul..uite am in grupul nostru de pårinti o fetita de 6 luni ( eu am zis ca are 4) care mama ei a spus ca e foarte vioaie zåmbåreata<asta am vazut si eu> dar mananca ff putin de aici si greutatea micå dar e sånåtoaså tun..asta e ritmul ei si mama ei nu are nici o påsåricå..Sper sa nu va supårati pe mine am stat mult så ma gandesc så scriu acesc post daa m facut-o pt ca nu m-am ascuns niciodatå..

Am vazut ca si Biaz e de aceeasi pårere..

Eu va pupilici så nu va supårati pe mine dar asa sunt eu..si nu cred ca sunt mama denaturata ca nu dau voie din cand in cand la påsårele..ei bine le mai dau eu voie dar le fugaresc imediat

Luto pupåmm Davidutu si ma bucur tare ca ti-a fugit stolul cu totul si mai ales ca davidutu creste frumos....si voiam så te intreb de vaccin in manutzå??lui BRucu i-au facut in ambele picioare dar la manutzå nu..

Selene nu te speria..<Ebru are sigur zile si zile..VEi vedea ca isi revine ea micutza

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nela am fost si noi la plimbarica mama, ce, numai voi? si stai linistita, ca la cat de activa esti tu si cat de cumintica e Ana, ma ajungi sigur cu stelutele din urma
eu sper ca la Ebru sa fie doar ceva trecator, de cateva, zile, ca nu stiu cat mai rezist....nu de alta, dar nici macar seara nu ma pot baza pe sotz, ca el invata pana noaptea tarziu, n-are timp de facut avioane cu Ebru (ca numai asa se calmeaza un pic, facuta avion, cu ea cu fata in jos...)...
Manga tinem pumnii stransi sa nu-l doara pe Aidan..
si mi-a adus aminte Carina ca am sarit pe cineva, am vazut pozici si cu trandafirasul Katerynei, este o scumpa! multa sanatate ii doresc!

la noi maine este "Kurban Bayram", sarbatoarea sacrificiului...se sacrifica un animal si se imparte la saraci (noi am vorbit undeva, la o organizatie islamica, sa dam bani si sa taie ei sa imparta...ca nu ma apuc eu sa tai animale la mine in curte si nici n-as sti cui sa duc carnea)...este una din cele doua mari sarbatori ale Islamului...speram ca duminica sa ajungem si pe la bunici si strabunic, pe la nasi...sambata probabil pe la soacra-mea....ma rog sa fie vreme frumoasa...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna!!
A doua seara in care a stat fara sa manance 6 ore (deci a papat bine la masa de la 9), si a dormit la la 10.30 pana la 3 dimineata!!
Vorbiti de progres a lui bb. Fetelor (mary, alex, delia, etc), nu va stresati. Nici bb al meu nu e mare vorbitor, abia de azi a inceput sa zambeasca mai mult (la carusel, la tati, la mami nu ), se uita interesat in jur, cu fiecare zi care trece. Capul si-l tine, cand il pun pe burtica, nu mult, cade, apoi il ridica iar. In fiecare zi se vede progresul. Deci daca azi nu face un lucru, maine il va face!!!Stati linistite!
Eu azi dimineata l-am gasit intors, cu capul spre zabrelele patutului .
In rest, urla de zici ca-l omori cand ii pun caciulita dupa baita (aseara am renuntat ca facea scandal prea mare).
Merg la citit!
Lumi, bun venit!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nela am uitat så iti spun ca tare m-am amuzat cu domnul curcan.. ce fain ca iesiti la plimbare si ziua si seara..imi place..DE asta sunteti voi dn ce in ce mai frumusele vå prieste aerul la amandouå

Mary am vazut pozele de aseara de cand erau calde dar nu am apucat så scriu nik ca s-a luat corentul da da cum vedeti..s-a luat corentul.. ca pe timpul lui ceascå..ne-am amuzat copios åt ca sotul e de mic copil aici si a spus ca nu s-a intamplat niciodata så tina sa mult la ora 00.00 au dat drumu

Sunteti superbi cu totii ce mai...si se vede ca Råzvånel e mai linistit si din poze si din ceea ce povesteti tu..ca så vezi ca au fiecare ritmul lui..Pupåm dulce nåzdråvanii si pe mami care eu sincer o apreciez

Manga tie si buzatului meu preferat..

Mami de chiara eu am inceput usor jocul de glezne asa ca så stii ca mult mu ma tine ca deh am imbatranit..asteptam vesti.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Chiar ca fiecare copil are ritmul sau.Eu, de exemplu am fost mai dusa de mica, cica la 3 luni jumatate aveam dinti in gura( nu pe toti primii doi) dar chiar si asa este f ciudat

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ladies, foloseste cineva scutece refolosibile pt bebei? Eu ma gandesc sa cumpar si-as vrea o parere.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Uite ca de cand ma tin sa vorbesc cu mami de Chiara... Cand ai fost cu placenta calcifiata (sper ca am nimerit-o), inainte de asta te cautasem pe la odiseea ta, nu stiu ce mi-a venit, chiar ma intreba sotul ce caut pe la burtici. M-am bucurat din umbra ca te-au sfatuit fetele bine si ca uite, totul este bine.Eu nu stiu, cred totusi ca o sa nasti de Mos Nicolae. S-ar putea sa ma insel, ca daca doctorasul tau a decis sa o aduca pe Chiara cu cezariana, atunci acum este momentul propice (sapt 38 in care esti tu).Tati de Chiara e prezent la eveniment, ca n-am retinut?Oricare i-ar fi decizia, sa ne zici, ca asa de frumos o sa fie sa facem o ultima galerie pentru o mamica asa draguta, care ne-a fericit cu asa retete de bunatati! De abia astept!
Draga de tine! Cred totusi ca tu vei savura curcanul cand eu voi naste. Azi e prima zi in care ma doare fizic tot, ma despic in acele zone, asa ca mult nu cred sa ma mai tina oricum. La decizia lui tati de Chiara nu m-am bagat pentru data venirii, las la latitudinea lui. Din punctul meu de vedere, nu are sens sa vina la nastere, pentru ca e carantina, romaneste nu vorbeste, ar sta cu mami in casa sa isi faca semne. Eu l-as prefera aici cand pot umbla deja, ca sa ne apucam de acte sa putem pleca repede. Dar nu am vrut sa ma bag ca poate are senzatia ca nu-l vreau sau nu stiu. Depinde ce decizie ia maine doctorasu' meu, apoi decide si tati ce vrea. 4mykids Maine aflam sau asa sper eu. Mangulico si Iuliko 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput