Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 16
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Maaai, ati plecat toate la pranz, unde sunteti? Urlu de una singura... asa cevaaaaa. Mai stam un picut si ne culcam si noi, asa, sa fim fresh pentru tura de noapte. Maine iar avem in program sa mergem in centru, am gasit reprezentanta/distribuitor ergo carrier, veau sa dam o tura sa vedem cum se prezinta, sa il incercam, daca se poate. Apropo, Kemsy, zici ca numai de la 7 kile se foloseste? Cred ca are mai degraba legatura cu cat de bine isi tine capul singur bebelul, ca daca astept pana face ana 7 kile pai pot sa mai astept o vreme buna... Si ar trebui sa fac si curat. Sa nu mai zic de calcat! Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Uite eu pe asta l-am luat
http://www. ergobaby.eu/en/p1847/ergobaby-carrier-organic.htm
Mie problema nu mi se pare ca trebuie sa-si tina capul, ci ca trebuie sa se cracaneze destul de tare ca sa iti inconjoare mijlocul...
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
Imi dau si eu cu parerea, ca ma chinuie de mult
Fetele carora le dorm bebeii bine in wrap, se linistesc (raluk, manga...), ati incercat sa ii tineti infasati? Ca se pare ca le place sa se stie mai ingramaditi.
Nu dati cu rosii!!
Asa s-a nascut Loris
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Imi dau si eu cu parerea, ca ma chinuie de mult Fetele carora le dorm bebeii bine in wrap, se linistesc (raluk, manga...), ati incercat sa ii tineti infasati? Ca se pare ca le place sa se stie mai ingramaditi. Nu dati cu rosii!! Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
Si al meu se linsitea asa..a durat pana så imi dau seama..cum il infasuram cu un scutec cat så nu se mai agite cu manutele se linsitea si adormea.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
kemsy spune:
Katteryna, ce trandafiras frumos am vazut Si ce cauta pisica aia pe funduletul ei???
Al meu nu sta asa pe burta, nu-i place!!
Asa s-a nascut Loris
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Mihaela, chiar ma intrebam ce e cu voi, ca nu v-am mai vazut demult. Sper ca sunteti bine. Asa, cu ergo carrierul asta: spune-mi te rog inca o data cat ai dat pe el, sa am ca reper maine cand ma duc in Central. Probabil ca gasesc info asta si la ei pe site. Eu mai am un carrier de care sunt super multumita, este no name, dar isi face treaba bine si cu sustinerea capului Anei (desi si-l tine un pic mai pe spate, dar e ok, are sprijin bun) si cu sustinerea funduletului. Insa daca ne plimbam mai mult tim, ne resimtim, chiar daca Ana este mica acum, va creste si o sa fie vai si amar de salele nostru. Zici ca piciorusele nu intra pe lateral... ma uit sa vad de itemul suplimentar de care zici, poate ajuta. Merci inca o data de sugestii. Voi cum mai sunteti? Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Nela noi am dat 11.500 yeni pe modelul www.ergobabycarriers.com/babycarriers/item/BC7OEA/" target="_blank">asta si l-am luat de pe net,ca in magazin e intre 17.000-19.000 de yeni un organic carrier.
Pai daca zici ca aveti un marsupiu bun acum nu cred ca are rost sa-l cumparati pe ergo asa de repede...numai bine cand se face ea mai marisoara puteti eventual sa schimbati.Mergeti si-l probati ca sa vedeti cum e facut si cum vine copilul in el si dupa aia,eventual pe la 4-5 luni daca va place il luati.
Noi suntem foarte bine,cred ca incepem sa facem concurenta bebeilor cuminti ai odiseei E atat de cuminte ca-mi vine sa-l mananc,pot si eu sa-l dragalesc in tihna,fara sa ma stresez cu vesnica intrebare "oare de ce-o plange in halul asta ?"...ete c-au apus vremurile alea Nu-mi fac sperante ca o sa fie nu stiu cum pe viitor,incerc sa savurez momentele astea atat de frumoase si sa-i acord cat mai mult timp si atentie(dimineata in special e foarte activ si ne jucam la greu,mai nou prinde o jucarie usoara pe care i-am cumparat-o de curand si-s terminata dupa el cum ii lucesc ochisorii cand i-o dau )
In rest,plimbari la greu ca-i vreme frumoasa afara,excursii cu tati in weekend si musafiri,a fost un du-te vino zilele astea.
Pupam si spor la plimbare/cumparaturi maine
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
kemsy spune:
Se vede ca doarme bb?? Ar trebui sa profit si eu , daaar recuperez!
Sunt la vizionat foto
Manga: ce biserica frumoasa!Sergiu si fratele sunt gemeni??? Tu aratai foarte bine!Te prinde culoarea.
Cecilia, ce printesa frumoasa!!
Asa s-a nascut Loris
lutoniana spune:
ioiiii...cand sa ma loghez mi-a aparut o ciocolata la mouse...hmmm..astia stiu ceva despre mine
Mangulico eu ti-am zis ca e "diferite situatiile" dar tu nu ma crezi....inca de cand erai gravida.
Pai eu mi-am facut programare cu David de 8 saptamani care a fost 10 ieri dar ma rog....la clinica unde e GP=ul. Insa copilul a fost consultat si rasconsultat de o tanti dr. pediatru, cantarit si masurat de o alta tipa si intepat de o a treia persoana, asistenta.....ce era ea acolo.
Mi-au spus ca e program cu gravidele si cu copilasii numai miercurea. Asa am legat informatia de perioada cand am fost gravida ca mergeam la moasa numai miercurea, atat.
Deci nu GP-ul nostru l-a consultat pe David.
Bafta multa azi la sange.
Cat despre acte noi suntem in faza de traducere....ca apostilati suntem pe dos....pe dosul certificatului, desigur
Iulika in mana i-a facut in maternitate cand s-a nascut TBC-ul...ma rog HGB daca nu ma insel (imi suna ciudat, cred ca altele sunt initialele)....si abia acum i s-a umflat si lui si arata ca un cos dinacela sanatos de om mare. Dar mi-au spus de pe atunci ca se va intampla asta deci sunt relax.
Felicitari pentru postul scris din inima. E total aiurea sa nu mai scrii acum ce face scumpul de Bruculica .....ca vor fi fete care se intristeaza ca nu fac si bebelusii lor. Brucu e capitanul nostru, asa ca te rog sa nu te simti vinovata ca ai povestit
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
claudia toate bune la voi ? sa inteleg ca acolo e deja a treia varianta daca i-au facut control bebelicii tale la 6 saptamani...hmmmm
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
carinablanca spune:
Andraiulia, felicitari pentru cresterea in grafice a fetitei.
Alex, eu zic ca a luay foarte bine in greutate, peste medie.
Lumy, bine ai venit la noi!
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
vik-cj spune:
Buna fetelor...am ajuns si eu cu capitolul la zi...
Am fost azi sa imi depun actele pentru CIC..nu va spun ce cozi si ce functionari "amabili" ca nu are sens. Vestea cea "buna" e ca dureaza "circa 4 luni procesarea dosarului"...m-a bufnit rasul...sper si eu pe cind ma intorc la job sa incep sa iau indemnizatia aia.
Multumim fetelor de aprecieri asa e..mamaruta mea e tare buflici...desi are doar 5.300 kg la 10 saptamini..eu speram la 3 luni sa ajungem la 6 kg (de la 3 kg la nastere) dar nu prea cred ca avem sanse. Ei...cum spuneam, fotomodela o face mama ca are 62 de cm si e numai picioare.
Acum vad ca recupereaza somnul de asta noapte ca doarme deja de la 1.30...
Eu una incerc sa imi tin piticii sub papuc ca altfel o iau razna...si eu sunt singura 10-12 ore pe zi (ca sotul meu munceste zi lumina) mai vine mama sa ma ajute cu una alta dar mi-e cumva sa o chem non stop..plus ca de joi pina luni e plecata din Cluj...daca m-as apuca sa studiez ce face si ce nu face Isabela pentru virsta ei comparativ cu alti copii as lua-o pe dealuri. Ma bucur in fiecare minut si ma minunez de tot ce face si sunt fericita ca o am!
Andre..tinem pumnii pe miine sa fie cum vrei tu! Nici sotul meu nu a fost in tara cind am nascut...intr-un fel mi-a parut rau ca si-a vazut fata in primele clipe doar in poze...dar ma agita si pe mine mai tare cu stressul lui. Ca toata sarcina mea el a fost mai stresat ca mine....O sa vezi ca vei trece cu bine peste tot..eu una iti zic bafta!
Va !
de printesa mica Isabela Maria